-
دقیقا از جایی که انتظارشو داشتم زخم خوردیم....جای خالیه منتظری در دفاع راست و خطای بی مورد حنیف در اون منطقه...منتظری تقصیری نداره خب پست اصلیش چیز دیگریست.....
پشت سر هاشم هم که خالیه خالی بود...حالا خوبه حمله انچنانی هم از سمت چپ نمیکردیم که هاشم همیشه جا میموند و به خودش زحمت برگشتنو هم نمیداد.....
نکونام توپهای پشت دفاعو خوب جمع نمیکنه....
واقعا جالبه تنها بازیکن سرزنشونو یه مهاجم ما مامور مهارشه....کاری که باید به صادقی محول میشد...
اینطوری نمیشه اگه هاشم اماده نیستو نمیتونه بازی کنه ساموئل باید بره دفاع چپ....
حنیفم سرطانی شده واسه ما....باید خسرو برگرده دفاع راست پژمان بره وسط .... نمیدونم جمشیدیان چه وضعیتی داره اگه اماده باشه به کارمون میاد....3 تعویضمون باید نظری برهانی و مجیدی باشند....باید از عمق دفاعشون نفوذ کنیم.دفاعهای کناری نباید زیاد نفوذ کنند مخصوصا از سمت چپ که هاشم تصمیم برگشتن نداره....
به نظرم بهترین کار اینه الان برهانی بره نوک مجیدی پشت مهاجما و نظری هافبک راست باشه......
-
مرسی حنیف :n02:ایول :n12::n12:
همینه .. وقتی میتونی بازی کنی باید ببری . نیمه اول دفاع کردیم اما نیمه دوم نشون داد برتر هستیم اگر بخوایم . کاش ترس رو همیشه بذاریم کنار
-
اقا نیمه اول چقدر بد بازی کرد ولی نیمه دوم بازی برگشت
ایشالله ببریم . :n12:
-
عجب گلی .... آندرانیک امروز فوق العاده بود .گلش هم سوپر گل:n02::n12:
-
آقا بعد گل آندو طوری داد زدم، بچه خواهرم که خواب بود چسبید به سقف. کپ کرد بنده خدا.
شکر
-
تبریک تبریک و باز هم تبریک....
ترکیب اشتباه نیمه اول باعث اون بازی وحشتناک شد که باید درس گرفت دیگه توی مرحله های بعدی از اینکارا نکنیم ! تیم حریف رو بزرگ کردیم وگرنه اگه 80 درصده خودمون باشیم باید با گلهای زیاد بزنیمشون ! نیمه دوم با اومدن ناجیه همیشگی و سیستم رو به جلو راه افتادیم و ایشالله بیشتر اونجوری بازی کنیم تا برد یا صعود بیشتر مزه بده ...
از نیمه نهایی 2001 که اونجوری به آنیانگ کره باختیم خیلی دوست داشتم یه بار بهشون بخوریم انتقام بگیریم ! حالا وقتشه . دوباره سئول (همون تیم آنیانگ که اسمشو عوض کرده) دوباره استقلال و دوباره نیمه نهایی ...
منتظر به انتقام شیرین هستیم ...
آنـــــــــــــــــــدو ! هلاکتـــــــم !
-
به همه آبی دلان تبریک میگم
چقدر دلم برای عادل فردوسی پور میسوزه!!!!!
-
تبریک !
همه بازی یه طرف گل آندو یه طرف
-
برد رو تبریک میگم,بازی دوتا نیمه متفاوت داشت,نیمه اول به تمام معنا افتضاح بودیم,خصوصا سمت چپ دفاعیمون که شده بود اتوبان,ولی نیمه دوم خوب بودیم,یعنی گوشه ای از بازی واقعی خودمون رو نشونشون دادیم.بازم تبریک,ما که رفتیم نیمه نهایی...
ایشالله ستاره سوم...
ťàpàţãłķ
-
تبریک میگم دوستان مرسی اندو
حرف در مورد این بازی زیاد دارم ولی بمونه واسه بعد
فقط الان اینو بگم...یادتونه بعد از باخت به ذوب اهن تیم رسانه ای ضد قلعه نویی چه کار کردند؟تیتراشونو یادتونه؟
مثل داورو زمین و ... عامل باخت یا مهمترینش دومین باخت قلعه نویی به اجنبیها که روزنامه 90 فکر کنم زدو یادتونه؟
این جواب اون تیم رسانایی....
زانو زدن n امین اجنبی در اسیا مقابل امیر قلعه نویی...اونم اخریش از نوع لالیگاییش:n09:
تبریکی دوباره:n16:
در ضمن از دوستان تایلندیمونم عاجزانه درخواست دارم جشنو پایکوبیشونو امشب هم ادامه بدن:n19: