تبریک به دوستان بابت برد شیرین .. یه جورایی نتایج امشب به نفعمون شد .... به قول دوستان چه بازی بشه بازی لیورپول چلسی .... ینظرم این چلسی توانایی برد لیورپول توو آنفیلد رو داره ... واقعا ادامه فصل جالب و هیجان انگیز شده ...
Printable View
تبریک به دوستان بابت برد شیرین .. یه جورایی نتایج امشب به نفعمون شد .... به قول دوستان چه بازی بشه بازی لیورپول چلسی .... ینظرم این چلسی توانایی برد لیورپول توو آنفیلد رو داره ... واقعا ادامه فصل جالب و هیجان انگیز شده ...
خب این بازیو اگه نمی بردیم دیگه کلا باید قهرمانی رو فراموش می کردیم به خصوص توی بازیی که کلا فکر کنم 80 درصد بازی دست چلسی بوده!
بازی لیورپول و من سیتی رو که می دیدم اولش می گفتم مساوی بهتره ولی بعدش فهمیدم که برد لیورپول بهتره چون اولا اگه مثلا چلسی قهرمان نشه لیورپول تیم شایستری نسبت به من سیتیه دوما هم الان یکمی به نفع چلسی شد چون در صورتی که من سیتی یه امتیاز می گرفت و فرضا من سیتی بقیه بازی ها شو می برد و فقط یه مساوی می گرفت و ما هم همه بازی ها مون رو می بردیم باز من سیتی قهرمان میشد با امتیاز مساوی و تفاضل گل بهتر!
الان خیلی دیگه رقابت حساس شد
لیورپول رو که خیلی سخته توی آنفیلد ببریم ولی حالا فرضا اگه بردیم دیگه احتمال قهرمانی زیاده چون بازی های دیگه اون چنان سخت نیست
از اون طرف هم من سیتی از 6 تا بازی 4 تا بازیش توی خونست یکمی بعید می دونم از اونا امتیاز از دست بده و طبق آمارها من سیتی توی این فصل توی خونه همه بازی ها رو برده و فقط به چلسی باخته و کلا توی خونه امتیاز از دست نمیده!
باید بیشتر به اون دو تا بازی خارج از خونه اون امید داشت
در کل 4 تا بازی رو باید ببریم و امتیازی نباید از دست بدیم تا قهرمانی در دسترس باشه
"It's very tough," Terry told Sky Sports. "It's very important we keep winning our games, but it's out of our hands at the moment.
"We need City to lose or draw a game and we've still got to go to Anfield, so it's a massive end to the season for everyone.
"Looking at the result [at Anfield], it's probably the one we wanted really, even though Liverpool are flying.
"But the manager said before the game that, regardless of that result, if we don't win our games, it makes it very easy for them. We won our game and the pressure is still on the teams above and below us."
He added: "The manager won't let us run away with it. We've got a few days to prepare for the game against Sunderland and that's our big focus.
"They are fighting for relegation as well, so between relegation and fighting for the title, we have to be a lot hungrier than them."
تری در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: "خیلی مشکل است. مهم است که همچنان بازی ها را ببریم اما در حال حاضر از دستان ما خارج است. نیاز داریم سیتی یک بازی را ببازد یا مساوی کند و همچنین باید به آنفیلد برویم، بنایراین برای همه پایان فصل عظیمی خواهد بود.
با توجه به نتیجه بازی آنفیلد، شاید این نتیجه ای بود که می خواستیم حتی با وجود اوج گرفتن لیورپول.
اما سرمربی قبل از بازی به ما گفت بدون در نظر گرفتن نتیجه آن بازی، اگر بازی خود را نبریم کار را برای آنها آسان می کنیم. بازی را بردیم و فشار همچنان روی تیم های بالاتر و پایین تر از ما وجود دارد."
او اضافه کرد: "مربی اجازه نخواهد داد با این احساس درگیر شویم. چند روز برای آمادگی بازی مقابل ساندرلند فرصت داریم و این بزرگترین تمرکز ما است. آنها برای سقوط می جنگند، بنابراین بین جنگیدن برای سقوط نکردن و برای کسب عنوان، ما باید بسیار تشنه تر از آنها باشیم."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
واقعا صلاح عاليه...از وقتي تو بازل بود عاشق بازيش بودم.ديشب هم بهترين بازيكن بود از ديد يه سايت معتبر مربيگري
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
تبریک میگم به همه عزیزان بازی را ندیدم و نظری نمیدم
گویا صلاح و دمبابا خوب کار کردند امیدوارم به این بازیکنان هم بیشتر بازی برسه
در مورد مصدومیت ازارد خبرهای زیادی وجود داره امیدوارم به بازی با اتلتیکو برسه چون خیلی بهش احتیاج داریم
مورينيو: کوچکترين لغزش قهرماني را از ما ميگيرد
مربي چلسي ميگويد کوچکترين لغزش باعث از دست دادن قهرماني در اين فصل ليگ برتر ميشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در هفته سي و چهارم ليگ برتر موفق شد با تک گل دمبا با سنگالي سه امتياز ارزشمند اين ديدار را به اندوخته خود اضافه کند.
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي شب گذشته (يکشنبه) در نشست خبري شرکت نکرد و به جاي او استيو هالند در نشست خبري حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
مربي چلسي درباره شانس قهرماني اين تيم در رقابتهاي اين فصل از ليگ برتر، گفت: با نتايجي که امشب به دست آمد تغييري در شانس قهرماني تيمها در ليگ برتر رخ نداد. پنج امتياز از منچسترسيتي بيشتر داريم که اين تيم دو بازي کمتر از ما دارد. اگر آنها بتوانند هر دو بازي خود را ببرند آن وقت ما تيم سوم هستيم. ليورپوليها در اين فصل تيم خوبي هستند و بردشان برابر منچسترسيتي ثابت کرد که آنها در اين فصل شانس زيادي براي قهرماني دارند. بايد همه ديدارهاي باقي ماندهمان را با پيروزي پشت سر بگذاريم. کوچکترين لغزشي در بازيهاي باقي مانده به معناي از دست دادن قهرماني است.
مربي چلسي در ادامه گفت: در حال حاضر غير از ادن هازارد همه بازيکنان ما آماده هستند و هيچ مصدومي نداريم. هازارد نيز خيلي زود به جمع ما اضافه ميشود، البته خيلي زود است که درباره مصدوميت او صحبت کنيم. با اين حال فکر ميکنم که او خيلي زود به جمع ما باز گردد.
دمبا با که هفته گذشته موفق شد گل سرنوشتسازي را برابر پاريسنژرمن به ثمر برساند و آبيهاي لندن را به نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برساند شب گذشته (يکشنبه) نيز عملکرد موثري داشت و توانست گل سه امتيازي تيمش را برابر سوآنزي به ثمر برساند.
هالند درباره عملکرد دمبا با گفت: او شايسته است که مورد تمجيد قرار گيرد. دمبا با هميشه در تمرينات تيم با اعتماد به نفس زيادي شرکت ميکند. براي او خيلي خوشحالم. او در اين دو بازي دو گل تعيين کننده براي ما به ثمر رساند که هم براي خود و هم براي باشگاه بسيار مهم است.
چلسي شنبه هفته آينده در هفته سي و پنجم ليگ برتر در ورزشگاه استمفوردبريج پذيراي تيم ساندرلند است و سپس براي ديدار رفت با آتلتيکو مادريد در ليگ قهرمانان اروپا به اسپانيا سفر خواهد کرد.
Chelsea have reportedly agreed a £50m deal for Atletico Madrid striker Diego Costa, 25, to join them on 30 June
این متن بالای براساس روزنامه امروز Metro هستش
اگه همچین چیزی اتفاق بیافته واقعا مبلغش یکمی زیاده!
ولی کلا باید قبول کنیم که دیگه مبالغ توی فوتبال بالا رفته و روی هر مهاجمی دست بذاریم مبلغش حداقل 40-50 میلیون پونده!
تازه مبلغ آزادی بعضی بازیکنا 120 میلیون پونده :دی
ولی در کل کاستا مهاجم خیلی خوبیه که امیدوارم دیشب که مصدوم شده یکمی مصدومیتش طولانی بشه تا مقابل تیم احتمالی بعدیش دیگه بازی نکنه :دی
Metro یه روزنامه زرده و چرت و پرت زیاد می نویسه. ولی در اینکه دیگو کاستا به احتمال زیاد میاد چلسی شکی نیست، ولی من میگم که کورتوا رو میدن به اتلتیکو و کاستا رو میگیرن و خبری از پنجاه میلیون پوند نیست، کورتوا + ده تا بیست میلیون پوند = دیگو کاستا
توافق چلسي و آتلتيکو براي جذب ديگو کاستا
روزنامه مترو از توافق چلسي براي پرداخت 50 ميليون پوند در ازاي به خدمت گرفتن ديگو کاستا خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در اين فصل با مشکل مهاجم روبهرو بوده است و مهاجمان اين تيم نتوانستند عملکرد خوبي از خود نشان دهند.
به گزارش ايسنا، به نقل از روزنامه مترو، باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي آتلتيکو مادريد با مبلغ 50 ميليون پوند با تيم اسپانيايي به توافق رسيده است و اين بازيکن پس از جام جهاني براي امضاي قرارداد خود به لندن خواهد آمد.
چلسي و آتلتيکو مادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا ديدار خواهند کرد و ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي چند هفته پس از اين ديدار، بايد براي امضاي قرارداد خود به لندن برود.
چلسي در سال 2011 نيز با مبلغ 50 ميليون پوند، فرناندو تورس را از تيم آتلتيکو مادريد به خدمت گرفت که به گرانترين نقل و انتقال ليگ برتر انگليس تبديل شد. البته نمايش ضعيف "النينو" باعث شد تا اين مهاجم اسپانيايي نتواند انتظارات هواداران را از خود برآورده کند و تابستان سال جاري به احتمال زياد به اينتر خواهد پيوست.
لباس های فصل آینده:
قشنگن، خیلی خوشم اومد:n12: