دوستان کارتا ساعت 14 امروز میاد
صبور باشید:دی
Printable View
دوستان کارتا ساعت 14 امروز میاد
صبور باشید:دی
بچه ها سلام
ممنون می شم راهنماییم کنید
من درسا رو خوندم ، وضعیتم خوبه ( یعنی تو اون قسمت " خوندن " تقریباً خوب بودم و مشکلی ندارم )
اما 4 روز مونده و من کنکورای قبلی رو نزدم ، هیچکدوم رو !
این چقدر می تونه تأثیر داشته باشه و تو این 4 روز به نظرتون چکار کنم بهتره ؟!
با تشکر
7:30 -> قرآن ، بیان توضیحات ، توزیع سوألات و ...نقل قول:
8 -> شروع آزمون کنکور سراسری !
کلا آزمون تا حالا ندادی یا فقط کنکور؟ اگه تجربه ی یه آزمون درست و حسابی رو داری که به نظرم واجب نیست ولی اگه اصلا آزمون شرکت نکردی، لااقل آزمون 92 رو بگیر از خودت و یه رفع اشکال سریع کن. به نظر می تونه خوب باشه. زیاد به درصدهات هم توجه نکن!
===
این توصیه رو هم بنابر یه تجربه از من برای سرجلسه داشته باشین: فراموش نکنید کنکور دقیقا چهار ساعت و خورده ایه! و شما تا آخرین ثانیه فرصت دارین نتیجه رو عوض کنین! هیچ وقت ناامید نشین.
وای چه حس خوبی :n02: 10 ماه پیش بود که پست گذاشتین " دو رقمی منطقه 3 شدم ، می آم تهران " :n02:نقل قول:
والا آزمون که زیاد دادیم ...
اما به این شیوه که همه ی بچه ها 1 ماه آخر رو کنکورای اخیر رو از خودشون امتحان می گیرن ، این کار رو انجام ندادم
تأثیر زیادی بر نتیجه ی کار داره ؟!
ممنون از راهنمایی
با تشکر
سلام
آقا یه سوال
این آزمون آخری سنجش، رتبه معادل 92 مهمه یا رتبه خود آزمون؟
معادل 92 حدود 11 هزار و رتبه خود آزمون حدود 14 هزار.
آزمون 92 هم حل کردم و درصد گرفتم با سایت قلمچی رتبه معدل پارسالم شد حدود 10 تا 11 هزار. :n02:
امیدی هست؟ :n01:
اگه به شرایط آزمون عادت داشته باشی و درسا رو خوب خونده باشی نه تاثیر ندارهنقل قول:
منم تا بحال یه بارم تو خونه شبیه سازی نکردم، (قرتی بازیه:دی)
بلهنقل قول:
چرا امیدی نباشه خیلی ها پایین تر هستن
من خودم معدل دیپلمم -8- ـه امید دارم
--------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اموزش پرورش احمق بازم سوابق تحصیلی منو نفرستاده ..سال قبل این اتفاق برام افتاد کلی رفت و برگشت کردم اموزش پرورش که سال دوم کنکورم این اتفاق نیوفته بازم همون اش و همون کاسه ..
الان 4 روز به کنکور باید استرس این رو داشته باشم که همه درسام از 80 % حساب شه :n29:
آقا لطفا یکی بگه این رتبه سنجش چیش مهمه. معادل کنکور پارسال یا اون که نسبت به 58 هزار شرکت کنندشه؟ (اونی که می گن مثل کنکور می شه کدومشه)
این که می گن فلان دانشگاه تا فلان رتبه می گیره، مربوط به کدوم از ایناس. یعنی می خوام حدود وظعیت خودمو بفهمم.
طراحان سنجش با طراحان کنکور فرق میکنن و هیچ ربطی به هم ندارن تجربه ثابت کرده اعتماد بیش از حد به این ازمونا میتونه به ضرر طرف ختم بشه نمونش زیست کنکور 92 که خیلی خیلی خیلی سخت تر از این آزمونا بود ولی از اون طرف دو تا درس اسون تر شده بود، طراحا خیلی علاقه دارن سوپرایز کنن داوطلب ها رو.نقل قول:
آمار ها بر اساس کنکور گذشته یعنی 92 ـه شما آزمون 92 رو بزنید بعد تخمین رتبه وضعیتتون روشن میشه
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم با سیستم چندتا از ده تا(:دی) راحت میتونین ببین وضعتون چطوره.