ژابی مصدومه ولی به احتمال زیاد میرسه
مارسلو هم به دلیل عملکرد بدش تو بازی قبلی از لیست خط خورده
Printable View
ژابی مصدومه ولی به احتمال زیاد میرسه
مارسلو هم به دلیل عملکرد بدش تو بازی قبلی از لیست خط خورده
چه بازی ای بشه این هفته... .
خیلی دوست دارم این بازییو ... .
مودریچ:ویدئوی کفتارها غیرقابل پذیرش است؛رونالدو در رئال می ماند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سویا تیم خیلی خوبی است. با حضور مربی جدیدشان، آنها خیلی بهتر بازی می کنند. مابرای آنها احترام قائلیم. به علاوه تیم های دیگر هم مقابل رئال خیلی با انگیزه کار می کنند.ا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوکا مودریچ ستاره کروات باشگاه رئال مادرید بعد از تماشای ویدئوی تی وی 3اسپانیا که در آن خطاهای بازیکنان مادریدی برروی مسی را با رفتار کفتارها مقایسه کرده بود به شدت برآشفت و اعلام کرد که این اصلا قابل پذیرش نیست. این خبرنگاری نیست و هرگز چنین چیزی ندیده.او در کنفرانسی خبری درمورد مسائل مختلفی صحبت کرد که از شما دعوت می کنیم که متن این صحبت ها را به روایت آ.اس مطالعه کنید:
* ویدئوی کفتارها: من این ویدئو را در تلویزیون دیدم و نمی دانم که چه بگویم. چون نه درکرواسی و نه در انگلیس، چنین چیزی را دریک رسانه جمعی ندیده بودم. این روزنامه نگاری و خبرنگاری نیست. نمی دانم چه بگویم. این شیوه اطلاع رسانی و صحبت کردن در مورد بازیکنان رئال مادرید اصلا خوب و قابل قبول نیست. این یک الگو و مثال بد برای بچه هاست.
*واکنش بازیکنان رئال نسبت به ویدئو: ما درموردش صحبت نکردیم. چون سخت است که درمورد چنین چیزی صحبت کرد. این واقعا غیرقابل پذیرش است. نمی دانم هدف سازندگان این برنامه چه بوده.چنین موضوعاتی به فوتبال اختصاص و تعلق ندارند
*بازیکن رئالی مورد علاقه ساندرو روسل:راستش را بخواهید، نمی دانم که منظور روسل به چه کسی است. افراد زیادی هستند که روسل دوست دارد در تیمش داشته باشد. خود او باید پاسخ این سوال را بدهد
* ال کلاسیکوی دوم مارس ساعت 16 بعدازظهر:نمی دانستم که سران باشگاه ما این ساعت را درخواست کرده اند.نمی توانم درموردش نظر بدهم. اگر سرمربی چنین درخواستی داشته، این به ما کمک خواهد کرد تا برای بازی با منچستراستراحت بیشتری کنیم. اگر دراین بازی و در مصاف با بارسلونا به پیروزی برسیم، می توانیم فصل موفقی داشته باشیم
*سویا:سویا تیم خیلی خوبی است. با حضور مربی جدیدشان، آنها خیلی بهتر بازی می کنند. مابرای آنها احترام قائلیم. به علاوه تیم های دیگر هم مقابل رئال خیلی با انگیزه کار می کنند.اگر می خواهیم قهرمان شویم باید آنها را هم جدی بگیریم. اگر با آمادگی 100 درصد به میدان نرویم، به مشکل می خوریم. من امیدوارم که بازی خوبی باشد.
*باخت به گرانادا:خوب بازی نکردیم. این کاملا روشن است. ما می خواهیم تمام توانمان را به کار بگیریم ولی متاسفانه نتوانستیم تا درتمام بازیهایمان به پیروزی برسیم. چون حریفان هم مقابل ما بهترین بازی شان را به نمایش می گذارند.
*شرایط لالیگا: لالیگا لیگی خیلی تکنیکی است ولی از نظر فیزیکی هم باید در سطح خیلی خوبی باشی. الان تدریجا در حال تطبیق با این شرایط هستم. من دوست ندارم به خودم نمره بدهم ولی 100% ازعملکرد خودم راضی نیستم. در برخی از بازیها توانایی هایم را نشان دادم و ثابت کردم که چرا اینجا هستم ولی در برخی دیگر از بازیها هم نه. من در اردوی پیش فصل تیم حضور نداشتم وهمه اینها تاثیر می گذارد. ولی سرمربی تیم و هم تیمی هایم درمورد من صبوری زیادی داشته اند. فکر می کنم که سران باشگاه و هواداران هم در نهایت از من راضی خواهند بود.
*سختی ها: سختی های زیادی نکشیده ام. کمی شرایط فیزیکی ام برایم کار را سخت کرد ولی سطح را در بازی های پیش رو بهبود خواهم داد.
*بارسلونا: بازی با بارسا مهمترین بازی دنیاست. در این بازی از همه توقعات زیادی می رود. حتی کسانی که از نزدیک هم بازی را تماشا نمی کنند، از دیدن آن لذت می برند. هیچ چیز عجیبی در بازی بازیکنان بارسلونا ندیدم. آنها همیشه می خواهند ببرند.
*کریستیانو: گفتگوهای ما خصوصی است ولی به نظر من او در رئال می ماند. او یکی از بهترین بازیکنان ماست و از دست دادن او حسرت زیادی را به همراه خواهد داشت.
خیلی جالبه در آستانه بازیهایی مهمی که رئال در پیش داره، یه شبکه تلویزیونی به صورت کاملا خودجوش ! میاد و همچین ویدئویی منتشر می کنه.
رئال مادرید خود را آماده میکن برای بازی فردا مقابل سویا در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو(10:00 بعد از ظهر، کانال + 1).
دی ماریا که دیروز در تمرینات بود برای تمرین امروز هم حضور داشت. در کنار دی ماریا 8 بازیکن دیگر هم حضور داشتند با زیر نظر داشتن دستیار مربی “فاریا” مشغول تمرینات بودند.و بقیه بازیکنان تحت نظر خوزه مورینیو تمرینات سرعتی را انجام دادند.
رئال مادرید آخرین تمرینات قبل از بازی در لالیگا برابر سویا را به پایان رساند.
آقای مورینیو بازیکنان را به دو گروه تقسیم کرد.
در گروه نخست 9 بازیکنی که برای تیم ملی خود حضور داشتند انتخاب شدند که نام آنان عبارتند از:
کریستیانو رونالدو، مودریچ، اوزیل، هیگوئین، خدیرا، دی ماریا، راموس، بنزما و کونترائو به همراه کمک مربی فاریا.
و اما گروه دوم بقیه بازیکنان بودند که تمرین سرعتی داشتند و زیرنظر مربی خوزه مورینیو مشغول آموزش بودند.
این در حالی است که ژابی آلونسو، وارانا، کاسیاس و ناچو در تمرینات غیبت داشتند.
Goalkeepers: Diego López, Adán, and Jesús
Defenders:Ramos, Pepe, Albiol, Coentrão, Carvalho, and Arbeloa
Midfielders: Khedira, Essien, Kaká, Modric, Özil, and Callejón
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín, and Morata
ویدئو شبکه TV3 کاتالان
من نمیدونم اسم این کار رو چی میشه گذاشت؟ دلیلشون از این کار چی بوده، توجیه این شبکه چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من شنیدم کاتالان ها از رئالی ها متنفرند..........نقل قول:
این ویدئو 5 روز مونده به بازی رئال و منچستر پخش شده و هدفشون تخریب روحیه و اعصاب هستنقل قول:
بهترین کار اینه اصلا مهم جلوش ندن و با بازی قشنگ و برد جلوی منچستر بیشتر باعث اعصاب خوردیه خود بارسایی ها بشن و بیشتر آزارشون بدن
نقل قول:
اگه غیرت داشته باشند مسئولین رئال باید یه ویدیو از تئاتر بازی کردن کاتالانی ها بسازیم!(البته فکر کنم یه فیلم 2-3 ساعته در میاد همین ال کلاسیکو های اخیرشون!)
باید یه فیلم از نا داوری هایی که در حق رئال شد در ال کلاسیکو ها بسازیم...(البته چون زمان طولانی طلب میکنه باید همه ی این فیلم مجزا باشند از یکدیگر)
باید یک فیلم از نا داوری هایی که در بازی های بارسلونا در مقابل دیگر تیم ها بسازیم که وقتی به بن بست میخورن چطور داور به کمکشون میاد!!
کلا اگه بخوایم مثل خودشون باشیم باید یه سریال از این کارا بسازیم!!!!!
ولی حالا خودشون وارد جنگ رسانه ای شدن باید یادآوری کنیم خدای جنگ روانی و رسانه ای رو ما روی نیمکت داریم!! :n02:
اگه آقای خاص بخواد اندکی به این حرکت زشت پاسخ بده باید بارسلونا تیمشو جمع کنه و بره در لیگ دیگری توپ بزنه!:n02: (بره جایی دور از دستای آقای خاص)
فقط حیف که آقای خاص کمی خوش اخلاق تر از زمانی که در اینتر بود شده و به این حرکات بچه گانه اصلا نگاه نمیکنه!چه برسه بخواد جواب بده!
در هر صورت واقعا متاسفم!
و در جواب این ویدویی زشت همه ی دوستان(چه رئالی و چه بارسایی) رو ارجاع میدم به حرکات زشت بوسکتس و آلوز و ..... (از بس زیاده نمیدونم کدوم رو بگم)
:n22::n22::n22::n22::n22: