-
میداوودی:فعلا برای 45 دقیقه خوبم
انشاالله این آمادگی بعد از بازی با فولاد خوزستان که لیگ برتر دو هفته تعطیل است، بیشتر می شود و از هفته ششم در صورت صلاحدید کادر فنی می توانم بیشتر در خدمت تیم باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم استقلال در مصاحبه با سایت شخصی به شایعات پاسخ داد.
میلاد میداودی در خصوص پیروزی دو بر صفر آبی پوشان تهران مقابل فجرسپاسی و عدم حضورش در میدان گفت: «در مجموع استقلال مستحق پیروزی بود و با استفاده از موقعیت هایش توانست سه امتیاز را کسب کند. بازیکنان جوان تیم فجرسپاسی هم بازی خوبی ارائه کردند و به دفاع مطلق دست نزدند. عدم حضورم در میدان نظر کادر فنی بود و آن ها تصمیم می گیرند که چه نفراتی بازی کنند.»
وی این را گفت و ادامه داد: «در هفته های نخست لیگ برتر کسب امتیازات کامل مسابقات اهمیت زیادی دارد؛ خصوصا که کادر فنی در چهار بازی گذشته همه بازیکنان را در اختیار نداشته و به مرور زمان با هماهنگی بیشتر بچه ها در کنار کسب نتیجه شاهد بازی های زیباتری از استقلال خواهیم بود.»
میداودی درباره آخرین وضعیت آمادگی اش گفت: «به غیر از تمرینات گروهی، صبح ها به صورت انفرادی تمرین می کنم. الان آمادگی ام بیشتر شده و حداقل توانایی 45 دقیقه حضور در میدان را دارم. انشاالله این آمادگی بعد از بازی با فولاد خوزستان که لیگ برتر دو هفته تعطیل است، بیشتر می شود و از هفته ششم در صورت صلاحدید کادر فنی می توانم بیشتر در خدمت تیم باشم.»
میلاد میداودی در خصوص انتشار خبر ترک رختکن استقلال بعد از بازی با فجرسپاسی توضیح داد: «بعد از مسابقه بازیکنانی که به میدان رفتند در رختکن دوش می گرفتند و خبرنگاران منتظر خروج بچه ها برای انجام مصاحبه بودند؛ من هم بعد از خداحافظی با بقیه بازیکنان و مربیان از رختکن بیرون آمدم تا به اتفاق مهدی امیرآبادی با ماشین مهریزی ماساژور تیم راهی منزل شویم. ساعت حدود یک بامداد بود که از رختکن خارج شدیم؛ پنجشنبه هم تمرین داشتیم و باید به خانه هایمان می رفتیم تا استراحت کنیم. شاید چون با سرعت از بین خبرنگاران عبور کردم، این سوءتفاهم ایجاد شده است.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/08/19/2627102/%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%81%D8%B9%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-45-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A8%D9%85
-
شیطنت دو بازیکن معروف به جادوگر شدن مظلومی انجامید!
داستان جادو و جادوگری در فوتبال ایران از چند سال قبل شنیده شد؛ زمانی که یکی از باشگاه های تهرانی با نتایج خیره کننده خود نگاهها را به خود معطوف کرد و عده ای نیز در همان مقطع انگ جادوگری به سرمربی آن تیم زدند.
این داستان از حدود ۲ سال قبل شکل دیگری به خود گرفت. پرویز مظلومی سرمربی مس کرمان شد و در این شهر عملکرد قابل توجهی داشت اما در آخرین روزهای فعالیت این مربی در دیار کریمان بحث استفاده او و دستیارانش و بویژه یکی از نزدیکانش از جادوگر مطرح شد.
داستان ادامه داشت اما با شدت و حدت کمتری و برخی خبرنگاران بومی گهگاه به این موضوع دامن می زدند.
بازی اخیر استقلال در کرمان و غلبه شاگردان مظلومی بر تیم سابق او بهانه ای شد تا صمد مرفاوی به سیم آخر بزند و در لفافه مظلومی را به استفاده از عوامل ماوراء الطبیعه متهم کند. گرچه سرمربی استقلال سکوت اختیار کرد و تنها در محافل خصوصی گفت: خدا جای حق نشسته، همان خدایی که دید روز بازی من کجا بودم و از چه کسانی طلب کمک می کردم جوابشان را می دهد.
سرمربی استقلال که از حرفهای مرفاوی سخت آشفته خاطر شده بود روز بازی مس-استقلال بر حسب یک رسم قدیمی به گلزار شهدای کرمان رفت و سپس در مسجدی در کرمان حاضر شد.
... اما ماجرا از کجا آب می خورد و چه کسانی ذهنیت مرفاوی را به سمت جادوگری بردند؟
دو سال قبل که آقای مظلومی به همراه بازیکنان مطرحی در کرمان بودند معمولا در محافل دوستانه سوژه های مختلفی را مطرح می کردند که در یکی از آن جلسات (ر) یکی از بازیکنان شوخ طبع تیم خطاب به ناصر دوست نزدیک مظلومی گفت: شما عجب پاقدمی برای تیم داری سپس به بچه ها گفت رفیق پرویزخان هر بار که به کرمان می آید برایمان امتیاز سوغاتی می آورد.
این فرد اضافه کرد: بعدها این مسئله سوژه تیم شد و برخی بازیکنان، افراد مجموعه را با استفاده از این موضوع سرکار می گذاشتند و می گفتند اگر مشکلی داری برو نزد رفیق پرویزخان تا اینکه خبر رسید آقای «ه» یکی از مسوولان تیم برایش مشکلی ایجاد شده و دو بازیکن سرکارش گذاشته اند و گفته اند برو پهلوی ن-ف تا برایت دعا بنویسد و مشکلت را حل کند، سپس به ن – ف گفتند به روی خودت نیاور.
فرد ساده لوح که مدعی بود برای همسر یکی از اقوامش مشکل ایجاد شده نزد ن-ف رفت و وی نیز به توصیه معروف ترین بازیکن تیم که حسابی از این شوخی سرکیف آمده بود به وی گفت: «برو و کمی ... اطراف خانه فامیل تان بریز تا مشکلش حل شود» وی چنین کرد و از قضا مشکل فامیلش رفع شد و سپس به همه گفت رفیق پرویز خان مشکلم را حل کرد و او نیروی خاصی دارد و هر جا که نشست این موضوع را مطرح کرد و...
وی در انتها گفت: همین شوخی دو بازیکن معروف تیم سبب شد تا برای مظلومی و رفیقش که کار اصلی اش فروش لوازم صوتی و تصویری در خیابان نظام آباد تهران است، داستان بسازند و خبرنگاران بومی هم که برخی از آنها سایه مظلومی را با تیر می زدند، علیه او موضع بگیرند. سال قبل نیز این داستان را به گوش مرفاوی رساندند و این مربی تحت تاثیر قرار گرفت.
سرمربی استقلال گرچه تا این لحظه وارد این ماجرا نشده است اما اخیرا به یک بازیکن گفته: دیدید شوخی شما چه داستان هایی را پشت سر خود داشت؟
از سوی دیگر خبر می رسد که مسوولان باشگاه کرمانی با علم به این داستان از مرفاوی خواسته اند دیگر درباره جادو و جنبل و نیروهای ماورالطبیعه حرفی
نزند.
bordobakht
-
۳ میلیارد تومان بدهی مدیریت قبلی استقلال است/ به جباری گفتیم فرصت بده!
سرپرست باشگاه استقلال با اشاره به اینکه این باشگاه از نظر مالی شرایط سختی را تجربه می کند گفت: سه میلیارد تومان از مجموعه بدهیهای باشگاه مربوط به مدیریت قبلی باشگاه به کادر فنی و بازیکنان است که بخشی از مطالبات مجتبی جباری نیز شامل این بدهی میشود.
علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه دولت پرداخت پول به باشگاه های دولتی را ممنوع کرد مشکلات باشگاه هایی امثال ما به مراتب بیشتر از قبل شد. متاسفانه قبل از اینکه راه حلی برای تامین منابع مالی از سوی باشگاههای دولتی مطرح شود، ابتدا مصوبه عدم پرداخت کمک را تصویب کردند تا مشکلات ما دو چندان شود.
وی ادامه داد: طبیعتا ما باید بیشترین دریافتی و درآمد را از حق پخش تلویزیونی داشته باشیم اما عملا این اتفاق نمی افتد و مسئولان هم بودجه لازم برای این کار را در اختیار صداوسیما قرار نداده اند و در شرایط فعلی مبلغ اندکی به عنوان حق پخش تلویزیونی به باشگاه های دولتی می رسد.
سرپرست باشگاه استقلال با بیان اینکه این شرایط باعث شده است از نظر مالی در شرایط بدی قرار داشته باشیم خاطرنشان کرد: متاسفانه باشگاه استقلال از زمان مدیریت قبلی ۳ میلیارد تومان به بازیکنان و کادر فنی بدهکار بود که مجتبی جباری ۲۰۰ میلیون تومان از آن دوران طلبکار بود. ما تلاش کردیم علاوه بر پرداخت بخشی از بدهی ها ۱۰۰ میلیون تومان از طلب قبلی جباری را به وی پرداخت کنیم. ضمن اینکه جباری تمام مطالبات فصل گذشت اش را به طور کامل دریافت کرده است.
فتح الله زاده ادامه داد: حدود شش ماه پیش به بازیکنان قول دادیم که قبل از شروع فصل مبالغ پیش قراردادهایشان را به آنها پرداخت کنیم اما آن زمان نمی دانستیم که چنین تغییراتی در سازمان تربیت بدنی صورت می گیرد و چنین مصوباتی اعمال می شود.
سرپرسرت باشگاه استقلال در ادامه به ماجرای رفت و آمد مجتبی جباری اشاره کرد و گفت: ما با جباری صحبت کردیم و گفتیم هنوز زمان زیادی از رقابتهای لیگ برتر نگذشته است و اینقدر ما را تحت فشار نگذار. گفتیم یک مقدار تحمل داشته باش و فرصت بده. ما بازیکنانی که داریم که طلب هایشان بیشتر از جباری است اما دارند می آیند و تمرین می کنند.
وی ادامه داد: البته جباری هم در نشستی که روز پنجشنبه داشتیم تاکید کرد که چون شما قول داده اید باید به قولتان عمل کنید و طلب ما را بدهید. هر کس مشکلات و گرفتاری های خاص خودش را دارد.
علی فتح الله زاده در ادامه گفت: به جباری قول دادیم که تا ۱۵ روز آینده بخشی از مطالبات و پیش قرارداد همه بازیکنان را پرداخت کنیم که جباری هم یکی از آنهاست. با این قول با جباری به توافق رسیدیم که بدون مشکل در تمرینات شرکت کند.
سرپرست باشگاه استقلال با بیان اینکه وزیر ورزش و جوانان تاکنون ۸۰۰ میلیون تومان به آنها کمک کرده است گفت: ما از تعهدی که سازمان تربیت بدنی فصل قبل داده بود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان طلبکار بودیم که آقای عباسی ۸۰۰ میلیون آن را پرداخت کرد و ۷۰۰ میلیون طلب داریم. ما به خاطر مشکلات مالی مجبور شدیم از چک های شخصی مان هم به طلب کاران بدهیم.
مظلومی: قبول دارم خوب بازی نمیکنیم؛ توقع من بالاتر از این حرفهاست
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در خصوص دیدار استقلال برابر فجر سپاسی و برد ۲ بر صفر اظهار داشت: قبول دارم که تیم ما شادابی لازم را نداشت ولی ابزار لازم را در اختیار ندارم و بازیکنانی مثل زندی، یوسفی، کرار و پژمان منتظری را در اختیار نداشتم. خوشحال هستم که توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم ولی قبول میکنم که در دیدار مقابل فجر سپاسی خوب بازی نکردیم.
وی ادامه داد: از هفته آینده دستم بازتر خواهد بود و با بازگشت کرار میتوانیم از این بازیکن نیز استفاده کنیم. هر چند آندرانیک تیموریان با مصدومیت بازی میکند و اگر چاره داشتم اصلا به او بازی نمیدادم تا مصدومیتش بهبود یابد.
سرمربی استقلال تصریح کرد: توقع من از استقلال خیلی بالاتر از این حرفهاست ولی تا زمانی که تیم جمع و جور شود، امتیازات لازم را جمع میکنیم و در آینده به ارائه فوتبالی با کیفیت امیدوار هستیم.
وی از جذب یک مدافع آلمانی برای استقلال خبر داد و گفت: چند مدافع مدنظر ما هستند اما یک مدافع آلمانی ۲۷ ساله که در تیم کارلسروهه آلمان بازی میکند و قبلا شاگرد هنکه بوده مدنظر ما قرار دارد. امیدواریم با این بازیکن به توافق برسیم.
مظلومی در پاسخ به این سوال که تکلیف کمیته فنی استقلال چه شد، گفت: من هیچ اطلاعی از کمیته فنی ندارم و هنوز کسی به ما معرفی نشده است.
وی در خصوص اظهار نظر فرهاد مجیدی مبنی بر اینکه استقلال خوب بای نمیکند و چرا او بلافاصله بعد از بازیهای استقلال در رختکن باقی نمیماند و ورزشگاه را ترک میکند، گفت: من هم قبول دارم استقلال خوب بازی نکرد ولی مجیدی به این خاطر سریعتر از ورزشگاه بیرون میرود چون بازیها دیروقت تمام میشود و بچههای او در منزل تنها هستند.
مظلومی در خصوص اینکه چرا جباری در ترکیب این تیم بازی کرد، گفت: ما لیست ۱۸ نفره خود را با توحید غلامی که عضو تیم امید است، پر کردیم و حتی میخواستیم میداودی را به زمین بفرستیم که با مصدومیت شیرزاد این اتفاق نیفتاد بنابراین به جباری نیاز داشتم و نمیتوانستم دست خودم را ببندم.
وی در پایان در خصوص اینکه با بازی دادن جباری اعتراض کردن در استقلال باب نمیشود، گفت: مطمئن باشید برخوردهای انضباطی با این بازیکن انجام خواهد شد ولی نمیتوانیم تماشاگران را از لذت دیدن بازی این بازیکن محروم کنیم.
رضا رجبی:روشن به دنبال تخریب استقلال است/آقایان جرات ندارند با من رو در رو شوند
رضا رجبی:روشن به دنبال تخریب استقلال است/آقایان جرات ندارند با من رو در رو شوند
ورزش > لیگ برتر - رضا رجبی میگوید حسن روشن میخواهد باشگاه استقلال را وارد حاشیه کند.
داود شمسی / در حالیکه حسن روشن رئیس کمیته فنی استقلال تهران در مصاحبهای اعلام کرد که رضا رجبی مدیر آکادمی استقلال از ۱۲ بازیکن پول گرفته تا آنها بتوانند در تیم های پایه استقلال بازی کنند، رضا رجبی هدف از این صحبتها را وارد کردن حاشیهها به باشگاه استقلال میداند.
رضا رجبی درباره این موضوع به خبر آنلاین میگوید: «حسن روش هدفش کمک کردن به استقلال نیست بلکه به دنبال تخریب تیم است اما در بازی با فجر سپاسی حضور هفتاد هزار تماشاگر نشان دهنده این بود که با حرف های حسن روش باشگاه استقلال وارد حاشیه نمی شود.»
رجبی ادامه میدهد: «من شکایت خودم را به مراجع قضائی ارائه دادم و این موضوع را شخصا از سوی مراجع قضائی پیگیری میکنم تا همه چیز بر همه ثابت شود. آقای روشن ۱۵ ماه قبل از من خواست کاری انجام بدهم که قبول نکردم ، حالا با اینگونه تنش ها قصد بر هم زدن آرامش باشگاه استقلال را دارد و می خواهد وجه فوتبالی بنده را زیر سوال ببرد در صورتی که همه ایران هم من را میشناسند و هم ایشان را.»
رجبی برای اثبات حقانیت خودش میگوید: «شما صحبت های قائم مقام باشگاه استقلال را در گل بخوانید، سپس حرف هایی که آقای فتح اله زاده در رادیو ورزش زد را گوش بدهید، بعد مشخص میشود که آقای روشن بدنبال حاشیه هستند.»
رضا رجبی در پاسخ به این سوال که گفته میشود این روزها در آکادمی باشگاه استقلال حضور ندارد نیز میگوید: «این صحبت اصلا صحت ندارند. من هم اکنون در اکادمی باشگاه استقلال نشسته ام. من هر روز ۳ ساعتی در آکادمی هستم. آقایان جرات رودررویی را ندارند، الکی توی روزنامهها صحبت میکنند.»
رجبی در پایان درمورد مطالب وبلاگ مازیار ناظمی میگوید: «اصلا مطلبی در مورد من ننوشتند. من نه ایشان را میشناسم و نه با او کاری دارم. اصلا مازیار ناظمی کی هست؟ اگر ایشان وجههای داشت که از صدا وسیما بیرونش نمیکردند.»
گزارش ویژه - سوالات مهم در پایان هفته چهارم لیگ برتر
سایت گل ـ هفته چهارم لیگ برتر در حالی به پایان رسید صبا و استقلال با ۱۰امتیاز صدرنشین جدول ۱۸ تیمی هستند. اما رقابت تیمها با یکدیگر در این مرحله متوقف نخواهد شد.
۱. آیا صبای قم به صدرنشینی ادامه خواهد داد؟ آنها هفته بعد در بوشهر با شاهین مسابقه دارند.تجربه برق شیراز در فصل منجر به سقوط این تیم را به خاطر می آورید ؟ آنها هم در ۴ هفته ۱۰ امتیاز گرفته و صدرنسین بودند.
۲. آیا فرهاد مجیدی همچنان برای استقلال گل خواهد زد؟ او پنجشنبه در اهواز مقابل تیم مجید جلالی چه میکند؟
۳. سومین پیروزی متوالی تراکتورسازی آنها را در شرایطی ایدهال به اولین بازی با تماشاچی سال رسانده است. آنها در خانه با شهرداری مسابقه خواهند داد. امیر قلعهنویی که کارش قالبا در مقابل مربی صاحب سبک گره میخورد در دربی تبریز مقابل یشییچ چه خواهد کرد؟
۴. سپاهان آرام آرام خود را به صدرنشینان نزدیک کرده است. آیا لوکا انتخاب مناسبی برای زردپوشان بوده است؟
۵. ذوب آهن با دو پیروزی با ارزش ۷ امتیازی شد اما مشکلات حاشیهای این تیم همچنان ادامه دارند. آیا بعد از محمدقاضی که ۱۰جلسه محروم شده است، بازیکن دیگری هم به تعویضاش اعتراض میکند؟
۶. مجید جلالی و رضا نوروزی بهترین فرصت را برای صدرنشینی از دست دادند. آیا آقای گل لیگ برتر بعد از آنکه یک پنالتی حساس را مقابل ذوب آهن از دست داد در بازی مقابل فولاد با گل بازخواهد گشت؟
۷. ملوان کم بضاعتترین تیم لیگ برتر است که با یک پیروزی و سه تساوی در رده هفتم جدول است. آیا ملوان که در خانه با ذوب آهن بازی دارد همچنان بیشکست میماند؟
۸. شاگردان حسین فرکی بالاتر از حد انتظار امتیاز گرفتهاند. آیا نفت تهران میتواند این هفته در بازی مقابل سپاهان به نتایج خوب خود ادامه دهد؟
۹. غلام پیروانی تا کی در آبادان دوام خواهد آورد؟
۱۰. شاهین میزبان صدرنشین لیگ است. آیا یک نتیجه درخشان خانگی دیگر اعتماد به نفس را به وجود حمید درخشان بازخواهند گرداند؟
۱۱. شهرداری تبریز ناگهان از بالا به پایین سقوط کرد. آیا زوج سعید دقیقی و میثم بائو دوباره در یک بازی بزرگ دیگر(مقابل تراکتور) خواهند درخشید؟
۱۲. مهدی دینورزاده و امیر عابدینی تا کجا همزیستی مسالمتآمیز خود را ادامه میدهند؟
۱۳. آیا مجید صالح سرمربی خوبی است یا او برای دستیاری ساخته شده است؟
۱۴. علی دایی بدون پیروزی دوشادوش حمید استیلی است. آیا او این هفته در بازی مقابل مس سرچشمه قعرنشین لیگ به اولین پیروزی خواهد رسید؟
۱۵. یک بازی خانگی دیگر برای پرسپولیس، آیا اینبار اثری از تشویق علی دایی خواهد بود؟ آیا این هفته آخر حمید استیلی در پرسپولیس است؟ آیا پرسپولیس بحران را پشت سر میگذارد؟
۱۶. فجرسپاسی به لیگ دسته اول بازمیگردد؟
۱۷. آیا صمد مرفاوی مثل پارسال به سبک امیر قلعهنویی از هفته پنجم، ششم روی دور خواهد اتفاد یا مس پرحاشیه امسال تایتانیکی است که صمد مرفاوی را غرق میکند؟
۱۸. آیا رفنجانی ها در نفروختن امتیاز به پاس همدان اشتباه نکردند؟
عزیز محمدی:فقط سه باشگاه لیگ برتر حرفه ای هستند بقیه تا ۱۱ شهریور مهلت دارند!
هشدار سازمان لیگ به استقلال و پرسپولیس
رئیس سازمان لیگ از آخرین فرصت باشگاهها برای برآورده کردن خواسته های کنفدراسیون فوتبال آسیا خبر داد و گفت: تنها سه باشگاه مس کرمان ذوب آهن و سباهان شرایط اخذ پروانه حرفهای را دارند و بقیه فقط تا ۱۱ شهریور فرصت دارند که استقلال و پرسپولیس هم شامل این اولتیماتوم میشوند.
عزیز محمدی در خصوص شرایط فعلی باشگاههای ایران برای بر آورده کردن خواسته های کنفدراسیون فوتبال آسیا و اخذ پروانه حرفهای توسط آنها به خبرنگار مهر گفت: نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا در آخرین بازدید خود که اردیبهشت ماه سالجاری از باشگا ه ها صورت گرفت، اشکالاتی از استادیوم ها و وضعیت خود باشگاههای حاضر در رقابتهای لیگ برتر گرفتند و آخرین فرصت را برای رفع این اشکالات تا ۱۱ شهریور تعیین کردند.
وی گفت: از جمله این اشکالات می توان به نامشخص بودن وضعیت مجمع هیئت مدیره برخی از باشگاه ها بویژه استقلال و پرسپولیس اشاره کرد.
رئیس سازمان لیگ برتر در ادامه اشاره به مشکلاتی که باشگاه های ایرانی دارند افزود: شفاف نبودن تراز مالی برخی از باشگاه ها که باید توسط شرکت های معتبر مورد حسابرسی قرار بگیرند از دیگر موارد اشکالات این باشگاه ها بود.
وی افزود: سه باشگاهی که به تازگی به رقابتهای لیگ برتر صعود کرده اند باید مدارک خود را تا ۱۱ شهریور کامل کنند.
عزیز محمدی در خصوص وضعیت ورزشگاه های ایران نیز گفت: نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا به غیر از سه استادیوم فولادشهر، آزادی و شهید باهنر کرمان از سایر استادیوم ها ایراداتی گرفتند و به آنها فرصت دادند تا ۱۱ شهریور آن را برطرف کنند تا ما فیلم و عکس اصلاحات انجام شده را برای آنها بفرستیم.
عزیز محمدی در پایان خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی تنها سه باشگاه سپاهان، ذوب آهن و مس کرمان دارای استانداردهای مد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا هستند و شرایط اخذ پروانه حرفه ای را دارند.
تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس که چند سال است با سرپرست موقت اداره می شوند در فاصله کوتاه باقی مانده تا اولتیماتوم کنفدراسیون فوتبال آسیا ناگزیر هستند که اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل رسمی خود را مشخص و به این کنفدراسیون اعلام کنند تا برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مشکلی نداشته باشند.
bordobakht
-
احتمال برکناری فتح الله زاده و کاشانی در کمتر از سه هفته دیگر
مدت فعالیت علی فتح الله زاده و حبیب کاشانی سرپرستان باشگاه های استقلال و پرسپولیس تهران تا کمتر از سه هفته دیگر به پایان می رسد.
در حالی که این دو مدیر پس از آغاز روند خصوصی سازی دو باشگاه به شدت نگران از دست دادن مقام خود بودند و حتی نارضایتی خود را از اینکه در صورت عرضه سهام در فرابورس معلوم نیست چه کسانی سهام را خریداری کنند، اعلام کردند، نزدیک شدن به مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تعیین تکلیف مالکیت و مدیریت باشگاه ها بار دیگر آنها را نگران وضعیت خود در این دو باشگاه پرطرفدار کرد.
براساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا تمامی باشگاه هایی که وضعیت مالکیت و ساختار مدیریتی آنها مشخص نیست تا یازده شهریور مهلت دارند تکلیف خود را مشخص کنند و اعضای هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه را به ای اف سی معرفی نمایند.
در حال حاضر شرایط استقلال برای فتح اله زاده خوب است و تنها نگرانی بالقوه ای که در این تیم وجود دارد، رسیدن به زمان سررسید چک های بازیکنانی است که فتح اله زاده با"" بی پروایی ""در بازار نقل و انتقالات نظر آنها را برای پیوستن به استقلال جلب کرده و از همان زمان نیز بارها موضوع دولت باید پول بدهد را مطرح کرده است.!!!!
اما پرسپولیس فعلا شرایط خوبی ندارد و اگرچه هنوز شخص کاشانی به طور جدی هدف اعتراض های هواداران قرار نگرفته و استیلی سیبل اول است اما اگر نتیجه نگرفتن پرسپولیس ادامه یابد قطعا دامنه اعتراض ها و شعارهای هواداران این تیم یک رده بالاتر خواهد رفت و سرپرست را هدف مستقیم خود قرار خواهد داد.
این وضعیت، قطعا مسئولان وزارت ورزش را در ابقا کاشانی در تنگنا قرار خواهد داد. هرچند معلوم نیست خود کاشانی تمایلی به ماندن داشته باشد.
به هر حال تا کمتر از سه هفته دیگر، یعنی ۱۱ شهریور تکلیف این باشگاه ها باید روشن شود.
میشائیل هنکه برای استقلال دفاع می آورد/ بازیکن آلمانی کالسروهه در تیم مظلومی
ستقلال بزودی دفاعی را می گیرد که میشائیل هنکه معرفی کرده است.
به گزارش خبرآنلاین ؛ پرویز مظلومی از پیوستن یک مدافع آلمانی به استقلال در روزهای آینده خبر داد. او در این باره گفت:« ما نیاز به جذب یک مدافع داریم که پس از بررسی چند گزینه خارجی تصمیم گرفتیم تا یک مدافع آلمانی را که شاگرد میشائیل هنکه بوده را به تهران دعوت کنیم فکر کنم او همین روزهاست که به تمرینات ما اضافه می شود.»
این اولین بازیکن آلمانی تاریخ استقلال است که به این تیم می پیوندد.
bordobakht
-
ادعای حنده دار سایت رسمی باشگاه فولاد
ادعای خنده دار سایت رسمی باشگاه فولاد
آمار نشان می دهد که در نه مسابقه برگزار شده در اهواز، فولادی ها دو بار موفق به شکست استقلال شده و دو بار نیز در برابر این تیم شکست خورده اند و در پنج دیدار دیگر نیز، تساوی حاصل کار دو تیم بوده است.
به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاین، سایت رسمی باشگاه فولاد خوزستان نوشت:
تاریخچه مسابقات لیگ برتر نشان می دهد که استقلال پنج بار در مقابل فولاد بازنده بوده است.تیم های فولاد خوزستان و استقلال تهران در پنجمین هفته از رقابت های لیگ برتر یازدهم ، عصر پنجشنبه سوم شهریور در ورزشگاه جهان پهلوان تختی اهواز به مصاف هم می روند تا نوزدهمین رویارویی خود در تاریخ مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور را به نمایش بگذارند.
این دو تیم تاکنون در ۱۸مسابقه در چارچوب مسابقات لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که حاصل آن پنج برد برای فولاد خوزستان، شش برد برای استقلال تهران و هفت تساوی بوده است.
در مجموع این دیدارها ، فولادی ها ۱۸ بار موفق به گشودن دروازه استقلال شده اند و در مقابل، ۲۰ مرتبه هم دروازه خود را باز شده دیده اند.
آخرین بار، این دو تیم در دیدار برگشت لیگ برتر دهم در اهواز به مصاف هم رفتند که حاصل آن، برتری پرگل و جالب ۱-۴ فولاد خوزستان بود.
سیامک سرلک، آرش افشین، رضا نوروزی و علی حمودی چهار گلزن فولاد در آن دیدار به یاد ماندنی بودند که از این جمع، تنها افشین و نوروزی هم اکنون در فولاد عضویت دارند و جالب اینکه زننده گل چهارم فولاد اکنون در تیم استقلال حاضر است.
فرزاد آشوبی زننده تک گل استقلال نیز دیگر در این تیم حضور ندارد.
آمار نشان می دهد که در نه مسابقه برگزار شده در اهواز، فولادی ها دو بار موفق به شکست استقلال شده و دو بار نیز در برابر این تیم شکست خورده اند و در پنج دیدار دیگر نیز، تساوی حاصل کار دو تیم بوده است.
از مجموع نه مسابقه ای که این دو تیم در تهران برگزار کرده اند نیز فولادی ها سه بار میزبان خود را شکست داده، دو بار با آنها به تساوی رسیده و در چهار بازی هم تن به شکست داده اند.
قابل ذکر است که در دوره هفتم لیگ برتر، به دلیل حضور فولاد خوزستان در مسابقات لیگ آزادگان، این دو تیم در چارچوب رقابت های لیگ برتر با هم دیدار نکردند و آمار ارایه شده مربوط به نه دوره ای است که هر دو تیم در لیگ برتر حضور داشته اند.
نتایج کامل دیدارهای مستقیم دو تیم در چارچوب رقابت های لیگ برتر را در زیر ملاحظه می فرمایید:
لیگ برتر دهم
بازی رفت: استقلال تهران یک - فولاد خوزستان ۲
بازی برگشت: فولاد خوزستان ۴ - استقلال تهران یک
لیگ برتر نهم
بازی رفت: استقلال تهران یک - فولاد خوزستان صفر
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک - استقلال تهران یک
لیگ برتر هشتم
بازی رفت: استقلال تهران صفر - فولاد خوزستان یک
بازی برگشت: فولاد خوزستان صفر - استقلال تهران صفر
لیگ برتر هفتم
فولاد خوزستان در این فصل در لیگ دسته اول فوتبال کشور به میدان می رفت.
لیگ برتر ششم
بازی رفت: فولاد خوزستان صفر - استقلال تهران صفر
بازی برگشت: استقلال تهران ۳ - فولاد خوزستان ۲
لیگ برتر پنجم
بازی رفت: فولاد خوزستان صفر - استقلال تهران صفر
بازی برگشت: استقلال تهران ۴ - فولاد خوزستان یک
لیگ برتر چهارم
بازی رفت: استقلال تهران یک - فولاد خوزستان ۲
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک - استقلال تهران صفر
لیگ برتر سوم
بازی رفت: استقلال تهران ۳ - فولاد خوزستان یک
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک - استقلال تهران یک
لیگ برتر دوم
بازی رفت: استقلال تهران صفر - فولاد خوزستان صفر
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک - استقلال تهران ۲
لیگ برتر اول
بازی رفت: فولاد خوزستان یک - استقلال تهران ۲
بازی برگشت: استقلال تهران صفر - فولاد خوزستان صفر
بازیکن تمام نشدنی ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهاد از کودکی عاشق فوتبال بود و از تیمهای پایه کار خود را آغاز کرد. اولین تیم رسمی و تقریباً مطرح او جوانان کشاورز بود.
پس از حضوری تقریبا کوتاه در جوانان کشاورز در همان رده سنی به تیم بهمن پیوست و چندی بعد برای حضور در مسابقات استانی به تیم صنایع پارچین پیوست و مدت کوتاهی به صورت بازیکن قرضی در این تیم توپ زد.
درخشش او در تیم صنایع باعث شد تا مربیان تیم امید بهمن برای جذب دوباره او تلاش کنند. پس از ۸ ماه بازی در صنایع پارچین وارد تیم امید بهمن شد.
وی پس از درخشش در تیم بزرگسالان بهمن به استقلال تهران پیوست. او در استقلال با شم بالای گلزنی به یکی از موفقترین بازیکنان تبدیل شود و سالها برای این تیم بازی کرد.
درخشش او در بازیهای لیگ ایران و حتی در سطح آسیا با پیراهن استقلال باعث شد تا سران باشگاه راپید وین اتریش به دنبال جذب فرهاد باشند. وی تصمیم خود را گرفت و به اتریش ترانسفر شد. گرچه حضور او در اتریش چندان رویایی و همراه با موفقیت نبود.
چندی بعد به امارات رفت. اولین تیم او در امارت الوصل بود. پس از مدت کوتاهی با شرایط فوتبال امارات آشنا شد. کم کم به یک ستاره در این تیم اماراتی تبدیل شد. وی در سال ۲۰۰۳ به عنوان بازیکن قرضی به تیم العین امارات پیوست تا در جام باشگاههای امارات به میدان برود.
او آن سال در بازی نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا و در برابر دالیان درخشید. وی دوباره به الاهلی پیوست. در طول مدت حضور در الاهلی حدود ۱۳۰ گل برای این تیم به ثمر رساند و در سال ۲۰۰۶ با این تیم قهرمان لیگ امارات شد.
مجیدی در سال ۱۳۷۵ برای اولینبار به تیم ملی دعوت شد و اولین بازی ملی خود را در برابر کویت و در سال ۱۳۷۵ انجام داد. او همراه تیم ملی به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه هم رفت.
وی در سال ۱۳۸۶ پس از کش و قوسهای فراوان مجددا به استقلال پیوست. او در حالی به استقلال پیوست که مدیران پرسپولیس نیز به دنبال جذب وی بودند. وی با بستن بازوبند کاپیتانی توانست در این تیم بدرخشد و محبوب هواداران شود، به طوری که در دورهٔ دهم و یازدهم لیگ برتر ایران مرد سال فوتبال ایران شد.
bordobakht
-
تقدیر باشگاه استقلال از عملکرد مطلوب کانون هواداران
" بیش از ۶۰ هزار نفر به ورزشگاه آزادی آمده بودند،آنهم چند روز پس از یک بحث و جدل جدی میان آقای فتح اله زاده و یکی از اعضای این فوتبال.شاید خیلی ها تصور می کردند که استقلالیها علیه طرف مقابل موضع گیری کنند و ۶۰ هزار نفری علیه آن برخورد شعار بدهند اما از بازی در کرمان فتح اله زاده جلوی این اتفاقات را گرفت.آنجا که سکوها جمعه شب بلند شد تا حمایت خود را از دکتر نشان بدهد اما مدیر عامل باشگاه استقلال خیلی سریع از هواداران خواست تا شعاری در این زمینه ندهند.
پس از آن بازی خیلی ها تصور کردند که در بازی استقلال با فجر سپاسی ۶۰ هزار نفر را نمی توان با توصیه آرام نگه داشت اما بهترین و فرهنگی ترین کار ممکن انجام شد.جمعیت یک صدا فتح اله زاده را صدا زدند اما در پی همان توصیه های جمعه شب گذشته و مدیریت و درایت اعضای کانون مشوقان باشگاه استقلال هیچ کس علیه کسی شعار ناپسند نداد و آواها در راستای رجزخوانی ها و کری های ورزشی سر داده شد.سخنانی که فضای ورزشگاه را دلنشین می کند.عادت کرده ایم نیمه خالی لیوان را ببینیم،این عادت ما رسانه ای هاست اما کاش برخی مواقع هم به جای توجه به رنگهای خاکستری ،بسیاری اتفاقات خوب و رنگهای روشن را ببینیم و آنها را انعکاس دهیم تا هم قدردانی کرده باشیم و هم فرهنگ صحیح را اشائه داده باشیم و به آن دامن بزنیم و هم مردم را گرد این فوتبال جوانمرد جمع کنیم.
احترام((Respect )) شعار فیفا است و جوانمردی شعار قدیمی ما ایرانیها !فتح اله زاده آن روز خودش ندید اما از همان شب به بعد اهتمام شدیدی داشت برای آنکه در فوتبال احترامها در تمامی میادین ورزشی در سراسر ایران (از کرمان تا تهران)حفظ شود و کانون هواداران و هواداران خون گرم و با شخصیت استقلال هم در این راستا روی خط مکتب و منش استقلال حرکت کردند و چند افتخار دیگر را به مجکوعه افتخارات استقلال در این زمینه افزودند!برخی موقع نگفتن و فرو خوردن نظر و عقیده،خود ثبت یک افتخار است. اتفاقا هواداران استقلال امسال در همین چهار بازی نشان داده اند که برترین تماشاگران و با اخلاقترین آنها در لیگ یازدهم هستند.تشویق گسترده مهدی مهدوی کیا و محمد محمدی در بازی با داماش هم نشانه بارز و مثبت دیگری بود برای حرکت رو به جلوی استقلال.از داشتن این هواداران با شخصیت و آرام و این مدیریت ورزشی و حساس به خود می بالیم و امیدواریم این حرکات دیده شود و الگویی باشد برای همه باشگاهها در روزگاری که تهمت و ناسزا نقل و نبات برخی در این فوتبال پاک است،شده است. "
در این همین ارتباط عباس نقدی زاده مدیر کانون هواداران باشگاه استقلال نیز عملکرد تماشاگران فهیم استقلال در بازیهای اخیر را ستود و اظهار داشت : در شروع فصل جدید لیگ برتر با توجه به برنامه ریزی های انجام شده بنا داریم با توسعه و ترویج اخلاق اسلامی در ورزشگاه ها ، از ایجاد هر گونه تنش و شعار انحرافی جلوگیری نماییم .
وی ادامه داد : هواداران استقلال سال گذشته نیز در چند بازی به عنوان تماشاگران نمونه انتخاب شده اند و در سالجاری نیز تلاش خواهیم نمود همین رویه در تمامی مسابقات تیم استقلال نهادینه شود .
bordobakht
-
نظریجویباری: دوم و دهم فرقی ندارد؛ استقلال باید قهرمان شود
معاون اول باشگاه استقلال گفت: همه میدانند که مقام دوم و دهم هیچ فرقی نمیکند و امسال حتما باید قهرمان شویم.
علی نظری جویباری در خصوص جلسهای که روز گذشته پیرامون آخرین وضعیت مجتبی جباری در باشگاه استقلال تشکیل شد، اظهار داشت: در این جلسه جباری در خصوص مطالبات خود با مسئولان باشگاه استقلال صحبت کرد. او هم حق دارد ولی جباری را توجیه کردیم که در شرایط حساسی به سر میبریم.
وی افزود: قرار است به زودی مشکلات مالی بازیکنان حل شود ولی امیدواریم مسئولان وزارت ورزش با توجه به وضعیت باشگاه استقلال به این باشگاه مردمی کمک کنند. فتحاللهزاده شرایط حساسی دارد و بار سنگین بدهیهای باشگاه به بازیکنان روی دوش او است.
نظری جویباری در خصوص دیدار استقلال مقابل فجرسپاسی گفت: خوشبختانه سه امتیاز را گرفتیم و با وجود غیبت بازیکنانی مثل کرار و زندی تیم در این چند هفته اخیر نتایج خوبی گرفته است. شاید آن بازی که همه از استقلال توقع دارند انجام نشود اما امتیازات لازم جمعآوری شده و تاکنون خوب کار کردهایم.
قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص دیدار روز پنجشنبه مقابل فولاد گفت: امیدوارم تماشاگران استقلال در اهواز تیم را حمایت کنند و کادر فنی نیز تلاش خود انجام میدهد چون همه میدانند که مقام دوم و حتی دهم هیچ فرقی نمیکند و امسال حتما باید قهرمان شویم.
نظری جویباری در خصوص آخرین وضعیت کمیته فنی باشگاه گفت: معارفه اعضای کمیته فنی را با توجه به اتفاقات پیش آمده و صحبتهای روشن و رجبی به تعویق انداختیم و در موعد مقرر اعضا را معرفی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که وزارت ورزش در خصوص اتفاقات آکادمی از باشگاه استقلال توضیحی خواسته است یا خیر، به فارس گفت: این اتفاقاتی که رسانهای شده تنها در حد حرف است و رضا رجبی نیز این مسائل را به شدت تکذیب کرد. مطمئن باشید اگر صحت این موضوع که چنین اتفاقاتی در آکادمی رخ داده باشد ثابت شود؛ باشگاه استقلال به شدت با این مسئله برخورد خواهد کر.د حتی مدتی پیش موردی به فتحالله زاده گزارش شد که ایشان بلافاصله بررسیهای لازم را انجام داد.
نظری جویباری در پایان گفت: مطمئن باشید آبروی باشگاه استقلال برای ما از همه چیز مهمتر است و هر اتفاق ناپسندی در مجموعه باشگاه رخ دهد با آن برخورد جدی خواهیم کر
تشکیل کمیته فنی در باشگاه استقلال منتفی شد/ فتحاللهزاده و روشن قهر کردند
مخالفت تعدادی از اعضای باشگاه استقلال تهران با تشکیل کمیته انضباطی سبب شد که راه اندازی این کمیته تا آخرین ساعات روز گذشته منتفی شود.
پس از افشاگری حسن روشن درخصوص اتفاقات تیم های پایه استقلال و اینکه مدیران آکادمی از ۱۲ بازیکن برای بازی کردن در استقلال پول گرفته اند، مدیریت این باشگاه تصمیم گرفت تشکیل کمیته فنی را به تاخیر بیاندازد و از صدور حکم اعضای کمیته فنی ممانعت به عمل آورد.
قرار بود جلسه معارفه روشن و سایر پیشکسوتان این باشگاه روز پنجشنبه برگزار شود که این اتفاق رخ نداد.
روشن که از این اتفاقات باخبر شده، از طریق دوستان نزدیک خود به اطلاع فتح الله زاده رسانده که دیگر در باشگاه استقلال تهران حاضر نمی شود و بهتر است وی پرونده تشکیل کمیته فنی را به بایگانی بسپارد.
گفته می شود علاوه بر سر و صدای ایجاد شده در تیم های پایه، مخالفت پرویز مظلومی سرمربی استقلال نیز با تشکیل کمیته فنی یکی دیگر از دلایل عدم صدور حکم روشن بود.
روشن و فتح الله زاده که تا چندی قبل روابط حسنه ای با یکدیگر داشتند، در یکی از برنامه های رادیویی روز پنجشنبه روی خط آمدند و درخصوص اتفاقات تیم های پایه استقلال به اظهار نظر پرداختند که تناقضات زیادی در صحبتهایشان به چشم می آمد.
در قسمتی از این برنامه رادیویی روشن به فتح الله زاده گفت که ناظمی مجری برنامههای تلویزیونی با او تماس گرفته و اعلام کرده که مدیران تیم های پایه استقلال از یک کودک یتیم مبلغ ۵/۴ میلیون تومان را خواسته اند تا او را به استخدام این تیم درآورند.
فتح الله زاده وقتی این صحبت های روشن را شنید، اعلام کرد ناظمی سال گذشته نیز این مسائل را با او در میان گذاشت، اما وقتی از این مجری تلویزیونی خواست که مدارکش را ارائه کند، او از انجام این کار سر باز زد.
وقتی این جمله فتح الله زاده به پایان رسید، ناظمی روی خط آمد و اعلام کرد که سرپرست موقت باشگاه استقلال تهران هرگز چنین حرفی را به او نزده و برای اولین بار است که چنین حرف هایی را می شنود.
عزیز محمدی: داربی را نمی شد دیرتر از این برگزار کرد/ بازی پرسپولیس و ذوب آهن لغو نشده
عزیز محمدی: داربی را نمی شد دیرتر از این برگزار کرد/ بازی پرسپولیس و ذوب آهن لغو نشده
ورزش > لیگ برتر - رئیس سازمان لیگ می گوید همین که این بار دقایقی از داربی زیر نور برگزار می شود ، اتفاقی بزرگ است.
عزیز محمدی در گفت و گویی کوتاه با خبرآنلاین می گوید:« همین که توانستیم برای اولین بار شورای تامین را متقاعد کنیم که بازی داربی به جای ۲ بعدازظهر در ساعت ۱۸:۳۰ برگزار شود یک اتفاق خوشایند است که سبب می شود جذابیت های بازی بیشتر هم بشود و فوتبال بهتری را ببینیم. جمعیت هم برای آمدن به استادیوم راحت تر هستند. البته این را هم بگویم که ما دوست داشتیم بازی را زیر نور برگزار کنیم اما امکانش فعلا وجود ندارد و نمی شود بازی را از این دیرتر برگزار کرد.»
عزیزمحمدی درباره دیگر بازی های لیگ هم گفت:« قرار شده تا این بازی ها ساعت ۲۰ برگزار شوند و زیر نور باشند تا بتوانیم فوتبال های با کیفیت تری را با استقبال بیشتر مردم ببینیم. این اتفاق مهمی است که امسال در لیگ مان افتاده و برای فرهنگ شدنش نیاز به حمایت همگانی داریم.»
او درباره بحث تعویق بازی پرسپولیس و ذوب آهن که هفته قبل از داربی است هم گفت:« اول باشگاه ذوب این درخواست را داشت و ما هم نامه شان را به پرسپولیسی ها فرستادیم تا نظر بدهند اما با توجه به حساسیت های داربی با ذوبی ها حرف زدیم و آنها یک روز مسابقه شان را جا به جا کردند تا مشکلی وجود نداشته باشد و این بازی هم طبق برنامه انجام بشود.»
-
-
علی فتح الله زاده
علی فتحاللهزاده، پاییز سال ۱۳۷۵ برای اولینبار مدیرعامل استقلال تهران شد. او پس از باخت یک بر صفر استقلال از پرسپولیس در آبان ۷۵ با گل ادموند بزیک در دقیقه ۸۸ و پس از هفتسال نباختن به پرسپولیس، منصور پورحیدری و پرویز مظلومی را برکنار و ناصر حجازی را جایگزین کرد.
استقلال که در آن سالها به شدت با مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکرد در فینال جام حذفی سه بر صفر به پرسپولیس باخت اما فتحاللهزاده حجازی را برکنار نکرد. اوایل فصل ۷۷-۷۶ لیگ باشگاههای کشور، امیر قلعهنویی دستیار حجازی شد تا استقلال در غیاب پرسپولیس که به خاطر داشتن تعداد زیاد ملیپوشان و عقبافتادن بازیهای این تیم از لیگ کنار کشیده بود قهرمان لیگ شود. استقلال در جام باشگاههای آسیا بدون امیر قلعهنویی تا فینال رفت و در آن روز بهاری ۱۳۷۸، دو بر یک به جوبیلیوایواتا باخت تا نایبقهرمان جام باشگاههای آسیا شود. امیر قلعهنویی آذرماه ۷۷ از استقلال کنار کشید. آن روزها حاجیلو و محصص دستیاران حجازی شدند.
پس از آن، استقلال در یک بازی مشکوک چهار بر سه به سایپا باخت تا حجازی از سوی فتحاللهزاده برکنار شود و سوکوموروخوف روسی به دستیاری رضا نعلچگر بازیکن سابق استقلال، این تیم را تحویل بگیرد. اما سوکو بیشتر از پنج ماه نتوانست در استقلال دوام بیاورد تا دوباره فتحاللهزاده دست به دامان منصور پورحیدری و پرویز مظلومی شد.
این دو پیشکسوت استقلال در اولین دوره لیگ برتر (فصل ۸۱-۸۰) استقلال را تا روز آخر مدعی نگه داشتند اما باخت به ملوان در انزلی که منجر به قهرمانی پرسپولیس در تهران شد، فتحاللهزاده را مجاب کرد تا رولندکخ آلمانی را جایگزین کند اما او هم مثل سوکوموروخوف فقط پنج، ششماه سرمربی استقلال شد تا دوباره پورحیدری به دستیاری زرینچه هدایت استقلال را برعهده بگیرند. پس از این جابهجاییها فتحاللهزاده با کولهباری از تغییرات برای مدت پنج سال از استقلال رفت. اما یکسال پیش با حکم سرپرستی به استقلال بازگشت و صمد مرفاوی را که وامدار امیر قلعهنویی بود از کار برکنار کرد تا او به استقلالاهواز برود و ناصر حجازی جایگزین او شود. حجازی در استقلال نتوانست دوام بیاورد و به نیم فصل نرسیده جایش را به فیروز کریمی داد؛ جابهجایی که به اندازه تمام جابهجاییهای فتحاللهزاده، سرو صدا داشت.
اما فیروز که تیم بدبسته شده حجازی را تحویل گرفت چارهای جز خداحافظی ندید تا دوباره امیر قلعهنویی به نیمکت استقلال نزدیک شود. قلعهنویی که توسط حجازی دور خورد، زمانی که استقلال به بحران خورده بود، نتوانست سرمربی استقلال شود. یکی از فاکتورهای مدیریت موفق، ثبات است ولی در کارنامه فتحاللهزاده تنها چیزی که دیده نمیشود ثبات است. آقای مدیرعامل در طول تقریبا هفت سال مدیرعاملی، نزدیک به ۱۲، ۱۳ بار کادر فنی استقلال را تغییر داده است. بسیاری از این تغییرات احساسی به نظر میرسد وگرنه الان استقلال در رده سیزدهم جدول نبود
پرویز مظلومی
مظلومی در جام تخت جمشید ۱۳۵۶ برای تیم تراکتورسازی نه گل و در جام تخت جمشید۱۳۵۷ برای تیم تاج (استقلال کنونی ) هفت گل زد. وی در سالهای حضور خود در استقلال مجموعا ۷۲ گل برای این تیم به ثمر رسانید. در پر تماشاچیترین بازی استقلال و پرسپولیس در سال ۱۳۶۲ در ورزشگاه آزادی که بیش از ۱۳۰ هزار نفر شاهد این دیدار بودند استقلال با تک گل پرویز مظلومی ۱-۰ به پیروزی رسید.
پرویز مظلومی به مدت ۹ سال دستیار منصور پورحیدری در استقلال بود. در سالهای بعد وی سرمربی تیمهای صنعت نفت آبادان، مس کرمان، صبای قم (در آن زمان نام باشگاه صباباتریبوده است)،ابومسلم مشهد (در این سال عنوان بهترین تیم شهرستانی لیگ را کسب کرد)و استقلال اهواز بودهاست. ایشان در سال (۲۰۰۷)بازیهای غرب آسیا, به عنوان سرمربی در کنار آقاجانیان به هدایت تیم ب ایران پرداخت و این تیم را قهرمان جام غرب آسیا کرد. او در سال ۱۳۸۸ دوره کوتاهی به عنوان سرمربی مس کرمان و مقطع کوتاهی نیز هدایت باشگاه ابومسلم مشهد را بهعهده داشت.
bordobakht
-
بازگشت ستاره به تیم ملی / فرهاد مجیدی در لیست کی روش
سایت گل - ستاره استثنایی فوتبال ایران که در 35 سالگی به گواه اکثریت کارشناسان بهترین است در لیست جدید کارلوس کی روش حضور دارد . فرهاد مجیدی ، کاپیتان تیم استقلال در دوره مربیگری افشین قطبی از بازی در تیم ملی خداحافظی کرد .
دلیل این جدایی را خیلی ها به طور غیررسمی عنوان کردند . اختلاف ستاره محبوب تیم استقلال با علیرضا منصوریان ، دستیار آن روزهای افشین قطبی باعث چنین تصمیمی بود . اگر چه فرهاد مجیدی در همان روزها به شدت علاقه داشت در جام ملتهای آسیا بازی کند و نزدیکانش حسرت و افسوس او را بابت نرفتن به قطر روایت می کنند اما مجیدی باورش بر این بود که برخی مسائل حاشیه ای موجب عدم موفقیت او در تیم ملی خواهد شد .
به همین خاطر تیم ملی را همراهی نکرد اما حالا که کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی است او در یک کنفرانس خبری گفته است : « بازی در تیمی که کی روش سرمربی آن است برای من افتخار آمیز است »
فرهاد مجیدی البته درباره دوران مربیگری افشین قطبی در تیم ملی هم با احترام یاد کرده و گفته است : « قطبی دوست داشت با جوانان کار کند ! » کی روش مدتها قبل درباره دعوت نشدن مجیدی به تیم ملی ، تاکید کرده بود که « شنیده ام او از بازی در تیم ملی خداحافظی کرده » اما مصاحبه اخیر مجیدی با واکنش مثبت سرمربی تیم ملی ایران همراه شده است .
فرهاد مجیدی در لیست جدید کارلوس کی روش حضور دارد و این لیست ظرف امروز یا فردا منتشر می شود