دوستان نرم افزاري نيست كه محيط xbox يا PS3 را در كامپيوتر شبيه سازي كند تا بتونيم اين بازي را در پيسي اجرا كنيم؟؟؟
Printable View
دوستان نرم افزاري نيست كه محيط xbox يا PS3 را در كامپيوتر شبيه سازي كند تا بتونيم اين بازي را در پيسي اجرا كنيم؟؟؟
خوب اول اینو به دوست عزیزمون بگم که این نرم افزاری که شما میگین مال پی اس 2 اون با یه مکافاتی اجرا میشه که یه پی اس 2 بخری راحتتری چه برسه به این یکی....اگه یه خورده صبر کنی بازیش واس پی سی میاد اینو مطمئننقل قول:
و سوال درباره سم عزیز که گفته بودن نمیدونم مشخصات و دی وی دی بازی که سم جان اول که میگم تو باغ نیستی ها ولی هر وقت که ایشالا بازی اومد برات یا ما میگیم یا دوستان و اینکه بازی فقط مال ایکس باکس و پی اس 3 هستش....
دوست عزیز دیویلxxx باید بگم که اونجا باید بری داخل کافی نت و پشت یکی از کامپیوترها بشینی وقتی نزدیک میشی خودش میگه چه دکمه ای رو باید بزنی بعد میری داخل و میلهات رو چک میکنی ....(اگه بار اولته که میری کافی نت )
اما یبار دیگه هم میری که باید اونجا بری تو قسمت love meet و قسمت مردان و یه پسره هست که اسمش رو بهت میده که یه علامت سوال داره رو اون کلیک میکنی و صفحه رو پایین میبری و date ور میزنی همین...بعدش خودش رو نقشه میاد البت اگه از کافی بری بیرون...
خوب دوستان من سه تا شهر واسم بازی و میتونم برم و مشکلی ندارم اگه سوالی چیزی هست بگید در خدمتم...
میگم بازی به این توپی لایقشه که بره صفحه 2؟
خوب اقا کسی سوال مارو نداد رمز پرواز و یا از رموز باحال سریهای قبل خبری نیس؟
رمز پرواز؟ لازم به این کار نیست، توی نقشه یه قسمتی هست به اسم Helitour که میشه سوار هلیکوپتر شد و شهر رو از بالا تماشا کرد و یا اینکه خیلی محترمانه اون رو دزدید و خود کنترل رو بدست گرفت!!.نقل قول:
در ضمن، میشه با وارد کردن کد مخصوص توی موبایل، ماشین ها یا اسلحه ها رو احضار کرد!. اما اصلا خودم از این کدها استفاده نکردم و فقط توی نت گشتم. در ضمن، تقریبا آخرای بازی هم هستم... خیلی جالب شده!
موفق باشی
دوستان سلام !
من برای بار دوم تمومش کردم .... اما امروز که تو سایت های خارجی می گشتم دیدم که یه قابلیت هایی تو این بازی هست که من حتی روحم خبر نداشت .
به عزیزان توصیه می کنم که با دقت تمام این بازی را دنبال کنند چون واقعا نکات ریز و جالبی داره .
میشه اوستاد یه توضییح مفصل تری در این رابطه بدین شما؟
اول که پیمان جان سلام داداش خوبی عزیز و دم اینکه اونا رو میدونم من دوست دارم با ماشین برم فضا.....(این یکی خیلی خفن شد)
ببین دوست عزیز ! مسلط شدن توی یک بازی این نیست که بتونی تموم ماموریت ها را پشت سر بگذاری ، وقتی همه چیز یه بازی را بلد باشی می تونی بگی که خوره ی اون بازی هستی ...نقل قول:
میشه اوستاد یه توضییح مفصل تری در این رابطه بدین شما؟
من گفتم دو بار همه ی ماموریت ها را کامل رفتم و اصطلاحا دو بار بازی را تموم کردم ولی هنوز چیزایی تو بازی هست که بلد نیستم ، مثلا هنوز نمی دونم خیلی از ساختمونای بازی توش چیکار می کنند و هنوز به همش سر نزدم .....
فکر می کنم ابهامی توی حرف هام نباشه ....
کامروا باشید ... ♥
تاریخ عرضه رقیب این بازی یعنی Saints Row 2 دو ماه به تاخیر افتاد(pc,xbox360,ps3)
در اين نسخه در شهر بچه و طفل هم هست يا نه؟
نه ...من که تا حالا ندیدم...نقل قول: