نقل قول:
اخه کلا سلیقه ی عجیب قریبی داری شما ! این طور بخوایم حساب کنیم همین خودتون نباید تو این تاپیک پیداتون بشه چون k800 تون میتونه هر کاری بخواین انجام بده غیر اینه ؟!
من از وقتی k800 گرفتم تا حالا،100 تا گوشی خریدم و فروختمش باز!! بعضی ها مثل گلکسی یه هفته هم دستم نبود و ردش کردم،یکی مثل ایکس پریا دو سه ماه!! k800 همیشه همراهم هست،ولی به یه اسمارت فون هم احتیاج دارم!:31:
نقل قول:
بعدشم شما حال حاضرتون رو میبینین وقتی یه مدت گزشت و همه چیز پیشرفت کرد و یه سری برنامه یا بازی یا هر چیز دیگه ای که احتیاج به cpu قوی داشت قدر گوشیتون رو میدونین!
گفتم که،روی حرفای من،بیشتر با ادماییه که مثل خودم هر سال عوض میکنن گوشی رو!!
نقل قول:
بعدشم قیمت گلکسی 500 هست و arc قیمتش 600 اینا با اینکه هیچ برتری خاصی نسبت به هم ندارن پس منطقیه ادم بره گلکسی اس بگیره نه ؟!
بحث من راجع به امروز،گلکسی 2 و ارک هستش!! ارک و گلکسی با هم تفاوت چندانی ندارن، و به نظرم خرید گلکسی 1 به صرفه تره!! من میگم،برای خرید،امروز،ارک از گلکسی 2 مناسب تره!!(برا کسانی که گوشی رو سالانه عوض میکنن!!)
دلایلش رو هم پست قبلی کامل توضیح دادم!!
نقل قول:
و طبیعی هم هست که بچه هایی که این گوشی رو دارن روش تعصب دارن
بعد از رویو هایی،اصلا این گوشی رو ازش خوشم نمیاد و نخواهم خرید!! منتظر واکمن سونی میشم!!(8 نه!!)
نقل قول:
مگه انتظار داری یه گوشی چقدر برات در سطح اولیش کار کنه!
بستگی داره!! مثلا،من لپ تاپی که دو سال پیش خریده بودم رو دیگه نیگاش هم نمیکنم!!اخر سر هم ردش کردم رفت...چون واقعا از لپ تاپ زیاد استفاده میکنم!! ولی k800،هنوز همون قابلیت ها و استفاده هایی که براشون خریدمش رو داره،و هیچ گوشی دیگه ای برای من اونها رو انجام نمیده!!
فک کنم با توجه به استفاده های اشخاص خیلی فرق میکنه...مخصوصا که این دوستمون میگه اهل عوض کردن گوشی،اونم هر ساله نیست!!
اگه ارک،اون مشکل احمقانه ی جای جک رو نداشت،بعد از این همه سال k800 رو میذاشتم تو جعبش!! ولی هر چی فکر میکنم،میبینم باید منظتر بشینم که واکمن بعدی سونی با اندروید بیاد بیرون!!