بایـــدی وجود نداره ... من به هیـچکس پیشنهاد نمیدم قبل از 6 ماه تا 1 سال سابقه تمرینی درست و حسابی کراتین استفاده کنه ... ولی بسته به پیشرفت بدنی مکمل های غذایی پیشنهاد میشه که پایه ای ترینشون به نظرم کراتین و مولتی ویتامین هاست.نقل قول:
Printable View
بایـــدی وجود نداره ... من به هیـچکس پیشنهاد نمیدم قبل از 6 ماه تا 1 سال سابقه تمرینی درست و حسابی کراتین استفاده کنه ... ولی بسته به پیشرفت بدنی مکمل های غذایی پیشنهاد میشه که پایه ای ترینشون به نظرم کراتین و مولتی ویتامین هاست.نقل قول:
قابل توجه دوستان تازه کار!
اگر تازه بدن سازی رو شروع کردین سریع نرین سراغ مکمل ها! اول سه چهار ماه کار کنین بعد هم اگه خواستین مکمل بخرین تا جایی که ممکنه مکمل اصل بخرین! درسته که هزینه سنگین میکنین ولی حداقلش جنس خوب میخورین نه اینایی که دوستان توی ایران درست میکنن که معلوم نیست چی هست..
مطمئن باشین که مکمل اصل هم توی این مملکت پیدا میشه.دارین در مورد سلامتیتون تصمیم میگیرین
یه سوال من می خواهم میل هالتر بخرم
می خواستم بدون هر کیلو وزن چندهست
خرابـــــ اون امضاتــــم !نقل قول:
یادش بخیـــر یـاد Actros رفیــق قدیـمیمون تو فروم افتادم !!! ( البته هنوزم هست !!!! )
...
میله ها مختلف هستن داداش . شما برای چه کاری میخوای !؟
میله پاور مخصوص اسکوات و لیفت هست به وزن استاندارد 20 کیلو . 2 سال پیش که برای باشگاه خریدیم حدود 6 تومن شد .
میله پرس سینه هم همینطور .استاندارد مسابقه ایش وزنش 15 کیلو هست .
میله های بدنسازی هم که متنوع هستند . بلند کوتاه و ... با متوسط وزن بین 5 کیلو تا 10 کیلوییش هم هست .
الیکو یکی از بهترین مارک هاست .
کد:http://www.eleikosport.se/
رفتم بخرم میل لاری (خم) گفت 45
وزنم هم گفت کیلو ی 2400
گرون گفته نه :13:
من پارسال کیلویی 1200 - 1300 قیمت داشتم. یعنی اینقدر گرون شده کیلویی؟نقل قول:
تهران !؟!؟نقل قول:
فک نکنم . گرون که چه عرض کنم . در حال گوش بریدنه .
میشه چنتاازاون ورزشهایی روکه واسه افزایش قد خوبه وچنتاازاونایی که بده رو(توبدنسازی)بگین واینکه چه قدانجامشون بدم خوبه (توضیحتون هرچه مفصل تربهتر!)
اگر منظورتون ورزشهایی غیر از ورزش های با وزنه ست که شاید جواب دقیق تو این تاپیک نگییرد . ولی خب مشخص هست که ورزش هایی که جهش و کشش رو همراه دارند باعث تحریک به رشد قد میشن . مثل بسکتبال یا والیبال یا دو میدانی و ...نقل قول:
اما !
با درنظرگرفتن ژنتیک و سن رشد قدی و تغذیه و ... تمرین با وزنه نه تنها بر خلاف تصور عموم باعث کاهش اندازه قدی نمیشه بلکه باعث افزایشش هم میشه ! فقط نکات اصلی اینکه از اجرای حرکات پرسی که به صفحات رشد فشار میاره باید خودداری کرد یا بهبودش داد .
مثلا حرکاتی که به زانو ها ، آرنج ها و ... فشار میاره باید اصلاح بشه .
همیشه پپیشنهادم اینه که سرشانه هالتر رو نشسته بزنن . یا اسکوات رو حذف کنن یا اصلاحاتی از این دست تا مانع فشار به صفحات رشد بشه .
در عوض حرکات کششی ، بارفیکس ، سیمکش ها و ... میتونه کمک زیادی کنه .
میشه یه اطلاعاتی راجبه قرص fat fast بدید ؟ (عوارضشو اینا)