مگه نمیشه از تو بلوک درآواردش؟نقل قول:
آخه چرا وقتی که من کل اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز آپدیت میشه این واسم سواله
Printable View
مگه نمیشه از تو بلوک درآواردش؟نقل قول:
آخه چرا وقتی که من کل اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز آپدیت میشه این واسم سواله
درباره ی بلوک کردن
برنامه اس دیگه قرار نیست که بدون اشکال باشه من این مشکل برام پیش اومده از اول نصب کردم درست شده
یا مثلا من یک مشکلی که با کومودو دارم (بعضی وقت ها) مثلا یک فایل setup اجرا میکنم کومودو میبرتش توی سندباکس من Don't isolate it again را میزنم setup را میبندم دوباره اجرا میکنم بازم میره توی سند باکس خوب!!! دیگه گیردادن نداره میرم سندباکس را خاموش میکنم خیال خودم راحت میکنم
احتمالا توی ورژن بعدی درست میشه
-----
من مشکل شما با آپدیت را تا حال نداشتم نمیدونم
اتفاقاً این آخرین ورژنش بود که من دانلود کردم
فعلاً که پاکش کردم خیلی اذیت میکرد و سیستم رو کند کرده بود
سلام
دوستان وقتی میخوام یه فایل (.exe) رو با سندباکس باز کنم ارور زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
روی آیکون کومودو توی tray (بغل ساعت) کلیک راست کن و از منوی Sandbox Security Level گزینه Enable رو انتخاب کن
ممنون. خب Sandox من از ابتدا که کومودو رو ریختم Disable بوده . و الان هم هست .نقل قول:
پس به نظرتون فعالش کنم ؟؟؟؟ تو اینترنت یا دانلودهام که خللی ایجاد نمیکنه ؟؟؟ به برنامه خاصی که گیر نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این لینک را مطالعه بفرماییدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5463432&postcount=92
تا این لحظه 26 نفر از اعضای این فروم از کومودو استفاده می کنند،
لیست اعضا به ترتیب حروف الفبا:
Abismo Negro
ALI16437
am_merman01
capitan black
delphidark
edi2
fishdilo
HADI ONLY
helplab
Jadda
kactos
kaivanika
Karkas20
M E H R A N
M.Hashemi
mehdi_08
milaaad
mostafa akbari
Mr.Vahid
Muradin
myusac
nt
pashangi
santamove
sunrise07
vista7
در صورتی که از سوئیت امنیتی کومودو استفاده می کنید|یا از کومودو خوشتان می آید|یا هوادارش هستید، همین الان در فن کلاب کومودو عضو شوید!
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1486
من که براتون توضیح دادام سند باکس چیهنقل قول:
نه داداش خللی ایجاد نمیکند.
برو حالش را ببر
نقل قول:
راه های معرفی یک فایل بعنوان فایل سالم به کومودو :
1 - Firewall -> Define a New Trusted Application -> Select -> Browse
و اونجا فایل رو انتخاب کن و Apply رو بزن تا تغییرات انجام بشه
2- فایروال رو روی Custom Policy قرار بده و اون اپلیکیشن هایی رو که می خوای اجازه ی دسترسی اینترنت به اونها داده بشه رو اجرا کن و در اخطاری که از طرف کومودو ظاهر میشه ، Allow رو بزن
وقتی شما می خواهید یه اسکن انجام بدید ، بطور اتوماتیک دیتابیس خودش رو آپدیت میکنه (احتمالا در سایر موارد هم همینطور هست)