شرمنده ! من جون قیمت هم میخواستم گیج شدمنقل قول:
Printable View
شرمنده ! من جون قیمت هم میخواستم گیج شدمنقل قول:
یکی از نمایندگی های سونی قیمت NX710 بدون پایه اضافیش 2400 می گفت (گارانتی بازرگانی ایران)، به نظرتون خوب قیمت داده؟نقل قول:
-حالا من دقيقا نميدونم اين قيمت با عينك و كيت ترانسميتر مربوطه هست يا نهنقل قول:
اگه اشتباه نکنم با عینک و کیت بود، چون قیمت کل مجموعه رو حدود 2800 گفت و تقریبا 400 تومن بابت پایه اضافیش (که گفتم نمی خوام) کم کردنقل قول:
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده چند روز پیش و با راهنمایی استاد عزیزمون جناب t-tanhayam وبا گشتن بسیار و باتوجه به اینکه این تی وی جدیدا کم یاب شده بالاخره تونستم یک دستگاه ال ای دی سامسونگ مدل 40c6960 با گارانتی سام سرویس تهیه کنم
ولی با توجه به بزرگی پذیرایی منزل و کوچک بودن این تی وی برای من قصد فروشش رو دارم
ومیخوام یه 55 اینچش رو بگیرم و خودمو راحت کنم
هر کدام از دوستان که تمایل به خرید دارن میتونن به من پیغام خصوصی بدن
در مورد قیمت هم تا حد ممکن با دوستان راه میام چون دلم کوچیکه و تو خرید 55 اینچ یه خورده عجله دارم
با تشکر.
ضمنا چون تاریخ تولید روی برگه ضمانتنامه فوریه 2011 هست این تی وی دقیقا 18 ماه گارانتی داره
-خوب پس ميشه همون يعني قيمتي كه همه نمايندگي ها ميدننقل قول:
سلام و روز به خیر
با بررسی که من انجام دادم و قیمت گرفتن از بیش از 10 فروشنده متوجه شدم که در تعطیلات نوروز قیمت تلویزیون هایی که بدون گارانتی عرضه می شوند بین 100 تا 200 تومن افزایش داشته که به نظر می رسه به علت مسافرت هموطنان به شهرهای مرزی و افزایش تقاضای خرید در این ایام باشد و انتظار می رود با کاهش تقاضای ایجاد شده قیمتها لااقل به سطوح قبلی برگشته و با عرضه مدلهای جدید قیمت مدلهای قدیمیتر کاهش یابد.
سلام
قیمت Panasonic P50G20E و Panasonic P50S20E لطفاً.
راستی از کجا می تونم بگیرم
-مدل هاي مورد نظر شما مربوط ميشه به 2011 و هنوز وارد ايران نشدند در ضمن e هستند و ريجن هاي اروپايينقل قول:
سلام
قیمت
samsung 32c650 رو میخواستم