در حال حاضر بنده کرمانم چیزی از این اینترنت ملی نمی ببینم.
Printable View
در حال حاضر بنده کرمانم چیزی از این اینترنت ملی نمی ببینم.
شما از کی سرعتاتون اینجوریه؟نقل قول:
مطمئنا وقتی سرعت رو بیارن پایین ترافیک رو نامحدود میکنن اینم قانون مشتری مداری :8:
این دوست اصفهانی خیلی هم خوش بحالش نیست چون 4 گیگ در ماه جیره داره.
من از وقتی دیدم رانژه شد واینترنتم رو وصل کردم ،دو سه روزی با این سرعت کار کردم تا اینکه یه روز یه خانمی از مخابرات زنگ زد و گفت اینترنت شما وصل شده خواستیم اطلاع بدیم(بعد سه روز استفاده زنگ زده اینو میگه)!نقل قول:
هنوز 2 ساعت نگذشته بود که به باد رفت سرعت.ناکسا بعد اینکه خانمه زنگ زد مال منو بردن زیر تیغ.اون دو روز رو یادشون رفته بود من جزء آمارم!
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
نقل قول:
هی داش ربی.امضات که دوباره خفن شده.ببینم حالا سرعتت چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خفن تر اون رو توی تاپیک داتک گذاشتم ولی سرعتم کم شده فکر کنم تو چشم زدی :31:کد:http://www.kimag.es/share/30571340.jpg
بعضی از دوستان نسبت به مخابرات بی انصافی می کنن ببینید تعرفه 10000 تومان برای 128 برای ضریب اشتراک 10 نفر هستش پس اگر سرعت دانلود روی 14 کیلوبایت باشه چیز قابل هضمیه ما نباید همه مسائل رو با هم قاطی کنیم. شما راحت می تونید چند گیگ در ماه مصرف داشته باشید و برای کسی که اهل دانلود فیلم نیست قابل تحمله . خوب بدونید من اکثر آپدیتهای ویندوز رو با همین سرعت اعمال می کنم .بله باید پذیرفت که سرعت آپلود 32 واقعا افتضاحه. و یک سری مشکلات به سازمان تنظیم مقررات برمی گرده . خوبه بدونید این سازمانه که تعرفه ها و خیلی چیزهای دیگه رو تعریف می کنند.
در ضمن اگه می خواهید سرعت واقعی خودتون رو همیشن ببینید من نرم افزار du meter رو پیشنهاد می کنم.
بعضی از دوستان هم فکر میکنند که دیگران خدای ناکرده چشمشون ضعیفه که با فونت درشت مینویسن ایضا مخابرات که ارث پدرش رو داره بذل وبخشش میکنه وشما خیلی بسیار زیاد راضی هستید که 24 ساعته کامپیوتر روشن بمونه و برای آپدیت آنتی ویروس 11 ساعت معطل بشه به من اگه دستی ماهی 20 تومن هم بدا عمرا ازش نمیگیرم ضمنا ده به یک توی قرقیزستان هم غیر استانداره و مصداق بارز کم فروشیه از این گذشته سرعت ثابت نیست عمرا سرعت رو 14 بره نهایت سرعت 13.5 کیلو بایته تازه اگه میانگین بگیرید سرعت واقعی 9 هست.
برادر سپاه صحابه شما به بزمت مشغول باش.
برادر صحابه چه صیغه ای . احتمالا شما آپدیت کردن رو بلد نیستید و الا می دانستید برنامه ای که هر چند روز یکبار آپدیت می شه در عرض چند دقیقه آپدیت می شه . ضمنا من نگفتم مملکت ما از نظر اینترنت گل و بلبل . لطفا مسائل رو قاطی نکن و کلمه صحابه رو در مورد دیگران به کار نبر و الا اهانت کردن از آب خوردن هم آسانتره.
چرا من بلتم سواتش رو هم دارم یعنی سیلک دارم خواستم عضو المی بشم گفتن بهتره عضو عملی بشی منم قبول کردم 2تا یه مگ دادن دادم به رفیقم ولی هنوز وقت نکرده بریچ کنه.نقل قول:
ببینآقای aK133
آخه ظلمه .مگه مردم ما آدم نیستن که اینتر نت خوب استفاد کنن؟
مگه اینترنت فقط برای دیدن وبه؟ پس یعنی دانلود نکنیم؟ حالا فیلم به کنار شما یه فایل 100 مگی که بخوای دانلود کنی ، فرض کن یه نرم افزار یا گیم کوچولو این کار با اینترنت من نزدیک به 120 دقیقه طول می کشه!!
باور کن نمی شه پای سیستم نشست تا این دانلود بشه .اعصاب آدم خراب میشه
حالا فرض کن در همین حین بخوای وبگردی هم بکنی.دیگه اصلا نمی شه.سرعت خیلی کمه.پس مشکل شد دوتا.یا باید فقط وب ببینی یا فقط دانلود تازه دانلودش هم که صبر ایوب رو می طلبه!!
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
برادر REB الان تعداد پستات به عدد شیطانی رسیده.برو توبه کن وگرنه زود دستگیر و به جرم شیطان پرستی محاکمه میشی :31: