سلام من وقتی میخواهم برنامه اپدیت جدید 1.003 گوشیم را از اینترنت با گوشی بگیرم این پیغام رو میدهد کسی میدونه راهنماییم کنه not enough memory in target location
Printable View
سلام من وقتی میخواهم برنامه اپدیت جدید 1.003 گوشیم را از اینترنت با گوشی بگیرم این پیغام رو میدهد کسی میدونه راهنماییم کنه not enough memory in target location
دوستان من با nsu هم که خواستم آپدیت بکنم گفت که گوشیه شما آخرین ورژنیه که اومده،در حالی که ورژنه گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1نقل قول:
کسی میتونه کمکم کنه؟!
بهتر بیان به سایت همسایه انجا کامل هست تاپیک ان900 جواب همه این سوالها هست
برایه حل مشکل شما باید مخازن maemo-extras ,maemo-exteras devel غیرفعال بشن!نقل قول:
احتمال زیاد مشکلتون حل میشه!
آموزش آپدیت و فلش کردن نوکیا N900 (آخرین ورژن V 10.2010.19-1.002 )نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
میدونید نمایندگی نوکیا کجا تهران یا کرج اخه گوشی من بلوتوثش قطع شده روشن نمیشه
کارهایی که شما گفته بودید انجام دادم ولی باز هم همان پیغام را میدهد در ضمن رم داخلی گوشی من از 227مگابایت فقط 1مگابایت خالی دارد.نقل قول:
سلام مهدی جان خیلی ممنون از اینکه اینقدر فعالیت میکنی برامون می خواستم بدونم که n900 اکولایزر داره ؟
سلام.نقل قول:
نه بابا چه فعالیتی؟چوب کاری می کنی؟
اگه منظورت موزیک پلیر هست نه نداره...امیدوار بودیم با آپدیت جدید اکولایزر هم اضافه بشه که نشد.
ولی یه برنامه تو مخازن هست به اسم Symfonie که اکولایزر داره...فعلا یه خرده باگ داره ولی به از هیچیه:46:
سلام-اقا مهدی-من یه سوال کردم که کسی جواب درستی به من نداد_من میخوام این اپدیت صد و سیزده مگابایتی رو بگیرم _البته اپدیت قبلی رو گرفتم_ولی هر بار پیغام نبود حافظه کافی رو میده البته دوستان راهنمایی هایی کرده بودن که جواب نداد_لطفا راهنمایی کنید_خیلی فوری_ممنون