درسته که شبانه 80 تا 90 درصد بومی میگیره ؟
Printable View
درسته که شبانه 80 تا 90 درصد بومی میگیره ؟
شبانه از اولشم یه درصدی واسه بومی داشت مثل پیام نور
ولی خب اگه اون 13 تا رشته نباشن آره 80 درصدی بومیه :)
ببخشید دانشگاه های دولتی تهران فکر نکنم قبول بشین ( 99.9 % ) :41: ولی غیر انتفاهی پیام نور چرا ...نقل قول:
يعني تو كارنامه هركس واسش ميزنن؟نقل قول:
وای بچه ها چقدر حرف میزنید:31::31::31:
چندتا صفحه رفت جلو
خب میگم در مورد اعلام نتایج هر کسی هر چیزی فهمید زودی بیاد خبر بده حالا من دوستام که ممکنه رتبه های برتر بشنو زیر نظر میگرم که هر وقت بهشون گفتن بهتون بخبرم :40::40::40::11:
نهنقل قول:
بعد از اینکه نتیجه ها اومد برنامه اصلی رو سایت سازمان سنجش قرا میگیره
بله فكر كنم همون باشه وقتي رفتم براي انتخاب رشته با مجله آزمون ميدادن البته بيشتر به درد كانوني ها ميخورهنقل قول:
========================================
ببين عزيز بايد هدف داشته باشي
من پارسال از هر 100 نفر كه اين سوال رو ميپرسيدم 99 تاشون ميگفتن برو دانشگاه و نمون پشت كنكور
ولي من هدف داشتم و موندم
بايد به خودت نگاه كني بشين قشنگ فكر كن
ميتوني 1 سال بشيني درس بخوني؟ ميتوني اينقدر اعتماد به نفس داشته باشي كه وقتي ميبيني همه دوستات ميرن دانشگاه و لي تو داري يه بار ديگه براي كنكور ميخوني خودتو نبازي؟
توانايي 1 سال آزمون دادنو داري؟ ميكشي؟ خسته نميشي؟
بايد پيش بيني همه چي رو بكني
من خودم سال اول بالاترين ترازم 5600 بود ولي امسال آخرين آزمون قبل عيدم 6800 شد رو صنعتي حساب ميكردم ولي بعد عيد يه اشتباه كردم يه اتفاقي افتاد كه فكرشو نميكردم پيش بيني نكرده بودم براي همين كم آوردم خسته شدم
براي همين شايد الان به اون چيزي كه ميخوام نرسم....
ميخوام بگم تصميم الكي نيست بايد قشنگ فكر كني فكر همه چي...
اگه هدف داشته باشي مطمئن باش موفق ميشي
شك نكن....
====================
دوستان اگه سوالي داشتين در خدمتم
بالاخره يه نخود تجربه دارم!! شايد بتونم كمكتون كنم
موفق باشين
:10::46::11:
پارسال من یادمه 5تیر که کنکور بود 5 مرداد نتایج اومد.امسال هم اینجوری میشد خوب بود.
ببخشید من در مورد شبانه سوال دارم ..... چن تا رشته و چه رشته هایی تو تهران برای شبانه ریاضی هست ؟!
مثلا معماری هست ؟! چه دانشگاهی ؟!
من شنیدم چند روز پیش آقای "بهروز فمی تفرشی" اصفهان همایش داشته و اون هم گفته که شنبه نتایج اعلام میشه.نقل قول:
سال گذشته هم چند روز زودتر نتایج را اعلام کردند!
ویرایش: مدیر پستها را پاک کرد، پست 1000 از دستم در رفت:31: