نقش فریمور روی موبایل مثل نقش ویندوز روی کامپیوتره و در حقیقت فریمور سیستم عامل موبایله که در مورد سامسونگ جت بر پایه پلتفرم جاواست و شما با استفاده از نرم افزار multi loader میتونی فریمور گوشی سامسونگ را عوض کنی
Printable View
نقش فریمور روی موبایل مثل نقش ویندوز روی کامپیوتره و در حقیقت فریمور سیستم عامل موبایله که در مورد سامسونگ جت بر پایه پلتفرم جاواست و شما با استفاده از نرم افزار multi loader میتونی فریمور گوشی سامسونگ را عوض کنی
سلام
سه تا سوال داشتم :D
1.آخرین فریمور اروپا الان کدومه؟؟
2.دوربین دوم این گوشی رو از کجا باید فعال کرد؟؟
3.gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟؟
من میخوام gps مثل گوشیهای دیگه باشه که از gprs استفاده نمیکنن
چه چیزایی لازمه دانلود کنم واسه راه اندازی gps (لطفا کامل بگین)
در ضمن gps گوشی من ماهواره پیدا میکنه ولی چیز دیگه ای نشون نمیده فقط ماهواره پیدا میکنه
دوست خوبمون اینجا کامل توضیح داده.....اما منم مشکل دارم.....اگه تونستی کامل فعال کنی به سوالای منم جواب بده ممنون..نقل قول:
3.gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4861420&postcount=957
1000امین پست در این تاپیکنقل قول:
این widget که روی گوشی هست ، میشه آیکون های داخلش رو حذف و اضافه کرد اما هر کاری کردم نتونستم آیکون : music player , radio , Event , weather رو حذف کنم ... آیا راهی وجود داره ؟!
در ضمن آیا widget هم وجود داره که نصب کنی و امکاناتش تغییر کنه ؟!
delivery گوشی رو که فعال می کنی ، متاسفانه دلیوری ها میاد توی inbox و این باعث میشه که به دید یه مسیج به هش نگاه بشه و هر بار که مسیج می فرستی ، زنگ دریافت مسیج به خاطر دریافت دلیوری به گوش میرسه ! راهی نداره دلیوری فعال باشه اما زنگ دریافت مسیج درنیاد براش ؟! اصلا نمی دونم چرا سامسونگ این رو گذاشته توی قسمت inobx ها باید یه پوشه جدا براش می ساخت مثل نوکیا
هرچی برنامه و بازی جاوا روی گوشی گذاشتم می خوام نصب کنم اخطار میده که content not signed ... اما نصب میشه ... برای شما هم این پیام میاد؟
با سلام
دوستان این گوشی فارسی را ساپورت میکنه ؟؟؟
من فقط به خاطر تو نوشتم تبریز معذرت میخوام.اگه جایی دیدم حتما بهت میگم:11:نقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
تو بعضی مناطق زود میاره بعضی جاهام دیر میگن بستگی به موقعیت ماهواره داره .آخرش 10د قیقه است.حتی زودترم پیدا می کنه.نقل قول:
دوستان تاچ اين گوشي چطوره در مقايسه با امنيا900 آيا به راحتي با لمس انگشت جواب ميده ؟
بلندي صداش(هم تو اسپيكر وهم موقع گوش دادن آهنگ و زنگ خوردن) در چه حدي هست در مقايسه با ان 73 نوكيا ؟
آيا اين گوشي تم داره ؟اگه اين گوشي خودش روش تم داره چرا واسش تم نيومده تو هيچ سايتي نبود؟
ببخشيد سئوالام زياد شد لطفا با حوصله جواب بدين؟:11:
اين گوشي سفيدشم اومده به نظرتون كدوم رنگش بهتره؟:31:
تاچ: به هر حال از مکانیسم مقاومتی نباید انتظار کار کرد خازنی رو داشت.نقل قول:
بلندی توی هندزفری که راضی کنندست و لی صدای گوشی در برابر n73 فکر کنم کم باشه.
پورت 3.5 برای آهنگ یعنی یه چیز کامل.
تم داره اما عوض نمیشه + -- هم نیومده واسش و نمیاد.
گوشی آجیم سفیده در کل برای مرد رنگ مشکی سنگی تره ....البته رنگیه چیز سلیقه ای هست.
سلام
تشکر ویژه میکنم از پرتگاه عزیز part gah
تونستم با برنامه trekbuddy استفاده کنم
خیلی عالیه
ممنون
فقط نقشه های سایت ir-tci یه ذره مشکل داشت من نقشه های rar پیدا کردم اگه کسی خواست بزارم
فقط همه شهرها نیست