معمولی دیر بر ندار یعنی جوری نگه ندار که کلاچ درگیر باشه زیادم زود بر ندار :دینقل قول:
احتمالا :21:
Printable View
معمولی دیر بر ندار یعنی جوری نگه ندار که کلاچ درگیر باشه زیادم زود بر ندار :دینقل قول:
احتمالا :21:
سلام دوستان
من ديروز ماشينو بردم تعميرگاه :
شستشوي سوزن انژکتور ، شستشوي دريچه گاز ، تعويض روغن گيربکس
مورد دوم و سوم رو حتما بهتون پيشنهاد ميکنم . الان که پامو از روي گاز برميدارم خيلي آروم و نرم ماشين سرعتش کم ميشه :31: روغن گيربکس هم توتال 80دبليو 90 ريختم اولش يه ذره اذيت کرد ولي الان خيلي عالي شده دنده هم نرم جا ميره
:46::11:
دوستان من فعلا بيخيال شدم تا دهه زجر صبر ميكنم يحتمل شرايط فروش بهتر بشه طبق روال همه ساله كه بخاطر دهه زجر و همچنين بخاطر اينكه اخره ساله حسابي با مشتري راه ميان.
ايشالا يه سمند بنزيني EF7 ميگيرم.
محتوای مخفی: حالا
الان ایران خودرو طرح رنگین کمان با جایزه ی ویژه ی سوزوکی کیزاشی گذاشته و حسابی تخفیف دادهنقل قول:
مثلا ال 90 1 ماه پیش برادرم خرید 16.200.000 الان شده 15.550.000
نقل قول:
یک ماه پیش قیمتش 15.285.0000 بود نه 16 تومن. 16 تومن قیمت دوگانه ش بود. گرونش کردن
اخه يكي از رفيقام ميگفت ايرانخودرو تو طرح دهه زجر ماشين با پلاك 91 ميده :5:
چون تو 2 ماهه اخر سال مشتري كم ميشه از طرفي اينا ميخان تا قبله عيد همه ماشين هارو تو پاچه ملت كنن بخاطر همين از هر ترفندي استفاده ميكنن:46:
نقل قول:
معمولا روند این بوده که 20 اسفند به بعد اینگونه میشه که مدل رو 91 میدن ولی گاها بوده مواردی که تو شرایط خاص یک مدل بالاتر دادن
15.285.0000؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:18::18:نقل قول:
عزیزم میشه بگی این قیمت رو از کجا اوردی. فقط یک منبع یا ادرس نشون ما بده که 1 ماه پیش قیمتش این بوده ما هم دو هزاریمون بی افته!!!
لابد تو خود سایت ایران خودرو که 16.100.000 تومن زده بود اشتباه زده بود یا 1 میلیون تخفیف میدادو ماخبر نداشتیم و رفتیم 16.200.000 خریدیم!!!
دوستان امروز تصادف کردم و متاسفانه یه ماکسیما از سمت راست پیچید سمت من و سپر ماشینم شکست :41: سپر جلوی ماشین از قسمتی که پلاک نصب میشه شکسته و افتاده. الان خونس اون تیکش و فکر نکنم دیگه بشه کاریش کرد و باید سپر رو به کل عوض کرد. کسی می دونه خرجش چه قدر میشه؟!
الان عکس هم گرفتم ازش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]