اين افسري كه ما داريم تو شهرمون قبول شدن پيش اين از هفت خان رستم بدتره :41:
خداييش نميخوام بگم كه من فلانم و بهمان (خودم بار دوم قبول شدم) ولي اين افسره :3:حتي به بهترين راننده ها هم خيلي سخت قبولي ميده
فقط نميدونم من چم ميشه كه نيم كلاچ رو خيلي عالي ميگيرم :21: شايد فرمون گاز ترمز رو نتونم درست و حسابي بچسبم :25:ولي نيم كلاچ رو خيلي عالي ميگيرم.شايد همين يه مساله باعث شد اون افسر از من خوشش بياد و قبولي بده:14:
از من اين امتحان ها رو گرفت:
بعد از سوار شدن و قلق گيري (تنظيم آينه صندلي دنده خلاص و غيره و غيره روشن كردن ماشين و از پارك دراومدن)
بعد از بيست متر ازم خواست راست بپيچم! (اول آينه رو نگاه ميكني بعد راهنما ميزني و ميپيچي)
يه ذره كه رفتيم بين خطوط چپ راستم برد (بايد هر دفعه كه ميگه برو چب بيا راست آينه هاي هر سمت رو نگاه كني راهنما بزني و به چپ يا راست بري)
گفت از پژو دوبله برو (پشت پژو پل بود سريع گفتم استثنا و سريع تاكيد ميكنم سريع آينه رو نگاه ميكني راهنما رو ميزني بالا متوقف ميشي بعد دوبله رو ميري):12:
دوباره حركت كرديم يه تقاطع رو رد كرديم گفت بزن دنده 3 زدم بعد اينكه زدم دنده 3 درجا گفت پارك كن كه بايد اينجا تو چهار ثانيه :thumbsup: همه كار بكني دنده رو 2 كني سريع آينه رو نگاه كني راهنما بزني فرمونو درست بچرخوني اونجايي كه گفت پارك كن بازم پل بود كه حواسم جمع بود و گفتم استثنا گفت اشكال نداره پارك كن پارك كردم گفت عاليه خوب بود گفت اگه اصولي ماشين رو خاموش كن و بيايي پيش من قبولي!:27:
بعد از اينكه خاموش كردم پياده شدم و از تجربه اي كه ديگران به من گفته بودند استفاده كردم و از عقب ماشين پيشش رفتم (گفته بودن اگه از جلو ماشين بري قبول نميكنه و عصباني ميشه و باهات لج ميفته و خيلي حساسه به اين موضوع!)
خلاصه اين كارو كه كردم خيلي از من خوشش اومد و امضاشو زد زير كاغذ! :27:
1000 امين پست اين تايپك رو هم من زدم:31: