مهدی جان هر چی گشتم نبود اگه یه سیو از اونجا به بعد دارید بدید.با تشکرنقل قول:
Printable View
مهدی جان هر چی گشتم نبود اگه یه سیو از اونجا به بعد دارید بدید.با تشکرنقل قول:
دقیق یادم نیومد کجارو گفتی ولی ببین این سیو به دردت می خوره
کد:http://www.plunder.com/-download-df103c89f3.htm
سلام.
من مرحله 12 وقتی می خوام غول آخری رو بکشم، دو تا از اون دهن های زرد رنگ رو که می زنم با تیر، بازی هنگ می کنه و پیغام زیر رو میده:
سخت افزارم در حد قابل قبولیه و ویندوزم سون 64 بیت!. تا این مرحله که مشکلی نبوده اما به همین غوله می رسم اینطوری میشه...نقل قول:
Dead Space.exe has stopped working
ببخشید تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون :D
موقعي كه ميخواي بازي رو اجرا بكني روي فايل اجراييش راست كليك كن و از طريق ادمين اجراش كن
اگه درست نشد فكر كنم مجبور بشي ويندوزتو عوض كني تا بازيش كني
كلا بازي هايي كه جديد اومدن روي المنت هاي جديد از جمله سيستم عامل جديدي مثل ويستا تست نشدن
من اينطور فكر مي كنم
یکی از ترسناکترین بازیهایی رو که بازی کردم همین Dead space بوده. 3 بار تمومش کردم ولی از استرسم کمتر نمیشد.
یکی دیگه DooM 3 بود که دارن DooM 4 رو هم میسازن. ببین اون دیگه چیه.
من فکر کنم trainer بازی رو دارم. اگه لازم دونستید ،بگید تا بزارم.
سلام .چپتر 7 انجا که یه سری سنگ تو هوا هست چه کار باید بکنیم؟
میگه یه در باید باز بشه
اون شهاب سنگ های بزرگ رو با کمک kinesis میگیرین و به سمت جریان (تونل) جاذبه در همون محل پرتاب میکنین...نقل قول:
دوست عزیز مال منم همینطور میشد...مشکل سخت افزاری نیست..نرم افزاریه...نقل قول:
سلام.
من مرحله 12 وقتی می خوام غول آخری رو بکشم، دو تا از اون دهن های زرد رنگ رو که می زنم با تیر، بازی هنگ می کنه و پیغام زیر رو میده:
نقل قول:Dead Space.exe has stopped working
سخت افزارم در حد قابل قبولیه و ویندوزم سون 64 بیت!. تا این مرحله که مشکلی نبوده اما به همین غوله می رسم اینطوری میشه...
شما باید هرچقدر میتونی بعد اینکه سریع شکم غول باز شد قلباشو نابود کنی البته همشون نمیشن ولی یکی از اون حدش بیشتر بترکونی(منظورم قسمتیه که گیر میکنه)درست میشه...
من تویه یک روز 2بار این بازیو رفتم و هربار بعد از دادن همین ارور با همین روش تونستم ردش کنم البته بارهای دیگه ارور نداد...
سلام
من بازیو دادم یکی از دوستام نصب کنه میگه بعد از این که نصب بازی تموم میشه و میاد روی آیکن بازی کلیک میکنه ارور زیر براش میاد . بهش گفتم دایرت ایکس نصب کنه نصب کرد نشد،گفتم دوباره نصب کنه نشد . سیستمش هم فکر کنم تو مایه های مال خودم باشه . دو گیگ رم و گرافیک 9400 با مموری 512 و سی پی یو دو هسته ای داره . اینم ارور :
could not initialize display hardware . please restart dead space
اگه میدونید راهنمایی کنید .
ببخشید تاپیک قدیمیو بالا آوردم ...
ممنون ...
شما بگو اولا اگه درایور گرافیک و مانیتورش رو نصب نکرده حتما نصب کنه(وهرتز و رزولوشن مانیتور رو تا حد ممکن بده پایین) و روی آیکون بازی راست کلیک کنه و گزینه 480*640 رو از گزینه compalibility انتخاب کنه ببین درست میشه...البته اگه رفت داخل بازی حتما توی تنظیمات گرافیک و رزولوشن بازی رو در حد مطلوب ثبت کنه!!نقل قول:
البته تمام اینها به شرطیه که سیستمش در حدی باشه که شما میگی!