دوست عزیز این مودم خوبه بخرم؟؟؟؟ واقعا سرعتش چطوریه با هر کدوم از اپراتورها؟؟؟؟؟ این اپراتور سوم هم بیاد سرعتش از اینا بهتر باشه خوبه بخریم؟؟؟؟؟نقل قول:
این امکان 3Gبا HSDPA چه فرقی داره؟؟؟ کدوم بهتر هستش؟؟؟؟ اینترنت اپراتورهای ما کدوم هستش؟؟؟
Printable View
دوست عزیز این مودم خوبه بخرم؟؟؟؟ واقعا سرعتش چطوریه با هر کدوم از اپراتورها؟؟؟؟؟ این اپراتور سوم هم بیاد سرعتش از اینا بهتر باشه خوبه بخریم؟؟؟؟؟نقل قول:
این امکان 3Gبا HSDPA چه فرقی داره؟؟؟ کدوم بهتر هستش؟؟؟؟ اینترنت اپراتورهای ما کدوم هستش؟؟؟
والا من نخریدم بنابراین اطلاعی از کیفیتش ندارم - تنها نکته ی مسلم اینه که با نسل بعدی هم سازگاره... این نسل بعدی هم تفاوتش در سرعت دریافت و ارسال اطلاعات هست - مثلا الان با EDGE شاید به زحمت بشه 30 کیلوبایت دانلود داشت اما با HSDPA میشه به 500 الی 700 کیلوبایت رسوندش... البته مطمئنا این بستگی به اپراتورهای بعدی داره که وارد ایران بشه - فعلا که ایرانسل و همراه اول بیشتر از EDGE اجازه ندارن فعالیت کنن... بهتره اگه قصد خرید دارید از طریق خود سایت چاره سوال بپرسید:نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=forms&name=contact_us
سلام
میخواستم بدونم بچه ها بالا ترین سرعتی که تجربه داشتن چقدر بوده
دوستان من یک پک شبانه همرا اخر فعال کردم اما این یک هفته است هنوز یک بیت نه سند داشتم نه دریافت
البته قبلا با همین گوشی کار کردم با بسته های همرا اخر؟
یکی نیست بکه اگر امکانات ندارید مرض دارید اینترنت میدید ملت؟
صد رحمت به ایرانسل حداقل اگر یک پک 200 مگی بخری مثل ادمی زاده کار میکنه نه قطعی داره نه دنگ وفنک%
زنگ میزنم 09990 چرت پرت تحویلم میدن؟
از مديران پي سي تشكر ميكنم بابت اينكه محيطي فراهم كردند تا هر كي بتونه عقده هاشو توش خالي كنه و شايد بتونه ارضا بشه
منم دقیقا وضعیت شما را دارم البته من 10 تومانیشو فعال کردمنقل قول:
همراه اخر حدود یک ماهه دچار مشکل شده ، من از تاریخ 28 اذر دچار مشکل شدم و تا حالا ادامه داره . من تماس گرفتم میگه ارتقا شبکه کشوری هستش ، من قبل از این مشکل ، ارتباطم خیلی بایدار بود و سرعت دانلودم بین 17 تا 20 کیلوبایت بود اما الان اومده روی 8 کیلوبایت و بیشتر اوقات هیچ صفحه ای رو هم لود نمیکنه . مثل اینکه اومدن شبکه را ارتقا بدن ر...دن توش..نقل قول:
نقل قول:
ايني كه گفتي يعني چي؟
الان شما عقده خالي كردي يا يهو روم به ديوار ارضا شدي؟
ای بابا، همراه اول هم که همیشه آخره. اسم "همراه آخر" خیلی با مسما تره واسش.نقل قول:
بچه ها هنوز اوضاش خرابه؟
ایرانسل هم که نامحدود دیگه نداره 10 تومن میدی 2.5 گیگ میگیری!×!:31:
الان باید چی کار کنیم پس؟ اینم 100 درصد بعدش نامحدوده ماهیانش رو محدود میکنه