من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟نقل قول:
Printable View
من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟نقل قول:
3 تا DVD ایه.نقل قول:
من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟
به احتمال 99 در صد مشکل از DVD بازی هست چون من نسخه 2 دی وی دی که setup اصلی داره در ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و خیلی راحت هم اجرا شد ! :46:نقل قول:
فکر کنم dvd درست باشه چون کسی تا حالا با 3 تا dvd اون مشکل نداشته.احتمالا مشکل از ویندوز هست.البته دقیق نمیدونم.ولی خیلی حیف هست این بازیو از دست بدی.من جات بودم شده ویندوز xp بریزم بازیو می رفتم:20: راستی هر کمکی در مورد بازی بخوای من و همه بچه ها در خدمتیم.نقل قول:
من خودمم رو7 بازی کردم خیلی خوب بود و اصلا مشکلی هم نداشت.بازی واسه منم2Dvd بودنقل قول:
دوست عزیز یعنی یه گزینه setup مخصوص ویندوز 7 64 بیت داره؟ من الان نسخه 3 دی وی دی که برای خودم بودش دیدم هیچ گزینه ای به این صورت نداشت.کلا بازیهای جدید من دیدم یه سری برنامه مخصوص ویندوز 7 دارن ولی این بازی نسخه که من داشتم حداقل نداره.نقل قول:
به احتمال 99 در صد مشکل از DVD بازی هست چون من نسخه 2 دی وی دی که setup اصلی داره در ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و خیلی راحت هم اجرا شد ! :46:
چون دوستان دیگه روی ویندوز 7 نسخه 2 دی وی دی بازیو راحت اجرا کردن پس احتمالا شما باید این نسخه رو بگیری. اگه یه نفر که نسخه 3 دی وی دی رو روی ویندوز 7 امتحان کرده بودش فکر کنم مشکل این دوستمون راحت حل میشد.اونجوری دیگه صد در صد معلوم میشد مشکل از چیه.
بالاخره منم بعد از 112 ساعت بازی رو تمام کردم و به جمع گری واردن ها اضافه شدم و از همه ی دوستان خوبم که در این تاپیک کمکم کردن تشکر می کنم:11:
چرا لب کاراکترها هنگام حرف زدن تکون نمی خوره؟ شما هم این مشکل رو دارید؟
نه . واسه من خیلی طبیعی حرکت میکنه.خیلی به دیالوگ ها میخورهنقل قول:
نه اینجوری نیستش. فقط شخصیت اصلی بازی با توجه به اینکه موقع دیالوگها حرف نمیزنه قاعدتا نباید لبش تکون بخوره.نقل قول: