سلام
منم رفتم خریدم.خیلی باحاله ولی یه مشکلی هست من خود بازی برام گرافیک بالا تنظیم کرده ولی یه خورده آهسته هست بازی.اومدم همه ی تنظیمات رو اورودم رو پایین ترین حد ولی بازیم هنوز آهسته هست ولی یکم روون تر شد.راهی نظری چیزی به ذهنتون نمی رسه؟
Printable View
سلام
منم رفتم خریدم.خیلی باحاله ولی یه مشکلی هست من خود بازی برام گرافیک بالا تنظیم کرده ولی یه خورده آهسته هست بازی.اومدم همه ی تنظیمات رو اورودم رو پایین ترین حد ولی بازیم هنوز آهسته هست ولی یکم روون تر شد.راهی نظری چیزی به ذهنتون نمی رسه؟
نه مشکل نداشت سیو گیم دوستمون Oracle ایراد داشت بهش گفتم...نقل قول:
اونم سیو گیم شما رو داد...
پس این مرحله اخره؟
چه زود تموم شد...
ساعت 12 شروع کردم نیم ساعت پیش رسیدم مرحله 12 !
ولی به نظرم بهترین مرحله اش Burn 'em 'ut بود .نقل قول:
همونی که با Flame Thrower میوفتادی جونشون و کبابشون میکردی .
خیلی حال میداد .
اون مرحله ی آخر هم که تو ساختمان پارلمان ( فکر کنم ) بود خیلی قشنگ بود .
بدی بازیهای جدید همینه تا بخای گرمشون بشی تمومهنقل قول:
من بازی رو تو سه ساعت نیم تموم کردم{{فکر فکولم}}
بهتره دیگه نری تا اخرش برگرد از اول بازی کن
من که دو بار بازیش کردم
مرحله زامبیهارو میتونی بازی کنی ولی ارزش نداره
زامبی قضیش چیه؟؟نقل قول:
وقتی مرحله اخر رو که وقتی تمومش کردینقل قول:
یه مرحله باز میشه که المانیهارو به صورت زامبی دراوردن و تو توی یه اتاق هستی و اونا میان داخل و تو باید بکشی فقط امتیاز گیری هستش
اهان....نقل قول:
به قول معروف Bonus Stage هست:31:
مثل Mw که یه مرحله باز میشد تو هواپیما باید گروگان رو ازاد می کردی...
سلام به همه دوستان
قابل توجه کسانی که سر لود مرحله گیر میکنه
برای من هم توی چند تا مرحله همین مشکل رو داشت. ولی من رستارت می کردم و میومدم رزولیشین رو کم میکردم. مثلا میزاشتم رو 1028 *768 اون موقع مشکل حل میشد و میرفت تو بازی. اگه بازهم مشکلی پیش مسومد و گیر میکرد . وقتی کامپیوتر رو رستارت میکنید و دوباره می خواهید برید تو بازی یه پیغام میده که رو حالت safe mode بازی کنید شما yes بزنید . اون حالت بازی منید . که مطمئنا میره تو بازی.
اینم سیو مراحل
آدرس محل کپی : C:\Documents and Settings\moslem\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Aleator
آدرس فایل که خودم آپلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل سیو های خودمه که بازی رو توم کردم.
مسلم جان اخه رزولويشن منم رو 768*1024 ولي بازم همون مشكل رودارم.
یکی از دوستای منم مشکل دیر لود شدن رو مثل من داشت. اون می گفت که وقتی رو ویستا اجراش میکنم بدون مشکل و تاخیر اجرا میشه.
من فعلا ویستا ندارم اونایی که این مشکل رو دارن و ویستا استفاده می کنن یه تستی بکنن.
موفق باشید.