چیزی یافت نشد!!
Printable View
چیزی یافت نشد!!
عجیبه که بازی به این پرباری و باحالی این قدر سست تموم میشه کاش بعد تموم شدن یه چیزهایی به بازی اضافه میشد ولی کلا بازی جالبه ولی کاش مثل gta sa بعد تموم کردن بازی ادامه پیدا میکرد تا آدم بتونه اون چیزهایی رو که انجام نداده انجام بده مثلا من فقط نصف اون کیف های الماس رو پیدا کردم یا همه اسلحه ها رو خرید نکردم ولی باز هم جالب بود. 2 تا سوال:
1- خبری از اون پچ رسمی نشد؟ همون که قرار بود یه شاتگان جدید به بازی اضافه کنه؟
2- کلا جریان بازی چیه؟ ما کی هستیم برای چی وارد آفریقا میشیم چه هدفی داریم نقش ما به عنوان اول شخص مثبت هست یا منفی اگه ما آدم خوبی هستیم چرا تو اون مرحله آخر از طرف بادی های خودمون مورد حمله قرار میگیریم چرا واسه کسانی که کار میکنیم بعدا می کشیمشون؟
ما هم بیخبریمنقل قول:
- خبری از اون پچ رسمی نشد؟ همون که قرار بود یه شاتگان جدید به بازی اضافه کنه؟
خوب جریان بازی اینه که شما در طور بازی یه ماموریت اصلی دارید و اون هم کشتن یه دلال اسلحه به اسم jakal هستش . همون فردی که اولای بازی وقتی شخصیت بازی بر اثر مالاریا رو تخت خوابیده و با چشمان تیره و تار اون شخص رو میبینه که بعد از کمی صحبت یه چاقوی بزرگ (همون که شما در طول بازی ازش استفاده میکنید) رو در دیوار فرو میکنه و شما بعد از بهبودی اون بر میدارید.نقل قول:
کلا جریان بازی چیه؟ ما کی هستیم برای چی وارد آفریقا میشیم چه هدفی داریم نقش ما به عنوان اول شخص مثبت هست یا منفی اگه ما آدم خوبی هستیم چرا تو اون مرحله آخر از طرف بادی های خودمون مورد حمله قرار میگیریم چرا واسه کسانی که کار میکنیم بعدا می کشیمشون؟
در اخر بازی هم شما با همون jakal همدست میشید و با افرادی که در طول بازی بهشون کمک کردین باید باهاشون بجنگید. در کل شما فرد مزدوری هستید که از طرف اون افراد پول گرفته اید تا جاکال رو بکشید ولی بعدا متوجه میشید که این جاکال داره برای مردم بی سرپرست و فقیر افریقا این کارا رو میکنه و برای همین هم هست که طرف بازی باهاش همکاری میکنه پس نتیجه میگیریم که این شخصیت بازی فرد خوبی است.
سلام . من تو قسمتی از بازی هستم که یه قطاری هست که بالاش یه الماسه .
کسی میدونه چطور میشه رفت بالای اون قطار؟
یه بار مثل من بازی رو تموم کنی می بینی تلاش برای یافتن جعبه ها بی فایده هست اولا وقتی که برای پیدا کردنشون می ذاری همون رو بذاری بری ماموریت ها رو رد کنی کلی سود کردی اینکه می گم تلاش برای پیدا کردن جعبه هایی که توی جاهای سخت هستند به این دلیل هست که من با تمام تلاشی که برای پیدا کردن جعبه ها کردم فقط نصف اونها رو پیدا کردم یعنی چیزی حدود 120 تا جعبه پس بهتره خیلی مته به خشخاش نذاری واسه پیدا کردنشوننقل قول:
سلام دوست من . من اکثر جعبه ها رو پیدا کردم رو چند تا موندم البته مراحل بازی هم 60 % رفتم به همراه مراحل فرعی که بازی داره در کل همه چیز عالی بود.نقل قول:
krauser جان می دونم که اینجا جاش نیست ولی در تایپیک pes 2009 مشکلمو مطرح کردم ولی انگار هیچکی نمیبینتش این رسمه که اعضای جدیدو بهش محل نمیذارن؟ :31: آخه تو خیلی توی اون تایپیک فعالی اینه که از خواهش میکنم اگه میتونی به مشکلم رسیدگی کن. بازم ممنون.
من بعد از 8 % رفتن و پاك كردن بازي دوباره به سرم زد و نصبش كردم و ايندفعه هرطوري كه بود ادامه دادم الان تقريبا 60 % هستم . حالا سوال من اينجاست انجام دادن مراحل فرعي و يا Buddy Mission ها و يا پيدا كردن اون كيف الماس ها و يا آزاد كردن Safe House ها و يا محل گاردها تاثيري در كامل شدن بازي و يا داستان داره يا نه ؟ چون وقتي انجامش ميدم درصدي اضافه نميشه . اگه تاثيري نداره بريم فقط مراحل اصلي ؟؟! ... (مراحل اسلحه رو همشو رفتم!)
دوست عزیز فکر نکنم تاثیری داشته باشه .نقل قول:
مهم اون مراحلی هست که شما میری پیش اون 2 گروه انجام میدی . :46:
يك سوال ديگه و ديگر هيچ :
وقتي ما مراحل اصلي رو ميگيريم روي نقشه علامت دايره قرمز مياد ، بعد تلفن زنگ ميزنه و يه علامت مربع آبي هم مياد . ميشه درموردش يكمي توضيح بديد ؟ مثلا اگر بريم اون آبي رو انجام بديم ديگه قرمزه كنسل ميشه ؟ با انتخاب هر كدوم داستان عوض ميشه ؟ واگر چيز اضافي ميدونيد دريغ نكنيد !
نه در حقیقت اون آبی تکمیل قرمزه هست!نقل قول:
اگه اول آبی رو انجام بدی قرمزه رو راحت تر میتونی انجام بدی.
اگه دقت کردی باشی آبی رو دوستمون به عنوان راهنما یا میانبر ماموریت اصلی (قرمز) به ما معرفی میکنی