شما یه ConTact جدید بساز ببین با اون هم همین طوری هستش بعد بهم بگو ...نقل قول:
والا من که اینکارو نکردم و بی تجربه هستم ... ببینیم بزرگتر ها چی میگن ؟؟نقل قول:
دوستان شما چی میگین ...؟؟...
Printable View
شما یه ConTact جدید بساز ببین با اون هم همین طوری هستش بعد بهم بگو ...نقل قول:
والا من که اینکارو نکردم و بی تجربه هستم ... ببینیم بزرگتر ها چی میگن ؟؟نقل قول:
دوستان شما چی میگین ...؟؟...
سلام دوستان
یه سوال؟
آیا استفاده از gps گوشی 6220 هزینه داره ؟اگه بله چجوری
اگه منظورت Navigation هستش ... بله ...اما این توایران کاربردی نداره ...نقل قول:
نشان دادن موقیعت و ... نیاز به هزینه نداره ...
در ضمن نرم افزار هایی برای نشان دادن مسیرت وجود دارن که میشه به SmartCom GPS و GarMin XT اشاره کرد ..
منم بالاخره اين گوشي رو خريدم
مطالب زيادي در مورد نگه داشتن شارژ گوشي خوندم، ولي آخر نفهميدم چقدر بايد نگه داره
من اين يكي دو روزه نسبتا باهاش زياد كار كردم، البته نه خيلي زياد، زياد در حد متوسط، حدود 30 ساعت باطري نگه داشت، طبيعيه؟
راستي، ضبط صداش انگار باطري زيادي مصرف ميكنه، درسته؟
مبارکه :11:نقل قول:
در مورد باتری باید بگم من ازش راضیم ... 30 ساعت طبیعیه ولی اگه بطور معمولی باهاش کار کنی حدود 40 ساعت رو استند بای باشه ... برای من که اینطوریه ...
و ضبط خبرنگاری شاید کیفیت ضبط توش تاثیر داشته باشه ... شاید ...
فقط دوچیز این گوشی بد است :
برای آدم نوشابه خنک نمی آورد :دی
زیر تانک که میرود له میشود! :دی
بقیه چیزهایش محشر است
بچه ها یه سوال
این lcd کوچیکش واقعا اذیت نمی کنه؟
و اینکه من گوشیه قبلیم wlan داشته اما استفاده نمی کردم ازش
میخوام این گوشی بررام چند سال بمونه نه مثله این p990 خودم بعد 2سال با اون رفتاری که من باهاش داشتم الان خراب شده باشه رو منو بدبخت کنه:41:
کمکم کنین تو اینتخاب درست
البته یه n95 دست دوم تمیز بهم پا داده خدا کنه راضی بشه:31:
اگه اون نشد دیگه....
دلم یه طرف n78 هستش یه طرف این
اون قیافش خوبه این کاراییش
نمی دونم
پلیز هلپ می:5:
به نظر من که 6220 دارم، اگه قیافه N78 رو پسندیدی همون رو بگیر، چون وقتی یه مدتی گذشت دیگه امکانات کمتر جلو چشمتو میگیره و قیافه اهمیت بیشتری برات پیدا می کنه ... خصوصا در بازخورد دیگران حتی اگه خیلی مقاوم باشی، دچار کمی احساس پشیمونی میشه ... پس اون چیزی رو بگیر که دلت میخواد! این تجربه خودم بود.
بعدشم ان.78 صفحه بزرگتری داره و WiFi که این روز ها کم کم داره مهم میشه! اینترنت مجانی در مکان های عمومی و ...!
تایید میشه ...نقل قول:
ولی WiFi تازه داره تو تهران راه میفته و تا از تهران بزنه بیرون خودش 10 سال طول میکشه ..ولی باز هم یه امکان فوق العاده به حساب میاد اگه این گوشی فاقدش نبود قیمتش هم چیزی بیشتر از این حرفا بود ...
:40:
آخه مشکله من اینه که n78 هم قیافه جذابی نداره...در مقابل6220 میگم بهتره!نقل قول:
دل من قیافه بهتری از 6220 و امکانات 6220 رو میخواد:d
دلیلش اینه
دوربین 5 ....سرعت خوب.....gps خوب
اما 78 دوربین خوبی نداره..منم میدونم خیلی با دوربینش کار میکنم.و برام مهمه
کاش این n95 بده بهم....وگرنه خسته شدم
در مورد wi fi همونطور که گفتم گوشیه خودم داشت اما به خاطره دانشگاه که v p n میخاست نمی شد کانکت بشهنقل قول:
دقیقا بحث منم اینه که وای فای امکاناتیه که اگه داشته باشه بد نیست.....اما نمی دونم برام کاربرد داره یا نه!
مثلا میگین مکان عمومی
خوب فرودگاه ها که داره اما محل منساب خوابه نه اینترنت:d
برخی از پاساژ ها هم داره که ادم میره اونجا یاد اینا نمی افته که:d حداکثر میخخواد یه میل بزنه که با gprs اپراتور سوم که مطمئنن بهتر از ایرانسل هست میشه اینکارو کرد
واقعا خودمم نمی دونم
البته اینجایی که من دارم میخرم 6220 حدود 30 40 تومن از n78 کمتره قیمتش
میگی قیمتش بیشتر از این حرفا بود....یادته اوایل چقدر بود قیمتش؟300 400 تومن بود...آخه چرا اون موقع گرون بود در حالی که n82 تفاوت قیمت چندانی باهاش نداشت
این گیرهایی که من میدم به 2 دلیله....اینکه الان بدجوری مشکل مالی دارم...2 میخوام گوشی بخرم که داشته باشم
اینقده این مدتا گشتم این طرفو اونطرف مردم:D
2سال با این p990 با این اینترنت باباشو دروردم..الان گوشی میخوام که از نرم افزارای خودش استفاده کنم...یا اونارو بهینه کنم....میخوام از گوشی استفاده گوشی کنم
ممنون دوستان
درد دلی کردم باهاتونا:10::31: