عزیز یه چیزی که باید توجه کنید اینه که من گفتم 2 تا کابل نوری اصلی وجود داره! وگرنه کابل سوم که میگید از باکو تا تهران هست که هیچ، همین حالا بیشتر از 9 تا GATE WAY داریم! ولی یا فقط خروجی هستند، مثل کابلی که به افغانستان رفته! یا پهنای باند ناچیزی دارند!
مثلا با وجود اینکه بیشتر از 9 تا gate way داریم، ولی حدود 25 30% پهنای باند کشور رو کابلی تامین میکنه که از بندر جاسک به خلیج فارس رفته!
بطور کلی هر گردی گردو نیست، کابلی که به آذربایجان رفته در ادامه به گرجستان و بعد اون به روسیه رفته! ولی از اونجایی گه حجم زیادی از دیتای اینترنت در اروپا و امریکا هست این مسیر کابل نوری نمیتونه پینگ مناسبی تامین کنه!
درضمن قبلا شنیده بودم یک مسیر فیبر نوری با پهنای باند بسیار بسیار بالا قراره از پکن تا لندن کشیده بشه که در مسیر از ایران و ترکیه عبور میکنه! اگه این واقعیت داشته باشه میشه امیدوار بود که با اتمام این پروژه وضعیت پینگ بهتر بشه!
و اینم بگم که یک پروژه هست که در امارات قراره پیاده سازی بشه، اونم یک ماشین روت هست! اگه این ماشین روت راهندازی بشه مطمعن باشید خیلی خیلی در پینگ تاثیر گذار خواهد بود!(فرض کنید که فاصله ماشین روت چند برابر کمتر بشه!! اگه بشه چی میییییییییییییییشه:8::8::8:)