اون دموها قابل پخش نیستند و فرمتشون ARC که من پخشکننده ای براش پیدا نکردم ادرسشهم اینهنقل قول:
\DEVIL MAY CRY 4\nativepc\rom\demo
3.7GB هم حجمش است:20:
Printable View
اون دموها قابل پخش نیستند و فرمتشون ARC که من پخشکننده ای براش پیدا نکردم ادرسشهم اینهنقل قول:
\DEVIL MAY CRY 4\nativepc\rom\demo
3.7GB هم حجمش است:20:
ممنون دوست عزیز . چاره ای نیست باید بسازیم. ولی من تونستم صداها و موزیکهای بازی رو پخش کنم. مثل موزیک های بیتل.
لطفا توضیح بده موسیقی ها رو چه طوری استخراج کنیم !!!
احتیاجی به استخراج کردنشون نیست یعنی فایلها فشرده نشده اند تا بخواید استخراجشون کنید . برای پخش این فایلها که با فرمت SNGW هستند شما به برنامه Total Video Player که همراه برنامه اصلی Total Video Converter نصب میشه احتیاج دارید. بعدش هم باید به دایرکتوری موسیقیهای بیتل بازی در این مسیر برید J:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\bgm\battl e\source .بعدش هم باید فایلهایی را که در این پوشه و با فرمت SNGW هستند رو به وسیله برنامه Total Video Player ، اپن وایتشون (OPEN WITH ) کنید. میبینید که فایلها به راحتی قابل پخشند.
نیازی به اون برنامه نیست شما راحت میتونید با برنامه کم حجم vlc این فایل ها را اجرا کنیدنقل قول:
کد:www.videolan.org/vlc
اقا من در مرحله 12 بازي هستم و دارم دور خودم ميچرخم يكي بگه كه كجا بايد برم ديگه اعصابم داغون شده
نقل قول:امید وارم مشکلت حل شده باشه...نقل قول:
باید اول اگر چهار طرف را بالا - راست- پایین و چپ در نظر بگیری به این ترتیب برو :
1-بالا
2-پایین ( یعنی برگرد به پشت سرت)
3-راست
4-راست
اقا من الان اگه اشتباه نكنم تو مرحله 15 بازي هستم همون جايي كه پر از گاز سمي است اول اينكه چند مرحله مونده تا تموم بشه دوم اينكه تا كي بايد با اين دانته پيش بريم سوم اينكه تو اين مرحله بايد اون گاز سمي رو از بين ببريم يا همون جوري هم ميشه از اونجا خارج شد اخه من گشتم چيزي براي از بين بردن اون پيدا نكردم چهرم اينكه اين مرحله ها زيادي باهم قاطي شدن وقتي كه از اون جايي كه گاز سمي هست گذشتم بايد كجا برمنقل قول:
شرمندم كه شما رو به زحمت ميندازم
با تشكر حامد
:11:
چیزی رو نمی خواد از بین ببری فقط از اون محیط باید بیای بیرون از اون منطقه بیرون اومدی دیگه معلومه کجا باید بری
20 مرحله ست. و فکر میکنم که تا اخر هم با دانته باشه.البته مطمئن نیستم چون هنوز بازی رو تا اخر نرفتم...