آخی بیچاره فرانکی......:44:نقل قول:
Printable View
آخی بیچاره فرانکی......:44:نقل قول:
اونجور که من تو سایت گل دیدم ظاهرا جلوی منچستر بازی نمی کنه:13:نقل قول:
حق هم داره... اگه شما بودید می تونستید بازی کنید؟؟؟:19::19::19:
تا بالاک هست غمی نیست:46:
خدا بيامرزتش
بله غم بزرگی است.نقل قول:
سخت ترین چیز تو دنیا از دست دادن مادره ... . :41:متاسفم :37:.
اینم برای فرانک جونم همین الان فوتوشاپیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح جدید لباس اول چلسی برای فصل آینده معرفی شد.
این لباس ها که همان رنگ گذشته را دارد و تنها رنگ لباس دروازه بان تغییر کرده است تحت پوشش کمپانی آدیداس تولید و در اختیار تیم و هواداران قرار خواهد داد.
تصویر لباس اول بازیکنان
تصویر لباس اول دروازه بان
آورام گرانت فردا مقابل منچستر پنجاهمین بازی را با مربی گری چلسی پشت سر می گذارد.
گرانت که اولین بازی اش با عنوان سرمربی گری چلسی را مقابل منچستر انجام داد و منجر به شکست 2-0 چلسی شد فردا 50 امین بازی اش را مقابل منچستر برگذار خواهد کرد.
گرانت در این باره گفت:"بازی مقابل منچستر یونایتد برای هر کس بازی جذابی خواهد بود و ما تلاش بسیاری کردیم تا به این جا رسیدیم و به راحتی موقعیت خود را از دست نمی دهیم.اولین بازی من 3 یا 4 روز پس از رفتن مورینیو بود که در آن روزها ما تمرین جدی هم نداشتیم و به نظر من در الدترافورد بد بازی نکردیم و اسیر اشتباهات داوری شدیم وقت اضافه بیش از حد بود و پنالتی و اخراج میکل هم اشتباه بود البته من دوست ندارم زیاد در مورد داوری ها صحبت کنم ولی داوری آن بازی را هیچ وقت فراموش نخواهم کرد"
او همچنین در مورد لمپارد گفت:"ما همه در چلسی مثل یک خانواده هستیم و همه با او همدردی می کنیم و به او قول می دهیم که وقتی به تیم بازگشت ما در رقابت ها مشغول جنگیدن باشیم."
نیمه اول
چلسی 1 - 0 منچستریونایتد
تبریک ! :40: انشالله بازی رو ببریم :40::40:
نیمه اول توی قوطی کرده بودیمشون .... فقط زیر توپ می زدند !!! :40:
پایان بازی
چلسی 2 - 1 منچستریونایتد
تبریک میگم :40::40:
یکی از زیباترین بازی های چند سال اخیر رو شاهد بودیم. خوشحالم که بازی رو ما بردیم. خداوکیلی حق ما برد بود. روی یک اشتباه مهلک توسط کاروالیو گل خوردیم و حق منچستر اصلا گل نبود در اون دقایق !!
به هر حال خیلی خوشحالم که بازی رو چلسی برد ... :40::40::40: امیدوارم منچستر دو بازی پایانی فصل رو خراب کنه و ما قهرمان بشیم ...
تیم چلسی با روحیه خیلی خوب از این برد در چهار شنبه این هفته به مصاف لیورپول میره و انشالله با پشت سر گذاشتن لیورپول شاهد حضور تیم محبوبمون در فینال جام باشگاه های اروپا باشیم :40::11:
هورا...................:26: