حرف شما درست.نقل قول:
ولی من مراحل اورشلیمو با ورژن روسی رد کردم و تنها بدی که داشت هیچی ازش نفهمیدم.
در کل نسخه ی اصلیش که بیاد یکبار دیگه تمومش میکنم.
Printable View
حرف شما درست.نقل قول:
ولی من مراحل اورشلیمو با ورژن روسی رد کردم و تنها بدی که داشت هیچی ازش نفهمیدم.
در کل نسخه ی اصلیش که بیاد یکبار دیگه تمومش میکنم.
هيچ باري اولين بار نميشهنقل قول:
اما مثلا خود من ميخوام يه بازي بگيرم ميرم بهترين دي وي دي شو انتخاب مي كنم و مي گيرمش
پس چرا بايد چيزي رو بگيريم كه هم ناقصه و هم خراب از نظر آيتم ها و اجزاي بازي:13:
این حرفتون هم درست.نقل قول:
ولی منم جزء همون افرادی بودم که برای بازی لحظه شماری میکردم و وقتی امد اول خوب نمی دونستم مشکل داره تازه من شهرستان هستمو بازی رو دو سه روز بعد از تهران به اینجا آوردن.
در کل به خاطر همین لحظه شماری دیگه رفتم گرفتمشو با تمام مشکلاتش ساختم ولی خوب به قول شما هیچی بار اول نمیشه ولی من ازش خسته نشدم و حاضرم باز یک بار دیگه تمومش کنم.(البته نسخه ی اصلیشو)
بر و بچ گيمر هاي حرفه اي و بازي خور ها مجله كليك مسابقه اي ترتيب داده كه به برترين نفرات جوايز ارزنده اي اهدا ميشه
براي اگاهي از مسابقه بياين توي اين لينك
دوستان من هدفم تبليغ نيستش فقط ميخوام كه بهترين بازي خور ايران معرفي بشهکد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=208570
آقا خیلی ممنون .نقل قول:
سلام من یه مشکلی توی این بازی دارم. وقتی گرافیکشو پایین میارم از بازی های خیلی قدیمی هم بدتر میشه وقتی هم گرافیکشو زیاد می کنم بازی خیلی کند اجرا میشه یعنی به شدت با افت فریم مواجه میشم .
مشخصات سیستم من
گرافیک : 8600GT
رم : 2gig
سی پی یو : 3.8gh
اگه راه حلی داره منظورم تنضیمات بازی هستش لطفا بگین و اگر هم باید سیستممو ارتقا بدم لطفا راهنماییم کنین تا چه قطعاتی رو باید بخرم . با تشکر.
والا مشخصات سیستم من هم همینهنقل قول:
فقط سی پی یو من core 2 duo هستش ولی راحت بازی کردم.
ببخشید این مرحله ی که بعد از دزدی از یک نفر و کشتنش وقتی فرمانده اولین بار به او شمشسر می دهد نقشه هیچ علامتی را نمی دهد تا مثلا کاری انجام دهم
بی معرفتا یه عکس بذارین ببینیم چجوریه محیطه بازی ما که پول نداریم گرافیک بالا بخریم حداقل یه عکس از بازی بذارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو به اين آدرس وعكس ها را در سايز بزرگ ببين تعداد عكس ها47
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html