سلام دوستان من یه سوال دارم خب اگه اینجوریاس که میشه خیلی راحت یه ارتش برای این بازیبرای این درست کرد که همه ارتش های دیگه رو حریف باشه!!!
Printable View
سلام دوستان من یه سوال دارم خب اگه اینجوریاس که میشه خیلی راحت یه ارتش برای این بازیبرای این درست کرد که همه ارتش های دیگه رو حریف باشه!!!
با موتور حمله کن داداش . اگه ارتقاع انفجارشون رو دادی(اسمش یادم نیست فقط یادم علامت دینامیت داشت واز ساختمون place باید میدادیش)با وانت هم حمله کنی جواب میده با تعداد زیاد سرباز هم اگه تعدادشون زیاد باشه و منفجرشون کنی قویترین ساختمونا میاد پایین. موشکهای این تیم هم از بقه کشورها خیلی قویتر و بهتره.نقل قول:
از اقای H&H متشکرم بخاطر کمکی که به من کردند.:8:
Command & Conquer Generals zero
MOD -IRAN
WAR ARMAGEDDON
MOD IRAN V-01
تیم لبنان
_سا ختمان تا مین پول
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به تا مین در آمد به و سیله دو کا میو ن تو لید شده می گر دد.
_دفاع کا نل های زیر زمینی
با زیکن با سا خت این قسمت یک سنگر مسلح بهمواد شیمیائی و کا نال های ار تبا طی زیر زمینی بدست می آورد که یک عامل موٍثر برای دفاع می باشد که قادر است سر باز های آر پیچی زن بسازد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_سر باز خانه
:
-در این و احد تیم حزب الله قا در به تا مین یکی از قویتر ین نیر و های زمینی می گردد :
-سر باز معمولی با قا بلیت مسلسل
-واحد رو با تیک مخصوص انفجار های انتحاری علیه تانک و ادوات زرهی: یک روبات متحر ک با سه پا و سر عت و قدر ت انفجار بالا طر احی و گر افیک جدید
-آر پیچی زن با قا بلیت نا بودی تانک و ضد هو ائی .
-تک تیر انداز : با قا بلیت از کار اند اختن و نا بودی واحد های زرهی دشمن
-سر باز مجهز به موشک های استینگر و قادر به مقا بله با نیر وی هو ائی دشمن
- افسر فرماندهی :قادر به تا مین یک هواپیما در هر پنج دقیقه و تا مین شش آر پیچی زن در هر نقطه از نقشه بر ای ضر به زدن به دشمن در هر پنج دقیقه یکبار .
_سایت موشکی استینگر
سر باز های مجهز به موشکهای استینگر با استتار کامل
_سا ختمان تا نکسازی شماره 1
-tank scorpion
-جیپ نفر بر
-ماشین رادار وان و ار تبا ط ما هوارهای
-ضد هو ائی شیلکا
-راکت دورزن کاتیوشا با قابلیت و سرعت بالا
tank marauder
موشک با یرد بالا
-موتو رهای تندرو با طر احی و گرافیک جدید و قا یلیت شلیک مسلسل.
-پا ترو ل های تندرو حمل نیر وی زمینی و قدر ت و قا بلیت در گیری بالا با دشمن
_فر و دگاه طر احی و گرافیک جدید
-هو اپیمای mig-
-میگ 29
-هلی کو پتر های :با قابلیت حمل و تا مین در آمد و در گیری نیروی زمینی از آسمان chinook
-هلی کو پتر کمانچی
_سا ختمان استر اتزیک
-اضافه کردن گلوله های نفوذگر
-موشک های باقدرت تخریب بالا
-اضا فات و تجهیزات تانکسازی
-ار تقاءموشکهای کاتیو شا
-قابلیتهای ارتباط و شناسا ئی با ما هواره
-قا بلیت تحر ک سر یعتر نیر وی زرهی و بلدوزر
_سایت موشکی زمین به زمین با برد پا ئین
این سایت قادر به دفاع با موشکهای میان برد است
_سا ختمان ار تقا ئ نیرو و تجهیز ات
-قابلیت افز ایش دفاعی و استحکام سا ختمانها.
-قدر ت افز ایش و سر عت مانور بیشتر نیروی زمینی
-قدرت انفجار سا ختمان دشمن
-
_پا لا یشگاه نفت طر احی جدید
این سا ختمان با زیکن را قادر می کند تا هر دو دقیقه از طر یق آسمان کسب بسته های درآمدی و کمکهای مالی داشته باشد.
قابلیت این سا ختمان در با زی آنلاین و تیمی بسیار بالاست و بازیکن را قادر به تا مین و کمک مالی به تیم متحد خود می گرداند .
_سا ختمان تا نکسازی شماره :2 باطراحی و گرافیک جدید
-تانک کروسادر
-tank battle master
-tank king scorpion
-تانک با قا بلیت از کار اند اختن نیر و های زرهی دشمن .
_ساختمان مادر
بازیکن در این ساختمان می تواند بلدوزر بسازد و سا ختما نهای مورد نیاز را تا مین کند .
- ساخت یک رو بات جدید با طرح و گرافیک منحصر به فرد با قا بلیت شلیک موشک ضد تانک و تیر بار
_ موشک سام
بازیکن با سا خت این سایت قادر به دفاع موشکی و ضد هوائی بسیار قوی از آسمان می گردد .طر احی و گرافیک جدید
_سایت موشکی زمین به زمین با برد بالا
این سایت بازیکن را قادر می کند تا هر شش دقیقه یکبار بازیکن با تعداد 9 موشک دور بر د با برد بالا زمین به زمین و قا بلیت انفجاری دشمن را تحت آتش
سلام به همگی
ببین دوست عزیز من میگم لبنان و ایران موشک نوترونی ندارن که میتونی به جاش مثلا سیستم پرتاب 10 موشک شهاب 3 هم زمان رو بزاری بجاش
سلام فکر کنم اگه به جای شهاب 3موشک سجیل رو بزاری خیلی بهتر مبشه:10::21:
سلام من چندین روزه که دنبال تاپیک نبودم
چی شد آقای منصوری بازی وارد بازار شد
سلا منقل قول:
نه هنوز ارشا د تا ید کرده فر ستا د ه بنیا د ملی بازی های را یا نه ای تا رده سنی بگیر ه .....
سلام به همگی.جنرال کد تقلب(cheat)داره اگه میشه چندا از رمز های این بازی بزارید .ممنون:10::19::10::10::8::2::40::11::8:
سلا منقل قول:
بر ای اینکار باید ابتدا این دو فایل را دانلود کنید سپس در جای که جنر ال زرو را نصب کردید کپی کنید .
بعد از این کار یکی از این فای لها را اجرا کنید فر اموش نکنید در هنگام اجرای بازی این فایل باید در حال اجرا بمونه تا عمل کنه .بعد با اجرای فایل ((verm.exe)) با F1 پو ل اضا فه میشه و با تکمه F2 اضا فه میشه ....
لینک دانلود فایل بالا : حجم: ۲۵ k
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/verm.exe
با اجرا ی فایل ((CnC0HourTrainer.exe)) امکاناتی دیگر به بازی اضا فه می گردد ...
لینک دانلود فایل بالا :حجم: ۱۰۸ k
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/CnC0HourTrainer.exe
یک روش دیگه ای بمباران کردن هست که باحاله تو مپ های بزرگ به درد میخوره
یک آرپیجی زن انتخاب میکنی و دکمه های کنترل (ctrl)و 1 رو میزنی بعد یک اتم میسازی البته تا کارگر میره درست کنه باید بکشیش کنار تا درصد ساخت اتم صفر بمونه بعد رو اتم کلیک کنی و دکمه شیفت (shift) چپ و 1 رو بزنی بعد هم کنترل رونگه داری تا نشانگر قرمز شه اونوقت روی مکان مورد نظر کلیک می کنی تا بمبا پرتاب شوند البته بعذ از این کار سریع آرپیجی زن رو برگردونید چون اون هم میره که حمله کنه
اینهم یک بر نامه کو چیک دیگه که شماره 1 پول میده شماره 2: قدرت 3: 1000 پون به رنکتون اضافه میکنه و.....
کد:http://shasullah.persiangig.com/other/CCGenerals-iMSDOX.exe