آق اسكيناي مختلفي امتحان كردم.مشكل همچنان بر پاست.اگه ميشه راه حل ديگتو بگو.لطف ميكني.نقل قول:
Printable View
آق اسكيناي مختلفي امتحان كردم.مشكل همچنان بر پاست.اگه ميشه راه حل ديگتو بگو.لطف ميكني.نقل قول:
دوست عزيز تا amertad جون بياد من اون چيزهايي رو كه ميدونم بهتون ميگم اگه نشد دوباره از دوست گرامي آمرتاد كمك ميگيري.
تعويض اسكين بهترين راهه! ولي كدوم اسكين؟ اسكين هايي كه داراي فايل هاي سيستمي هستند رو روي گوشي نصب كن. بعد از اين كه اين كار رو كردي از يه اسكينه ديگه اي كه صفحه ي خارجي واسش تعريف شده باشه استفاده كن كه من اسكين Evolution رو بهتون پيشنهاد ميكنم كه ميتوني از سايت هاي مربوطه سرچ كني و اونو دانلود كني. البته اگه همون اسكين اوليه كار رو درست كرد كه ديگه نيازي به نصب اسكين دوم نيست. پس به طور خلاصه اين دو كار رو كه پايين ميگم انجام بده:
1- اسكين moto xp style ver0.9 و اسكين Evolution رو دانلود كن.
2- به ترتيب بالا كه ميبيني اول اسكين moto رو نصب كن( كه حاوي فايل سيستمي هست) بعد از اون هم اسكين Evolution رو نصب كن.
اگه اين كار هارو بكني به احتمال قوي درست بشه چون من خودم يه بار امتحان كردمش.
سلام
من گوشيمو با اين چند تا مي خواستم فلش كنم كه همشون به مرحله اي كه پاك كردن فلش قبلي تموم ميشه كار ميكنه ولي بعدش هيچ كاري نميكنه و بعد از چند ثانيه اررور ميده. اينا هستن:
R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.ha
Firm. R252211LD_U_85.9B.E5P_V3X_E5P_Vista Edition
Firm. R252211LD_U_85.9B.E5P_Hellomoto Staff Edition.
ورژن الان گوشيم اينه:
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.shx
لطفا راهنماييم كنيد. ممنون
just pick any "skinname"_cli.ski and "skinname"_cli.dat files from Moto or any other skin and change the name to iPhonE_86_vimm_cli.dat and iPhonE_86_vimm_cli.ski and copy those files into the IPhone skin folder on your V3x, reboot and you will see the time and date again with the iPhone skin.
در اینجا iphone _86 همون اسکین خراب شماس!!!!!!!!!
سلام آيا گوشي هاي v3x امكان فارسي شدن رو دارند يا نه ؟
فعلا نه!
موفق باشي.
سلام خدمت اساتید محترم
یکی به من بگه که چطوری میشه اسکینو بریزم رو موبایل v3xاگه لودر داره معرفی کنین ممنون میشم
بچه های گل . اگه یه گوشیه مجانیه توپ میخواین به لینک زیر یه سری بزنین.
خالی بندی هم نیست . %100 واقعیه گرچه هیچ ضرری هم نداره و امتحانش هم مجانیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به مدیران
چندی پیش یک گوشی v3x (با فریمور R252211LD) خریدم و برای نصب منسترپک جدید می خواهم اقدام کنم:
1- اولا" چطوری از PHONBOOK و دیگر فایلهای مهم گوشی بک آپ بگیرم. این مسئله خیلی حیاتیه چون همه دوستان به این مسئله اشاره کردند.(اگر نرم افزار مورد نظر و آموزش اونو بصورت تصویری و گام به گام توضیح بدید بی نهایت سپاسگزارم)
2- سریال گوشی با پشت کارتن و پشت گوشی و داخل گوشی یکسانه آیا باز ممکنه سریال چنج باشه . اگر بعد از نصب فلش جدید گوشی رجیستر نشده باشه چکار بایستی بکنم.
3- آخرین فایل فلش و آموزش تصویری اونو با لینک سالم در اختیار من قرار دهید؟
مممممنون
محل فایل فلش و برنامه های موتو فقط بهد ثبت نام در قسمت بالا دانلود رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]