البته فکر کنم بدونه مانستر پک هم بتونی با یه سیم کردن خودت همیشه on یا off کنیش.!نقل قول:
Printable View
البته فکر کنم بدونه مانستر پک هم بتونی با یه سیم کردن خودت همیشه on یا off کنیش.!نقل قول:
سلام
آقا من با اين speed dial هرچی ور ميرم نميتونم استفاده کنم
ازمنو setting وقتی ميری تويه منوinitial setup
اونجا گزينه هست
به اسم speed dial که 2 تا انتخاب درکه يکی phone memory
هست اون يکی هم fixed dial
وقتی تو دفترچه تلفن روی هر کدوم از گزينه ها بری تو قسمته option و گزينه add to speed dial رو بزنی
وقتی ميخوای استفاده کنی مثلاً شماره 3 رو که نگاه ميداری ميگه
speed no.3 speed dial number unassigned
و اگه اون گزينه روی phone memory باشه آصلا هيچ اتفاقی نميافته هر چی نگاه داری يه کليديو:13:
واي اگه اين كار بشه كه خيلي عالي ميشه:8:نقل قول:
ميشه خواهش كنم اگه ميدونيد روشش رو بگين:10:
چون اين mp جديده كه توش delivery هميشه on هستش
ور داشتن زنگ sms و ring tone كه براي contact ها ميگذاري رو جدا كردن كه من نميخوام اين جوري باشه:13:
ولي اگه اين روشي كه گفتين رو برام بگذارين ممنون ميشم :11:
اونو بزار رو phone memory .... بعد تو phone book رو هر شماره ای option رو بزنی و add to speed dial رو انتخابنقل قول:
کنی منویه شماره ها میاد.. حالا رو هر کدوم select کنی همون شماره میشه speed dial تو:12:
سلامنقل قول:
اين كار رو خودم قبلا كردم
مشكل من هم همين جاست
وقتي انتخاب ميكنم اونوقت كه ميخوام استفاده كنم يعني مثلا كليد 3 رو نگاه ميدارم اون پيغام unassigned رو ميده :41:
:20:
توی گوشی چنتا رینگتون هست که نمیشه کپی یا بلوتوث کرد:13: کسی داره واسه Dl بزاره ؟! :31:
---
میشه بگی چطوریه ؟نقل قول:
ببین دوسته عزیز راهش همینه ... یکمی دقت کن حتما یه جایه کار میلنگه.... در قسمته آخر select رو حتما بزنی...نقل قول:
در مورده delivery میرم دنبالش ببینم شدنی هستش یا نه...:12:
ور داشتن زنگ sms و ring tone كه براي contact ها ميگذاري رو جدا كردن كه من نميخوام اين جوري باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب... روشن کردن delivery کار نسبتا مشکلی که پیشنهاد نمیکنم. فلش ساده تره.. اما دوسته عزیز شما می تونید
یه کاره ساده بکنید برایه هر دوشون یه زنگ انتخاب کنید....:12:
يعني چي ؟نقل قول:
يعني ميشه تو اين MP جديد براي هر كدوم از كسايي كه تو دفترچه تلفن گوشيت داري هم RINGTONE جدا انتخاب كني هم SMS جدا ؟
يعني به طور كلي ميشه براي هر كدوم از CONTACT هاي توي PHONEBOOK يه زنگ SMS جدا گانه مثله همون RINGTONE انتخايب كرد ؟
اگه اين جوري باشه كه عالي ميشه:8:
وتقعا خودم هم گيج شدم:41:نقل قول:
منم ميدونم راهش همينه ولي نميشه:13:
SELECT رو كه ميزنم انتخاب ميشه و پيغام ميده كه مثلا
ADDED TO # 3
بعدش كه 3 رو نگاه ميدارم اون كادر ENTERING كه براي شماره گيريه باز ميشه و انگار كه عدد 3 رو وارد كرده باشم منتظر بقيه شماره ميمونه و اتفاقي نميافته
اين در صورتيه كه اون گزينه روي PHONE MEMORY باشه
اما اگه اون گزينه روي FIXED DIAL باشه تا همين مراحل پيش ميره و وقتي كليد رو نگاه ميدارم اون ERROR رو ميده كه
UNASSIGNED NUMBER
:41::13: