برای راهنمایی، پست 895 رو ببین.نقل قول:
بعد از نصب آخرین ورژن فلش، برنامه آپدیت سرویس رو از اول نصب کن...
Printable View
برای راهنمایی، پست 895 رو ببین.نقل قول:
بعد از نصب آخرین ورژن فلش، برنامه آپدیت سرویس رو از اول نصب کن...
اگه گوشی سریال اصلی باشه و چنج نشده باشه، بعد از آپدیت مشکل مخابراتی پیدا نمیکنه.نقل قول:
آپدیت خیلی از مشکلات نرم افزاری و باگها رو برطرف میکنه، بخصوص آخرین نسخه معرفی شده. برای راهنمایی، پست 895 و بعد پست 740 رو ببین.
استفاده عادی از نظر من یعنی:نقل قول:
30 دقیقه مکالمه،فرستادن 10 تا مسیج، 30 دقیقه آهنگ گوش کردن از طریق هدفون، چندتا عکس، برایتنس 90 درصد، صدای زنگ 80%.
اگه اینا روزانه استفاده بشه، 3 روزه باتری میرسه به زیر 10%. البته کیفیت سیگنال هم خیلی مهمه.
منتظرما یکی کمک کنه فوری لطفا میخوام امروز بازم برم بلکه بگیرم
چرا تم متحرک رو گوشیم انجام نمیشه wallpaperنمیشه گزاشت رو بقیه sمیشه کسی میدونه رو p990میشه گزاشت یا نه
آفا من گوشیمو آپدیت کردم . فقط اگه ممکنه آخرین نسخه فریمویرو می ذارین که چک کنم
ممنون
cxc162037 R9g007
Cxc162058 R5a01
Cxc162036 R6d23
در ضمن از متاپکس عزیز هم واسه راهنماییهاش تشکر می کنم
آپدیت جدید مبارکه... راستی با دیال آپ آپدیت کردی؟ مشکلی پیش نیومد؟ من موندم با دیال آپ آپدیت کنم یا نه؟!! :20: :27:نقل قول:
متاپکس جان من آخرین نسخه Service Update رو گرفتم ولی وقتی اجراش میکنم یه صفحه DOS باز میشه و بعدش
هیچ اتفاقی نمیوفته!!! مشکل از کجاست؟!!
نقل قول:
انگار هیچکس کمک نمیکنه:37: کسی قیمت جدید نداره از اصله فرانسه بدون گارانتی ؟ راستی محتویاته داخل جعبه p990 لطفا بگین
ممنون . رفتم کافی نت با ADSL . چرا یه ذره ازیت کرد و با سیستم و گوشی مشکل داشتم ولی بالاخره تونستم آپدیت کنم البته در کل فکر کنم واسه من 4 ساعت طول کشید .نقل قول:
ولی در کل من فرق چندانی احساس نمی کنم بیشترین فایدش این بود که فهمیدم گوشی اصله