داداش خط روی دو مگه و تا 16مگ هم راحت میکشه خط خوبی داری
دوستان مخابراتی تایم رایگاه سرعت زیاد افت می کنه؟
Printable View
داداش خط روی دو مگه و تا 16مگ هم راحت میکشه خط خوبی داری
دوستان مخابراتی تایم رایگاه سرعت زیاد افت می کنه؟
اره 2 مگ مخابراته با 3 گیگ حجم من که راضیم حداقل میدونیم کجا زندگی می کنیم و باید کلامو بندازم هوا:n08:نقل قول:
جالبه که اون موقع که نامحدود بود برای چند روز سرعت از دستشون در رفت طوری که هر ساعت حدود 1.5 گیگ میگرفت! و جالب تر اینکه اون موقع بود متوجه شدم هر برابری که سرعت زیاد شه زمان دانلودم نصف میشه .یعنی اگه یه فایل با سرعت 64 در مدت 16 ساعت دانلود میشه با سرعت 1024 در مدت 1 ساعت دانلود میشه!!! الانه که باید بفهمیم مردم دنیا با اون سرعت اینترنشون چقدر در خطر استکبار و تهاجم فرهنگی هستن تورو خدا به مسئولین بگین پاشونو ور ندارن از رو شیلنگ یهو سرعت در میره میزنه فاجعه به بار میاره ها !از ما گفتن بود:n02:
ممنون عزیز برای پاسخنقل قول:
پس با این حساب data rate سرعت فعلیم رو نشون میده و Max Rate حداکثر سرعتی که میتونم روی این خط سوار کنم ؟؟؟؟؟؟ یعنی سرویس بالاتر مثلا 6 مگ یا 12 مگ بگیرم مشکل بر نمیخورم؟؟؟؟
من 9 روزه اومدم حجمی. 3 شبش خوب بود 220-230 تا رو با یه فایل پر میکرد. اما بقیه شب ها هر فایل با 8 یا 16 کانکشن میدم سرعت روی 5 میمونه دیگه تهش 60. مجبور میشم 5-6 تا فایل رو با 8 یا 16 کانکشن همزمان بدم دانلود تا سرعت برسه نزدیک 160-170 در مجموع ! این 7 روزی که گفتم بین 2.5 الی 3 گیگ بهم دانلود داده. 2 شب طلایی هم حدود 4.5 گیگ.
کلا با این روال که همه دارن 2 مگ میگیرن سرعت شبانه جالب نخواهد بود. چون الان هم دقت کردم کلا6-7 تا IP هست که هر چی قطع و وصل میشم بین اونا دارم میچرخم پس شبا شلوغ میشه شیرینگ پدرمونو در میاره 1به 8 اسمیشون میشه 1 به 1000 حتما :| :| :|
این دفعه 1 مگ تمدید میکنم :| :|
گفتم داداش 16 هم ببندی مشکلی نداری ولی بهتر روی 9 مگ ببندی که سرعت دانلود 1 مگ رو داشته باشی راحت تایم رایگان همینه دیگه بنده الان پارس انلاین دارم توی روز 800 تا رو دارم تایم رایگان 350 حتی تا 250 هم میاد سرعت نصف میشه ولی خوبی مخابرات اینکه که تایم رایگان از 1 شروع میشه ولی پارس از 2 که جالب نیست برای همین زدم جمع اوری حالا میخوام مخابرات 5 مگ رو بگیرم طرح پاییزی ببینم چطوره
من میخواستم برم های وب الان 2 ماه پورت خالی نداره. فن آوا هم که هنوز شهر ما نیاورده بیاد میرم اونجا، خیلی تعریف مثبت ازش زیاده.نقل قول:
دیگه بین حسابگر و مخابرات مخابرات رو موندم حوصله جمع و وصل کردن نداشتم. نفر مطمئنی هم نبود دم دست ببینم حسابگر اوضاعش چطوره.
5 مگ رو خانگی نمیدنا :دی البته جواز مغازه اینا داشته باشی که هیچی
نه دادا طرح پاییزی کاری به حقوقی حقیقی نداره با پشتیبانی تماس گرفتم حتی 10 مگ هم میدن مشکلی نداره ...های وب طرح فشفشه خوبه خدای بصرفه است در مورد فن اوا خود کرمانشاه نمایدنگی داره توی خیابان گذرنامه است ولی فن اوا که نامحدودش منصفانه نداشته باشه عالیه باید شخصا برم اونجا پرسجو کنم
من قبلا نمایندگی فن آوا رفتم تو همین تاپیک هم در موردش گفتم فقط حجمی داشت :n01:نقل قول:
دیگه هیچ شرکتی نامحدود نمیده ،نامحدود بای :n14:
اینم از شاهکارهای ایرانه ،دقیقا بر عکس کشورهای دیگه
بچه ها کسی پارس داره ؟ ( ترجیحا مرکز ولیعصر )
فن اوا که توی سایتش زده نامحدود ...دادا شخصا رفتی پرسیدی؟
بنده پارس انلاین دارم مرکز دانشگاه مرکز شما بهتر از ما است اگه 9 مگ بگیری روی خط راحت 900 تا 1مگ رو میده ولی بنده تا 750 بیشتر نمیکشه و اینکه تایم رایگان بهتری داری
آره تو سایت زده اما نمایندگی فقط حجمیه بهشون هم گفتم راحت گفت نامحدود نداریمنقل قول:
جالبه تو سایت فن اوا اگه ثبت نام آنلاین کنی همه شهر ها رو داره فقط کرمانشاه رو نداره :n13: