بله تایید میشه. از عصر افت سرعت داشته و پینگ حسابی رفته بالا. الان که پارس آنلاین و شاتل و .... دارن اینترنت سرعت 10 مگ به عنوان هدیه میدن! بهتره از این خراب شده وایمکس کوچ گنیم.
Printable View
بله تایید میشه. از عصر افت سرعت داشته و پینگ حسابی رفته بالا. الان که پارس آنلاین و شاتل و .... دارن اینترنت سرعت 10 مگ به عنوان هدیه میدن! بهتره از این خراب شده وایمکس کوچ گنیم.
من هم مدتی همین مشکل رو داشتم. یکم مودم رو جابجا کن و اینکه ببین تو تسک منیجر چه پراسس هایی در حال اجرا هستن. برای من برنامه VMWARE مشکل ساز شده بود. یه پراسسی داشت که به نت مربوط میشد. رفتم از msconfig قطع اش کردم که موقع استارت آپ اجرا نشه. مشکلم حل شد.نقل قول:
من زنگ زدم ایرانسل واسه مشکل وصل نشدن و افت سیگنال خدایی الان 2 3 روزه دارن هی زنگ میزنن مشکلو با هم بررسی میکنیم
BTS هایی رو که اطرافم هستن رو همه رو بهم گفتن و خیلی خوب توضیح دادن اگه مشکلی دارین با 707 تماس بگیرین درخواست پشتیبانی کنین حتما باهاتون تماس میگیرن و راه کار میدن
دوستان شما هم مشکل قطع و وصل شدن مکرر رو دارین؟د البته رو سیستم به خوبی مشخص نمیشه چون میلی ثانیه قطع و وصل میشه روی اتصال به دیتاسنتر در حین دانلود و روی مبایل قابل تشخیص هست( قطع شدن دیتا و وای فای)
من الان یه مدتی حدودا 20 روزی هست که مثلا نیم ساعت یه بار قطعی ثانیه ای دارم.
نه من قطعی ندارم خداروشکر مشکل سرعت هم گوش شیطون کر حل شده الان دیگه مشکلی نیستنقل قول:
دوستان شرمنده اگه یه کم تند حرف زدم
آخه اعصابم خراب شده بود از دست این وایمکس و پشتیبانیش
زنگ زدم که مشکلم رو حل کنم . اونوقت طرف نیم ساعت چرت و پرت تحویل من میده
دیگه سطح سواد ادم رو در حد یه بچه دبستانی فرض کرده . بهم میگه حروف کوچیک نوشتی یوزر رو . دونه به دونه حروفا رو برام بخون
فاصله گذاشتی بینشون. به جای mtnirncell.com بزن irancell.ir و یه سری چرت و پرت دیگه . گفتم آنتن دهیم 40 تا 50 درصده
گفتم با این مقدار انتن دهی وصل میشه . گفت اره مشکلی نیست. منم رو حرف اون طرف دیگه مونده بودم مشکل از چی میتونه باشه
دیگه هیچی وصل نشد که نشد . دیگه امروز سیستم رو بلند کردم از اتاقم به یه اتاق دیگه جابجا کردم با بدبختی
دیدم انتن دهی مودم رفت روی 100 درصد و به راحتی وصل شد. و دست آخر فهمیدم مشکل اینه که باید آنتن دهی بالای 50 تا بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعتم با سرویس 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه مودمم رو با كابل 1.5متري بدون آنتن تقويت كننده وصل ميكنم جواب نميده
دوستان کسی از اين مودم های USB جديد استفاده
کرده بگه کيفيتش چطوره؟
مدت کوتاهی هست که من گرفتم و استفاده میکنمنقل قول:
با اینکه تو نقشه پوشش تو منطقه زرد هستم ولی همینکه مودم رو کنار بالکن میزارم آنتن 100 درصد پر میشه
دو تا پست بالاتر اگه نگاه کنی تست سرعت هم گذاشتم با اینکه سرویس 128 فعلا گرفتم. سرعتش خیلی خوبه و اصلا افت سرعت ندارم
میشه گفت عالیه این نوع مودم
کیفیت خیلی خوبی داره
ویرایش
=========
مشکلم حل شد