راهی نیست که انرژی را زیاد کنم
هی فرت فرت کم می شه
سه چهار تا 2 ساعته کار کنم به صفر می رسه
Printable View
راهی نیست که انرژی را زیاد کنم
هی فرت فرت کم می شه
سه چهار تا 2 ساعته کار کنم به صفر می رسه
خوب برو بخواب ... راستی بگیم بهشون یه چیزی مثل قهوه به بازی اضافه بکنند ، پول بدیم قهوه بخوریم یه چند تایی به این انرژی اضافه بشه ...
به جز اون راهی نداره؟ مثلا ایتمی ، اسکیلی ،چیزی که باعث بشه انرژیت کمتر کم بشه.نقل قول:
راستی الاغ چنده؟
نه :31:نقل قول:
به جز اون راهی نداره؟ مثلا ایتمی ، اسکیلی ،چیزی که باعث بشه انرژیت کمتر کم بشه.
راستی الاغ چنده؟
250 دلار ارزونترینش
lol فکر جالبیه :27:نقل قول:
خوب برو بخواب ... راستی بگیم بهشون یه چیزی مثل قهوه به بازی اضافه بکنند ، پول بدیم قهوه بخوریم یه چند تایی به این انرژی اضافه بشه ...
==
راستی سعید چرا میخوای بری ؟ :41:
میدونم این ورد زیاد بهت حال نداد ولی من بشخصه واسه ورد 10 کلی برنامه ریزی کردم از تو 10 تا اول دوئل نیام بیرون :31:
Player Exp W L D
xFeral 6595 86 13 73
به عبارتی 76 تجربه از هر دوئل ! با اینکه دوئلر نیستم . ورد 10 من دارم میام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fine motor skill در حال حاضر 84 هستش و با لباس 112 میشه بقیه رو هم روی reistance گذاشتم حالا اگه اون 47 تا اسکیل (47=37-84) روی resistance میذاشتم الان اون 13 تا باخت رو هم نداشتم
اینم تصاویری از دوئل های ناجوانمردانه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اسکیلهای دوئلی رو که روش کار کردی رو بگی چند هستن؟
کلا اتربیوت ها رو روی دکس گذاشتم و اسکیل ها رو روینقل قول:
fine motor skill - toughness - reflex
چون هدفم تکمیل ست مکزیکی بود بعد از fine motor skill یشتر اسکیل ها رور روی toughness گذاشتم که این 2 تا کار باز شه . Picking agaves - Drilling for oil
در حال حاضر هم (با لباس در بهترین حالت برای دوئل لول 37)
aim = 37
shooting = 59
toughness = 71
reflex = 32
appearance = 13
طبق فرمول بازی از فردی که سلاح سرد داره 87 تا دمیج کم میکنم :31:
جدا از بحث دوئل واقعا این یکی خیلی بهم حال داد تا الان همه کوئست ها رو زدم فقط الان تو کوئست ادونچر Trading with Indians گیر کردم :41:
بهترین کارهایی هم که میتونم انجام بدم ایناست :
Picking agaves
Transport ammunition
Iron mining
Silver mining
Grave robber
Drilling for oil بزودی !
یعنی رو appearance هم کار کردی؟
من به نظرم تو این روش دوئل نیازی نباشه رو تاکتیک و اپیرنس کار بشه.نظر شما چیه؟
نه ! گفتم که با لباس gray shawl دارم 12 تا به appearnce و +1 کاریزما میده میشه 13 تا :31: کاملا درست میگین نیازی به اینا نیستشنقل قول:
حساب کردم اگه هر لول 3 تا اسکیل رو روی resistance بذارم حداقل یه دوئلر بابد 15-10 لول بالاتر باشه تا بتونه بزنه
البته کار های خوبی هم باز میشه و رو کوئست میشه حساب کرد فقط هنوز گیر اینم که چه کلاسی رو انتخاب کنم !
با ادونچر که خیلی سازگاره ولی خاصیت دوئل نداره دیگه :20:
دوستان من تا اینجا روی این اسکیلا کار کردم....
اگه اشکالی داره لطفا بگین نهایتش اینه که یه یوزر دیگه می زنم
البته خودم بیشتر با فایر ارم حال می کنم اما بنظر میرسه که کارای خوبی یاز نمیکنه اگه برای این مشکل راه حلی هست لطفا بگین...