شما مصرف ماهیانت چند گیگه این صورت مال بعد از مصرف اون 6 گیگ سرعت بالاست یا مربوط به اون 6 گیگ سرعت بالاستنقل قول:
Printable View
شما مصرف ماهیانت چند گیگه این صورت مال بعد از مصرف اون 6 گیگ سرعت بالاست یا مربوط به اون 6 گیگ سرعت بالاستنقل قول:
شما چند مدت اسیاتک دارید پینگش چطوره ( ping -t 4.2.2.4 چطوره ؟ یا هر نوع پینگ دیگه ای) قطعی داره چطوره ؟ پشتیبانیش چطوره ؟ اگرم می تونید یگید از کجا دارید؟ البته پیغام خصوصی هم کردمنقل قول:
پینگ در حالت عادی بالای 300، ولی الان 3،4 روزی هست که هم پینگ بالا رفته هم قطعی پیدا کرده و هم سرعت افت داشته، البته الان یکم اوضاع بهتره، من کرجمنقل قول:
پشتیبانیش یکم از isp های دیگه بهتر البته زیادم اش دهن سوزی نیست
تا قبل از این مشکلات من ازش راضی بودم
من حدود 70 تا 80 گیگ مصرف دارم . این سرویس برنزی هست و جایزه نداره سرعت دانلود همیشه 60 تا 75 هستنقل قول:
هزینه هم ماهی 25000 میدم
سلام.
دوستان شما هم توی ساعات رایگان مشکل دارید؟ من از قبل عید دیگه نتونستم توی ساعات رایگان بیشتر از یک گیگ بگیرم (محدود - کیمیا).
یه سوال دیگه هم اینکه سرویس های یک مگ هم در روز سرعتشون بالا بسته میشه؟
:n16:
دوستان جریان این آسیاتک چیه سرعت دانلود و پینگش این چند روزه اینقدر بد شده؟؟؟
شما مطمئنی؟ تو سایت که هستنقل قول:
واسه منم همینطوره پینگش این چند روز بالا رفتهنقل قول:
به نظر من اگر سرویس کیمیا (2 مگ) حجمی ، دانلود شبانه ش رو درست نکنن ، ارزش نداره و ارزش نامحدود ها بیشتره. اگر این چند روز درست نشه سرعت دانلود شبانه ام ، احتمالا سرویس نامحدود می گیرم برای ماه بعد.
در حال حاضر سرویس 2مگ حجمی هیچ فرقی با سرویس 1مگ حجمی نداره، هر دو شبانه 120 بیشتر سرعت نمیدننقل قول: