من هر دفعه صفحاتی رو که نخونده بودمو میخوندم ولی امروز حس کنجکاویم کم شده نخوندم عجیبه:20:نقل قول:
بگذریم خودت چطوری؟:دي (خوشگل شدیا:27:)
Printable View
من هر دفعه صفحاتی رو که نخونده بودمو میخوندم ولی امروز حس کنجکاویم کم شده نخوندم عجیبه:20:نقل قول:
بگذریم خودت چطوری؟:دي (خوشگل شدیا:27:)
:دينقل قول:
من هر دفعه صفحاتی رو که نخونده بودمو میخوندم ولی امروز حس کنجکاویم کم شده نخوندم عجیبه
بگذریم خودت چطوری؟:دي (خوشگل شدیا)
کلا تریپ رو عوض کردم !! :دي
برای منکه بالا نیومد !!نقل قول:
منم از همین برنامه استفاده میکنم !! 3 روز 30 روزش پدرمو در اورده !!نقل قول:
حتما اموزشش رو هم از کیهان گرفتی ، نه ؟ :21:
اخه از کی تاحالا وحید چلمنگ کاربر فعال انجمن فیلم شده ؟ :31:نقل قول:
اره ! خودم قبلا داشتم ولی خوشم نمی اومد ازش ! از فری گیت استفاده می کردم !نقل قول:
منم از همین برنامه استفاده میکنم !! 3 روز 30 روزش پدرمو در اورده !!
حتما اموزشش رو هم از کیهان گرفتی ، نه ؟
دیگه مطمئنم خود وحید مرموزی : دینقل قول:
دیگه رسما این تاپیک به .... رفت.نقل قول:
ولی عجب چیزیه ها ... :31:
فقط یکم ترسناکه :18:
کد:http://vpod.tv/ALCIDEinPARIS/225276/thumb
اقای روتنت شما که چیزی ندیدی ؟!! دیدی ؟ :31:نقل قول:
نه یکی از همینا حذفش کرده !!!!!!!! احتمالا تسکتش زیادی بوده !!!!!!!! باعث میشده صفحه برای دیال آپی ها دیر بیاد !!!!!! مسخره ها !.... انتقاد کردم ! اگه جواب ندن ! طی یک عملیات انتحاری ! پی سی رو به چیز می کشونم !!!!!!!!! البته نه با یوزر خودم !!!!!!! Lol !!!!!!:27::27::27::27:نقل قول:
اینا چیچیه ؟؟ بالا نمی آد !نقل قول:
خیلی هیکلش خوفه !!نقل قول:
ولی عجب چیزیه ها ...
فقط یکم ترسناکه
یعنی چه آقا !!!!! هر کی می خواد اسپم می ده می آد این جا !! Lol !!!!!!!!!!11
جالبه !! :دي اینو فک کنم من باید به تو بگما !! :دينقل قول:
یعنی چه آقا !!!!! هر کی می خواد اسپم می ده می آد این جا !! Lol !!!!!!!!!!11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام وضعیت من تو ورد 20 رو ببینید:
دوست من این حتما خودش صاحب یه فروم دیگست که میخواد با گذاشتن لینک سایتهای غیر اخلاقی این سایت رو ف ی ل ت ر کنه در صورت دیدن چنین مسائلی سریع به صاحب فروم اطلاع بدین .:10:نقل قول:
خیلی موزی هستیدنقل قول:
اینارو یه جور میزارید که فقط خودتون ببینید:13:
همینه دیگهنقل قول:
هیچ کس چیزی نمی گه این شده وضع تاپیک
نشون دادید که حتما باید بیان اینجا چندتا پست پاک کنن و چند نفرو بن کنن که تاپیک درست پیش بره :13:
عجب لاشخور بازی ای درآوردیا :27:نقل قول:
تا ته همه رو آپگرید کردی :27:
نیرو ها رو یه جا جمع کردی که ازشون عکس بگیری؟ :31:
من خیلی بخوام یه روستارو آپگرید کنم تا ۹۰۰۰
ویرایش شد............
وحید این بندگان خدا یذره کور بودن پستایی که من و مصطفی بهت گفتیم وحید رو ندیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب اوس شدنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره شدم رنک 2 کا 56 .... :د ی !!!
منم گفتم !! :دينقل قول:
وحید این بندگان خدا یذره کور بودن پستایی که من و مصطفی بهت گفتیم وحید رو ندیدن
ولی خوب اوس شدنا
:31::31:نقل قول:
یه چیزی می گی ادم خندش می گیره !! همه منو می شناسن ! من تو عمرم ایکیل هم برای همین سایت پی سی ورلد ساختم ! وگرنه الان ای میل هم نداشتم ! چه رسه به فرووم !! :31:
World 31 coming soon!
نقل قول:
* world 31 opens on december 26th between 19:48 and 21:36 server time.
Unit and troop speed are both 1x
church will be active
you can choose your location
archers are active
tribes are limited to 69 players
paladins and the new weapons are active
coins are active
simple research
bonus villages
barbs grow to 1k points
you can choose your location
the first free pa isn't available until 1k points.
ایول بالاخره اینها هم فهمیدن !! :دينقل قول:
i realize that many players are looking for a faster world, with packets and no archers, please be patient, when 5.0 is done on worlds 1 to 28 and we get around to 32 and 33 we will in fact make sure that we have a faster world with packets, no archers, etc. These are pre-set settings that all language versions are using so we can make sure everything is working right.
:31::31::31:
می گم مصطفی تو اصلا اسپم نمی دی ها !!!!!!!:27::27::27::27:نقل قول:
اگه این طوریه قوانین سایت رو رعایت کن همه در این سایت حق دارننقل قول:
و همه میخوان از مطالب و امکانات سایت استفاده کنن .
البته گفته من بی جا نیست چون تو چند فروم که عضو بودم این اتفاق افتاده.
:10:
آخرین تاپیک بالا آورده شده !!!!! مصطفی تو که فقط ما رو انداختی جلو و خودت هیچی نمی آری بالا !!!!!! می گم یکی این برنامه ی Cproxy رو به من بده ! فکر کنم این روزا لازمم بشه ! البته اگه برنامه ی دیگه ای هم باشه که ای پی رو عوض کنه خیلی خوبه !!!!!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=136619&page=11
الکی زدن امضای منو حذف کردن !
فقط یه چیزی باشه که الکی لو نرما !!!!!! البته خودم رو جا وحید میزنم !!!! LOL !!!!!
یهیهیهیه یه یه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حـــــــــــــی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قوانین برای دیگر قسمت های سایت وضع شده اینجا فرق دارهنقل قول:
در امپراطوری:31: تریبال وارز هیچ کس هیچ حقی نداره
با کسایی که اسپم ندن به شدت برخورد میشه
کسایی هم که نتونستن عکسا رو ببینن با قیلتر شکن برن! قیلتر نبود ولی من با قیلترشکن رفتم نشون داد!:20:
عجب آدم هایی پیدا میشن:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285526
برو بینیم بابا :27:نقل قول:
شما نمیتونی ببینی :27::27::27:نقل قول:
یعنی کامپیوترت اینارو به بچه ها نشون نمیده :21::21::21:
برنامه ایست همه کاره !!نقل قول:
اینجا چرا اینجوری پست داده می شه؟
توی ورد 30 کیا هستن ؟
منو علی رضا ئو مصطفی ئو وحید ئو امین ئو ئو ... :31:نقل قول:
به به ... !!!! می گم پست 41 کیلو نزدیک است !!!!!!! (البته قصدم از این پست فقط دیدن امضام بود و بس !!! lol !!!
تریبال وارز بهترین بازی است . سر خط !
به به مثل این که به کل امضام رو برداشتن !!!! . سر خط !!!!!!
حتما توی تنظیماتش یک گندی زدی که نشون نمیده !نقل قول:
نظر به بی توجهی شما به قوانین امضا ، دسترسی شما به این بخش مسدود شده است !
خب طی یک عملیات انتحاری ! از این به بعد ! بنده امضام رو بعد از هر پستم خودم ارسال می کنم !!!! به همین زیبایی !!!تازه انواع محدودیت ها هم برداشته میشه !!!!!! Lol !!!!!!!! ببینم کی می خواد چی بگه !!!!! یعنی در واقع من این متن رو بعد از هر پستم ارسال می کنم !!! با یک کپی پیست ساده !!!!!!!!
آقایون لطفا یه برنامه برای تغییر آی پی بدین ! لازم میشه !!!!!!!!!!!!!!:27::27::27::27:
نخیر !!!!!! خودشون برش داشتن !!!!!!! منم از این به بعد خودم اضافش می کنم !!!!!!!!! آقا برنامه تغییر آی پی پلیز !!!!!! وحید ببینم تو از چی استفاده می کنی ؟؟؟ اصلا وحید دیگه این جا می آد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ایندفعه اگه بازم برداشتند بگو منم بزارم تو امضام
برادر برداشتن خفن !!!! منم به صورت دستی می زارم توی امضام !!!!!! البته ببینم این سری چی میشه !!!! با شاهین کینگ در ارتباطم !!! Lol !!!نقل قول:
در اصل من این متن رو توی امضام کپی پیست می کنم !!!!!
[html]__________________
عرصه به خلق تنگ شد ! رجب علی پلنگ شد ! چماق او تفنگ شد ! بقر بقو بقو بقو !!! ... نسیم شمال[/html]
اسمم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگي ام را يکي از اجدادم!دیگر بس است ! راهم را خودم انتخاب خواهم کرد . دکتر علی شریعتی
بگو منم بزارم توی امضام : دی
بله خودم میدونم قبلا هم برداشتن برای همین گفتم اگه بازم برداشتن من هم بزارم:21:نقل قول:
حالا ما همین خط دوم رو بزاریم کفایت می کنه دیگه؟:27:(شوخی)