اگه 2 تا پسر باشین که نمیدن ! معافیت کفالتنقل قول:
Printable View
اگه 2 تا پسر باشین که نمیدن ! معافیت کفالتنقل قول:
اگر دو تا برادر هستید که به هیچ کدوم معافی نمیدن که!نقل قول:
من تیر 73 هستم و هفته دیگه 19م اعزامم ! :31:نقل قول:
آقا من سکته میکنما ... اخرش چی شد 73 باید امسال بره یانه این دوستمون شوخی میکنه میگه تیر 73 هست و میخواد بره؟:9:
دوست عزیز شما خودت زود تر فرستادید من که همون موقع که میخواستی بفرستی گفتم بهت کهنقل قول:
رفیق میخوای مطمئن شی برو نظام وظیفه بپرس خودت رو هم راحت کن اگه میتونی همین الان برو هرچی زودتر بری بهترهنقل قول:
آقا من سکته میکنما ... اخرش چی شد 73 باید امسال بره یانه این دوستمون شوخی میکنه میگه تیر 73 هست و میخواد بره
اما هنوز موقعش نشده الان هم شما دفترچه بفرستی با توجه به اینکه نیرو کمه اذر اعزام میشی
شما اگه متولد 73 تا ماه شهریور هستی الان مشمولی و اگر دفترجه پست کنی تاریخ اعزامت 2-3 ماه دیگه میخورهنقل قول:
کجا افتادی شما؟ چون منم 19ام باید برم :دینقل قول:
آقا من خودم الان خوندم قانون 19 سالگی درسته ؟ یعنی میشه 92 ! این دوستمون جو زده شده آدمو سکته میده ... با تشکر از دوستان با اطلاع لطفا این دوستان سکته ده را ارشاد نمایید :10:
یادش به خیر...پارسال شهریور ماه کلی استرس داشتم که آموزشی سخته...آسونه..چی ببرم...چیکار کنم...کلی گشتم و لیست لوازم کامل کردم...یه لیست کامل...به لطف خدا هم همه چیز خوب بود و وسایلی که برده بودم توی راحتی آموزشیم خیلی کمک کردن...
الان 13 ماهه که دارم زیر پرچم خدمت میکنم...ایشالله این 4 ماه هم بگذره تموم بشه بیوفتیم تو سرازیری!!
اما خدایی این 4 ماه اندازه کل اون 13 ماه طول میکشه...اما تموم میشه
آقا من امسال کنکور دادم اما قبول نشدم اما میخوام دوباره بخونم مشکلی برای سربازی که ندارم ؟ دفترچه باید بگیرم؟ متولد اردیبهشت 73 هم هستم با تشکر:worried: