نقل قول:دوستان این گزینه به دلایل نامعلوم حذف شده و من چند روز پیش متوجه شدم.نقل قول:
Printable View
نقل قول:دوستان این گزینه به دلایل نامعلوم حذف شده و من چند روز پیش متوجه شدم.نقل قول:
اتفاقا تو قسمت سایر منوها هم رفتم ولی نبود این گزینه.نمیدونم دیگه واقعا از دستشون خسته شدم
پیشنهاد شما چیه؟از کجا اینترنت بگیرم که بهتر باشه؟البته فکر نکنم تو ایران اصلا آی اس پی خوب پیدا بشه:n13:
واقعاً عجیبه !!! :n04:نقل قول:
جمله دومتون کاملاً درسته ! همشون اول کار خوبن واسه یه مدت !
بعد که دیدن چقدر مشتری جذبشون شد دیگه چشمشون رو از از کیفیت می بندن و فقط به فکر سود و جذب مشتری بیشتر هستند !
دوستان سرعت دانلود من به حالت عادیش برگشت و لود پیجم هم تقریباً درست شده !!
سرویس حجمی 256 !
مرکز مخابراتی شهید رضائیان فسا
@nob2003,niloo0oo
@niloo0oo : اگه میخواید محدود بگیرید شاتل,پارس آنلاین,های وب اینا خیلی خوبن!
الان از کجا باید ببینم که 1.97 ماه گذشته و 7.88 گیگ مونده!! اینو چطور حساب کردین و کجا نوشته!!!!نقل قول:
من الان بخوام اینترانت مخابرات فعال کنم چی کار کنم ؟! توی سایتش قسمت تغییر تعرفه توی لیست نیست که.
اره انتخاب بین بد و بدتر هست!نقل قول:
اگر خواستید یک ماه از اسیاتک سرویس بگیرید بدون هزینه نصب و رانژه و فقط قیمت سرویس را پرداخت می کنید اگر راضی بودید تمدید کنید اگر نه براتون جمع اوری می کنیم!
2020 چرا تماس نمی گیرید؟نقل قول:
4 تا سوال ازشون پرسیدم فقط جواب هایی که دادن : نمیدونیم - شاید - تست نکردیم - نمیدونیم :n29:نقل قول:
کسی می دونه سرعت آسیا تک برا این سرویسش چقدره " دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت"