کدوم مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
Printable View
کدوم مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
فردیس 1 - شهید صدوقینقل قول:
مگه مرکزای مختلف فرق دارن ؟
بله هر مرکز واسه خودش......
من رشیدی هستم سرعت اکثر مواقع همونی هست که گرفتم 512=> 50-64 دانلود مواقع شلوغی هم 32-40 البته یم هفته هست اینجوری شده قبلش همش 64 بود...
قطعی داره مثلا توی یک هفته 2-5 ساعت قطعه
پشتیبانیش افتضاحه یعنی شما درنظر بگیر اصلا پشتیبانی نداره
واسه یوزرهای خونگی خوبه ولی اگه سرویسی میخاید که بی دلیل قطعی نداشته باشه اصلا مناسب نیست
دمت گرم واقعا اطلاعات خوبی در اختیارم گذاشتی ، با تمام این اوصاف فک کنم همون مخابرات واسم خوب باشه، نا محدود 512 ماهانه 24 تومن، واقعا قابل قیاس با بقیه نیس، جاهای دیگه نامحدود 512 حداقل 80-90 تومن میشه!نقل قول:
دوستان کسی توی تهران منطقه 5 مرکز مخابراتی شهید زارعی adsl داره ؟ اگه داره کدوم شرکت و اگه میشه یک تست با سرور تهران بذارید .
سلام دوستان به نظر شما کدام شرکت سرعت بالایی داره (مخصوصا شبا و دانلود رایگان هم باشه)؟ من الان آسیا تک دارم 512 تو روز خوبه 200 تا 400 اما شب 60 تا 70 دانلود دارم که اصلا حال نمیده تقریبا شبی 1.4 گیگ
قبلا تو مشهد وایمکس ایرانسل داشتم که شبا و روز 256 دانلود داشتم که تقریبا شبی 4.5 گیگ بود و راضی بودم اما چون نیشابور انتن نداره مجبور شدم ای دی اس ال بگیرم به نظر شما کدوم شرکت حداقل سرعت 256 رو تو شب بمن میده؟ هزینه هم نهایتا 30 تومن
به نظر من بستگی به مرکز مخابراتی شما دارهنقل قول:
از تاپیک های استان و شرکت ها در انجمن اینترنت پر سرعت استفاده کنید
سرویس512 کیلو بیت بهتون شبانه 60 70کیلوبایت سرعت میده که برابر با اشتراک اختصاصی هست!نقل قول:
256 کیلو بایت در ساعات رایگان شبانه با ماهی 30 تومن؟!:n13::n30:
من با وایمکس ایرانسل تو مشهد با ماهی 27500 سرعت 2048 کیلوبیت شبا 256 دانلود می کردم (البته نه همیشه ولی شاید کم کم 10 تا 15 گیگ دان داشتم) دوست عزیز و مشکلی هم نداشتم که مجبور شدم برا دانشگاه بیام نیشابور که نیشابور ایرانسل انتن نداره متاسفانهنقل قول:
الان من آسیاتک دارم ماهی 34800 پول میده که شباش به درد نمی خوره در صورتی که ایرانسل خداییش خوب بود
سلام
بهم بگید بهترین شرکت از لحاظ سرویس اینترنت حجمی با سرعت بالا و شبانه رایگان بالا کدام هست ؟
مد نظرم شاتل و پارس انلاین و های وب هست
شما بهم چه شرکتی را پیشنهاد میدید