جایی در ایران هست که برد هارد رو تعمیر یا جایگزین کنن؟ سازگار ارقام که به جز recovery و تعمیرات نرم افزاری هیچ کاری نمیکنه!
Printable View
جایی در ایران هست که برد هارد رو تعمیر یا جایگزین کنن؟ سازگار ارقام که به جز recovery و تعمیرات نرم افزاری هیچ کاری نمیکنه!
سلام دوستان دیشب متوجه یه مشکل روی هارد شدم که تصویرش رو براتون میزارم اساتید فن به نظرتون چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هاردتون ممکنه بدسکتور یا delay sector داشته باشه با نرم افزار hdd regenerator یک اسکن معمولی انجام بدید و نتیجرو بگید
سلام به دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید این ارور جدی هست یا نه؟ مشکلش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
relocated sector ها بدسکتورهایی هستند که قابل ریکاوری نبوده و Remap شدند اگر دیدید داره تعدادش افزایش پیدا میکنه نرم افزاری نمیشه درستش کرد باید به یک مرکز معتبر نشون بدید از اطلاعاتتون حتما نسخه پشتیبان تهیه کنیدنقل قول:
درود
من گمون کنم چندین بار اینجا مشکل کند بودن سرعت رایانم رو گفتم ( حس میکردم از هاردم هست ) ولی فرجی حاصل نشد !
تنها پرسشم اینه - آیا یک هارد که واسه 10 سال پیش هست امکان داره تا چند سال دیگه بسوزه ؟
به نظرتون یواش یواش باید به فکر هارد تازه باشم ؟
با سپاس
بله یکی از علت های کند شدن سیستم میتونه از هارد باشه در تب health نرم افزار hd tune اروری وجود داره؟نقل قول:
سلام از کدوم نسخه hdd regenerator استفاده کنم؟نقل قول:
قبلش از اطلاعات بکاپ بگیرم؟
این هارد من چقدر دیگه میتونه عمر کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرتون این هارد تا چند وقت دیگه دوام میاره ؟ چون عکس ها و فیلم های مهمی توشون دارم نمیخوام از بین برن. ( در بالا گفتم که 10 سال از عمرش میگذره )
با سپاس :n16:
حتما از اطلاعات نسخه پشتیبان تهیه کنیدنقل قول:
معلوم نیست اگر ارور ها در حال زیاد شدن باشه و fail بشه دیگه تقریبا هارد بدون استفاده میشه
از آخرین ورژن استفاده کنید و فقط اسکن معمولی بکنید