امریه کجا هستید سازمان دولتی یا ارگان نظامینقل قول:
اگر سازمان دولتی باشید بعد از اموزشی می روید همان سازمان
اگر امریه ارگان نظامی باشید که اموزشی هم انجا خواهید بود
Printable View
امریه کجا هستید سازمان دولتی یا ارگان نظامینقل قول:
اگر سازمان دولتی باشید بعد از اموزشی می روید همان سازمان
اگر امریه ارگان نظامی باشید که اموزشی هم انجا خواهید بود
امریه دادگستری هستم فکر کنم ، چون برای جذبی ارگان نظامی ام تلاش کرده بودم ولی داخل وضعیت اعزام زده (امریه دار) و نه جذبی فک کنم پس همین دادگستری درست شده :n41:نقل قول:
از جایی میشه فهمید قراره برا امریه کجا برم ؟
باید از پلیس +۱۰ پرینت بگیرد تا وضعیت ارگان مشخص شودنقل قول:
سپاسگزارم :n16::n40::n40:نقل قول:
دوستان من امروز رفتم پلیس +10 برگه ی سفید اعزامم رو گرفتم. توی برگه هم مثل سایت تاریخ رو زده 1/12/96 در صورتی که این روز تعطیل رسمی هستش ! پرسیدم گفت هر چی توی برگه نوشته همونه !! واقعا روز تعطیل اعزام دارن ؟! اونایی که مثل من اول اسفند اعزامن توی برگه تون چی نوشته ؟
خیر روز تعطیل اعزام ندارند اولین روز کاری بعد از تعطیلی اعزام می شویدنقل قول:
دوستان من از تهران با مدرک دکتری افتادم سپاه شهدای کرمانشاه
دارم دیوانه میشم
جاش چطور هستش؟
بعد من نامه جذب سپاه گرفته بودم واسه همین افتادم سپاه ؟؟؟
:(
عجب اشتباهی کردم
بسیجی هم نیستم
پادگان متوسطه اما در زمستان و فروردین سرمای هوا اذیت می کنه.نقل قول:
چون درخواست جذب داشتید سپاه افتادید در خالت عادی ممکن بود با مدرک دکتری یا در ارتش باشید یا وزارت دفاع که در هر دوی ان خدمت با مدرک دکتری بسیار راحت است و حتی می توانید با انجام گرفتن پروژه تخقیقاتی هم مرخصی داشته باشید هم شاید در صورت موفقیت بودن پروژه از طول مدت خدمت کم شود
فقط تنها امیدم اینه که بعد از آموزشی برم همون مرکزی که برام درخواست جذب داده:n30:نقل قول:
خدا به دادم برسه
دوستام یه سری افتادن مدرس کرج منم به امید پادگان مدرس کرج بودم ولی الان دیدم افتادم کرمانشاه
الان که تا دو ماه در اموزشی هستید تا بعد ان کجا تقسیم شوید مهم استنقل قول:
سلام..
دوستان من طبق لیستی که صفحهی اول تاپیک هست، وسایل مربوط به آموزشی رو خریداری و آماده میکنم .. میخواستم بدونم لیوان و بشقاب حتماً باید پلاستیکی باشه؟ مثلاً لیوان از جنس شبیه به سفال باشه مشکل میگیرن اونجا؟ (بنا به دلایلی میخوام بدونم)
ممنون
قاشق کفایت میکنه:n04:اگه لیوان میخوای ببری فلزی در دار هم مشکلی نیستنقل قول:
من روز اول فقط خودمو بردم با یه قاشق ..مو رو خودشون زدن .خیاط داشتن ..تمام وسایل مورد نیاز میدن ..
بعد اموزشی تو یگان هم یاد ندارم با قاشق ولبوان غذا خورده باشم احازه نمیدادن با دست غذا میخوردم:n35::n35::n35:4ماه اخر قاشق پیداکردم اجازه داشتم
سلام دوستان.خسته نباشید.لطفا اگه میشه جواب منو بدبد که خیلی گیرم.امروز برگ سفیدمو گرفتم افتادم باهنر کرمان.میخواستم ببینم میشه تمیدیدش کنم؟و اگه تمدید بشه ممکنه بیفتم سپاه؟
سلام دوستان خسته نباشید.اگه ممکنه جواب منو بدید که خیلی گیرم.من امروز برگ سفیدو گرفتم و افتادم باهنر کرمان.میخواستم ببینم امکانش هست تمدید کنم؟و اگه تمدید کنم ممکنه مثلا سپاه بیفتم یا بازم نیرو انتظامی میشه؟
درخواست تمدید می توانید بدهید اما ممکن موافقت نشودنقل قول:
بدون درخواست جذب برای سپاه امکان افتادن در سپاه صفر است
سلام
من سه تا سوال داشتم
ممنون میشم اگه جواب بدین
اول اینکه تاریخ فارغ التحصلی من دقیقا 30/11/96 (اخر بهمن امسال) هست.کارشناسی حسابداری-روزانه خوندم. اگر سال آینده یعنی 30/11/97 که معافیت تحصلیم تموم میشه، دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم، تاریخ اعزامم برای چه زمانی میاد؟
سوال دومم این هست که آیا امکان گرفتن امریه برای من مقدور هست و اینکه چطور و چه زمانی باید اقدام کنم؟
من ساکن خوزستان هستم و دانشگاه لرستان هم درس خوندم. بهنظر شما دوره آموزشی و خدمتم کجا میفته؟
۱-این یک سال یعنی تا بهمن سال ابنده معافیت تحصیلی نیست بلکه فرجه زمانی برای معرفی به نظام وظیفه استنقل قول:
۲-بهمن ارسال کنید شاید تیر ماه سال بعدش اعزام شوید
۳-امریه هم باید خودتان جستجو کنید در تمام سازمانهای دولتی و شرایط انها و تازیخ جذب امریشون مطلع شوید
۳-شهر محل سکونت نقشی در تقسیم سازمان و یگان اموزشی ندارد
توی برگهی من نوشته 2 اسفند (ساعت 7 صبح نظام وظیفه شیراز اما قبلا برای کاری نظام وظیفه بودم، ساعت 8 هم بزور درارو باز می کنن فقط می خوان ملت یکی دو ساعت تو سرما باشن!)! پنجشنبه و جمعه مگه تعطیل نیستن؟ چهارشنبه مارو می برن پنجشنبه و جمعه قراره چیکار کنیم؟!نقل قول:
رفقا یکی از آشناها افتاده 05 کرمان - چجور جاییه؟ هنوز سختگیری سابق رو داره ؟
سابق که میگفتن :
اگر خواهی شوی همرنگ مردان ... برو خدمت بکن 05 کرمان:n24::n02:
خونه خاله که نیست :n02:نقل قول:
خدمته !!
دانشگاه نیست سر کلاس نری بعد ادعا هم داشته باشه !!! خدمته !!!!!! :n02:
اول
کی گفته پنجشنبه و جمعه تعطیل هستن ؟؟؟
پادگان های ارتش شنبه تا چهاشنبه تا 13:30 و اونایی که مداومت دارن تا 17 هستن
پنجشنبه هم تا ساعت 11:30
پس تعطیل نیستن
همون هفته اول واسه اینکه زود جا بی افتید و یه سری چیزای اولیه رو بهتون بگن همون جمعه هم آموزش میتونن بدن (( تو پادگان ما کادری ها نبودن ولی جمعه به دانش آموزا میگفتن بالا سرمون باشن )) (( دانش اموز به درجه داری که داره دوره ارتشی میبینه میگن ))
دوما
همون پنجشنبه و جمعه که کسی نیست خیلی خوبه تا با محیط آشنا بشید
پنجشنبه پذیرش میکنن و تا بیان وسایل رو تحویل بدن و شما اندازه کنید و کلی داستان .... میشه شنبه !!!
سوما
کی گفته ساعت 8 در رو باز میکنن ؟؟
پادگان آموزشی که هیچ بلکه کل پادگان ها ساعت 6:30 شروع به کار میکنن (( من جنوب بودم اینجوری بود ))
شاید تا 8 هیچ کاری نکنن ولی واسه عدم حضور شما میتونن بیخود اذیت کنن
پس الکی با این حرفا که ساعت 6 چه خبره و بیخیال دور هم ساعت 8 میریم واسه خودتون دردسر درست نکنید
از دوستان وزارت دفاع کسی اینجا هست ؟ امریم افتاده ساصد کسی میدونه چجوریه کجا ممکنه تقسیم شم؟ تشکر
من تا 30 بهمن فرصت ارسال دفترچه دارم.پلیس +10 گفت 19 اسفند اعزامی.واقعا اینقد زود؟؟نمیشه کاریش کرد تیر سال آینده برم؟شنیدم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم،2 ماه میندازن عقب بعد از این 2 ماه میشه از یکبار فرصت تاخیر 2 ماهه اعزام استقاده کرد؟
یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده
قبل از اینکه اخراجش کنن و بفرستنش خدمت چقدر دیگه بهش مهلت میدن تا تموم کنه
داداش 19 بهمن 95 رفتیم خدمت 12 ماه از خدمت گذشت نبود 9 ماه دیگه :n02:نقل قول:
هر کجا هستی موفق باشی:n16:
سلام
من برگه اعزاممو گرفتم، نوشته در تاریخ 12/2 ساعت 6 صبح میدان سپاه باشید ..
الان میخوام بدونم از همون میدان سپاه مارو سوار اتوبوس میکنن میفرستن؟
سلامنقل قول:
بله ! برای ما که اینجوری بود.
مستقیم اعزام شدیم آبیک، اونجا کوله و... دادن و برگشتیم خونه
تا دو، سه روز بعد که با لباس های سربازی مجددا رفتیم پادگان :-)
با تشکر مهران...
این موضوع وابسته به تصمیم شورای اموزشی دانشگاه است ممکن است اخراج نشود و اجازه بدهند بعد از اتمام خدمت تحصیل را ادامه دهدنقل قول:
پایان آموزشی در سیرجان [emoji6]
خوب بود خوش گذشت [emoji3]
دوستان من آموزشیم تموم شد الان توی برگه نوشته افتادی ساصد (صنایع دفاع) حالا میخواستم بدونم این چجوریه اون روز که میری باید وسیله خاصی ببری؟ و اینکه دوباره تقسیم میکنن میگن مثلا برو فردا بیا یا از همون موقع شروع میشه؟
با تشکر
یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده
قبل از اینکه اخراجش کنن و بفرستنش خدمت چقدر دیگه بهش مهلت میدن تا تموم کنه
بنده خدا این ترم 9 واحد برداشتهنقل قول:
رئیس دانشگاهو مدیر گروهش از آشناهای درجه یکش هستن اما با اداره ی آموزش دعوا کرده اونجا با همه مشکل اساسی داره
من فرماندهی اماد تهران اقدسیه افتادم ڃجوریه اموزشیم کرمان بود
- - - Updated - - -
من فرماندهی اماد تهران اقدسیه افتادم ڃجوریه اموزشیم کرمان بود
بچه ها اگه کسی بعد از اتمام معافیتش دفترچه بگیره پر کنه بفرسته چی میشه؟ من تا 30 ام مهلت دارم اما نتونستم برگه ی ارجاع دانشگاه رو برای پلیس +10 رو بگیرم و احتمالا اواسط اسفند دفترچه رو میفرستم
همچنین در این صورت آیا دیگه نمیشه امریه گرفت؟ مثلا امریه ی قرار گاه خاتم
سلام میشه خودمون مستقیم به پادگان آموزشی معرفی کنیم؟
یا حتما اون جایی که توی برگ اعزام زده دوم اسفند باید بریم؟ (واسه شیراز زده نظام وظیفه استان)
چون من درخواست تمدید زدم بهم گفته تا آخر وقت اداری دوم اسفند صبر کن و خودت رو به آموزشی معرفی نکن. از طرفی هم میگم ممکنه تمدید جور نشه و خودم رو به آموزشی معرفی نکنم غیبت بخورم
مثلا میتونم سوم اسفند، اول صبح خودم رو به پادگان آموزشی معرفی کنم؟ (01 تهران افتادم ارتش)
خب الان مشکل چیه ؟؟؟نقل قول:
اینکه آموزشی چرا کرمان بودید و یگان خدمتی تهران ؟؟
عادیه :n02:
بعد 30 ام دفترچه پست کنید غیبت میخورید و 3 ماه اضافه خدمت دارید . ( البته در طول خدمت بخشش اضافه خدمت های سنواتی زیاده مثل عید فطر و 22 بهمن و ... )نقل قول:
تا اونجایی که اطلاع دارم اولا غیبت در امریه پذیرفته نیست ( مطمعا نیستم ولی فکر نکنم بعد 30 بهمن دفترچه پست کنید امریه قابل قبول باشه )نقل قول:
همچنین در این صورت آیا دیگه نمیشه امریه گرفت؟ مثلا امریه ی قرار گاه خاتم
دوما حدقل چند ماه قبل اعزام دنبال امریه باشید
من 12.2 پادگان عجبشبیر 03 نیروی زمینی ارتش افتادم شرایطم هم اهل تبریز-کارشناسی ارشد-تک فرزند هستم اولا شرایط آموزشی و پادگان جطوریه؟
درجه نظامی حداقل و حداکثر چی میدن؟ من معاف از رزم نیستم بعد یگان 100% داخل استان خدمت میکنم؟
سردار ابراهیم کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا در گفتوگو با خبرنگار انتظامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص ابهامات مرحله دوم ثبتنام طرح کسری و معافیت فرزندان ایثارگران و سؤالاتی که مخاطبان فارس در این زمینه مطرح کرده بودند، سخن گفت.سردار کریمی در پاسخ به این پرسش که آیا 20 هزار نفر منتخب طرح معافیت و کسری امسال مشخص شده و اسامی آنها اعلام شده است یا نه، اظهار داشت: افرادی که پدر یا مادرشان 28 و 29 ماه سابقه حضور در جبهه دارند یا مدت ایثارگری، جانبازی و اسارتشان به صورت تلفیقی یا تنها به این مدت ختم میشود باید برای اخذ گواهی به مراکز نیروهای مسلح مراجعه کنند.
وی گفت: ما به طور مشخص اسامی افراد را اعلام نکردهایم و نگفتهایم که به طور مثال این 20 هزار نفر مراجعه کنند؛ بلکه اعلام کردهایم کسانی که 28 یا 29 ماه سابقه ایثارگری دارند مراجعه کنند.جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا در پاسخ به این سؤال که اگر تعداد ثبتنامکنندگان و افرادی که دارای این مدت سابقه باشند از 20 هزار نفر بیشتر باشد چه تمهیدی در این خصوص اندیشیده شده است، بیان داشت: بعد از ثبتنام این افراد کار بررسی انجام خواهد شد و 20 هزار نفری که در اولویت اول باشند برای امسال و بقیه برای سال آینده تخصیص داده خواهند شد.ا
ین مقام ارشد نظام وظیفه به افرادی که دانشجو بوده یا برگ آماده به خدمت را دریافت کردهاند یا به سن مشمولیت رسیده یا در حال خدمت هستند و 28 و 29 ماه سابقه ایثارگری والدین خود را دارا هستند درخواست کرد حتماً به یگان مربوطه برای اخذ برگ گواهی و سپس به پلیس + 10 برای ثبت مدارک مراجعه کنند؛ چرا که اولویت اول با افراد فوق است.
سردار کریمی در پاسخ به سؤال دیگری در این خصوص که مراکز نیروهای مسلح از چنین برنامهای خبر نداشتهاند، گفت: ما به مراکز نیروهای مسلح هم به صورت تلفنی و هم ابلاغیه، اطلاعرسانی کردهایم بنابراین افرادی که در دسته فوق جای دارند به یگانهای مربوطه مراجعه کرده و فرم مخصوص کسر خدمت را تکمیل کنند.وی ادامه داد: بعد از تکمیل فرم لازم است همراه با مدارکی که پلیس + 10 آنها را مشخص کرده است
به دفاتر پلیس + 10 مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند؛ بعد از آن منتظر باشند تا ما بررسی نهایی را انجام داده و به آنها اعلام کنیم. جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا در پاسخ به سؤالی در خصوص مهلت اخذ گواهی و ثبتنام در پلیس + 10، اظهار داشت: تا پایان سال برای ثبتنام مهلت پیشبینی شده است. سردار کریمی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص اخذ گواهی از یگان و اینکه باید به یگانهای محل خدمت مراجعه شود یا نه، یگانهایی که در محل زندگی فرد مستقر هستند نیز میتوانند این گواهی را صادر کنند، گفت: اگر نقصی در مدارک وجود نداشته باشد افراد میتوانند به یگانهای مربوطه در استان یا شهرستان محل زندگی خود مراجعه کنند؛ اما اگر مدارک ناقص باشد نیاز است که برای پیگیری به یگان اصلی در هر شهری که خدمت صورت گرفتهاست؛ مراجعه شود. وی در خصوص تعداد آمار ثبتنامی در پلیس + 10 تا این لحظه، گفت: تا این لحظه هیچ ثبتنامی در پلیس + 10 صورت نگرفته است چرا که از دیروز به مراکز نیروهای مسلح ابلاغ شده که فرم مخصوص به مراجعین تحویل داده شود و بعد از استعلام، گواهی مربوطه صادر شود؛ البته کسانی هستند که گواهی فوق را از قبل آماده کردهاند اما تا این لحظه آماری از ثبتنام در دفاتر پلیس + 10 گزارش نشده است.
سلامنقل قول:
ببخشید کسی میتونه یک کمک بهم بکنه؟
من پدرم کارمند بوده آن زمان که رفته بوده خوزستان و گفتند من شامل میشم.
وقتی که پلیس + 10 رفتم برای ثبت نام این طرح، دانشجو بودم و الان نیستم (هنوز کار اداری نکردم اما ترم قبل تمام شد ) و یکسال وقت دارم خودم معرفی کنم اینجور که فهمیدم و از یکماه پیش هم این زمان شروع شده
الان میگه به یگان مراجعه کنند و تاکید کرده...کدام یگان؟ من الان یگانی ندارم درسته؟ هنوز که نرفتم دنبال کار سربازی...
زده کسی که دانشجو هم هست باید یگان بره چون الویت داره، خوب دانشجو که یگان ش مشخص نیست هنوز خودش معرفی نکرده...
منظور یگان پدرتون هست که خدمت کردننقل قول:
کلا داره میگه مدارکتون رو تکمیل کنید و به 10+ ارائه بدین (البته فکر میکنم خبر قدیمیه چون داستان مال چند ماه قبله)
اولویت هم با کسانی هست که الان دارن خدمت میکنن
بعد کسایی که برگ اعزام دارن
و بعد بقیه
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
خبر مال امروز هست
آخه پدر من کارمند بوده تو اون مناطق .. اداره محل خدمت ش اونجا بوده (مناطق عملیاتی بوده) الان یگانش میشه کجا.خود اداره اش باید بره؟
سلام دوستان یه سوال داشتم.
من برای امریه اقدام کرده بودم و تاریخ اعزامم 1/12 هست و تا امروز که برگه سفید رو از پلیس+10 گرفتم کد مازاد خورده بودم. ولی امروز از گزینش برای تحقیقات محلی اومده بودن شهرمون. ایا احتمال داره که کار امریم درست شده باشه و برای همین اومدن تحقیقات؟ یا یا اینکه این جز روند گزینشه و ربطی به امریه نداره؟ هفته دیگه من اعزامم حالا که کد مازاد خورده ایا کدم تغییر میکنه؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون