کیفیت به این میگن 512 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کیفیت به این میگن 512 محدود
شبانه رایگان با فیلتر شکن....512 محدود
شبانه پارس
512 5 گیگ :n12:
در جا وصل میشه عزیزنقل قول:
نمی دونم شاید باشه :n16:
آقا چه سرعتای جالبی دارید شماهاااااااااااا من حسودیم شد :n02:
من 2 مگ دارم ولی هیچ وقت سرعت دانلودم بالای 450 نمیره این دوستمون شبانش 700 شدهههههههه اونم با 51222222222 از snr هستش به نظرتون؟
این مشخصات snr منه
قبلا هم صحبت کردم راجع به این موضوع و نظراتتون این بود که باید سیم بان بیاد و سیم کشی کنه میخوام بدونم با این روش کاملا حل میشه؟ سرعتم بالاتر میره مشکل دیگه ای وجود نداره با توجه به این عکس؟
نقل قول:حالا جدای از شوخی، 3 گیگ در ماه شبانه رایگان که به هزینه برق و استهلاک سیستم روشن و وقت و انرژیی که خودت میذاری نمیارزه. من اگه شرایطی مشابه شما داشتم (یعنی 4گیگ روزانه و 3 گیگ شبانه نیازم رو مرتفع میکرد)، یا اون 3 گیگ رو هم خودم حجم اضافه میخریدم یا این که یه سرویس 256 با 10 گیگ حجم میخریدم که لااقل دانلودام رو روزا انجام بدم و دیگه شببیداری و از این جور دردسرا نداشته باشم. بعید میدونم تو مرکز شما سرعت روزانه یه سرویس 256 حجمی بیاد زیر 30 کیلوبایت در ثانیه. یعنی از نظر کیفیت با این سرویس 1 مگ و 2 مگ ظاهراً تفاوتی نداره.نقل قول:
نقل قول:علت این که سرعت شما بالاتر از 450 نمیره اینه که پروفایلتون روی 4مگ بسته شده. چون بنا به دلایلی از جمله فاصله از مرکز مخابراتی و نویزی که روی خطتون هست، امکان گرفتن سرعت بالاتر رو الآن ندارید. با مدولاسیون G.992.1 یا همون ADSL معمولی و با پروفایل 4مگ snr داوناستریم خط شما شده 6.8 دسیبل که اصلاً وضعیت خوبی نیست.نقل قول:
ببین اگه مشکل از سیمکشی داخل خونه باشه، با تعویض اون و کشیدن یه کابل مستقیم از دم در خونه تا پشت مودم مشکلت تا یه حدی حل میشه. اما اگه مشکل از جای دیگهای باشه، این کار هم تأثیر چندانی نداره. شما قبل از این که به سیمبان بگی بیاد، باید یه جوری مطمئن بشی مشکل از سیمکشی داخل خونه است یا از بیرون. و گر نه ممکنه کلی هم هزینه کنی و تغییر قابل ملاحظهای تو وضعیت خطت ایجاد نشه.
قبلا یه کارشناس از صبانت اومد مودمش و زد دم در خونه و اونجا 23 نشون دادنقل قول:
من 512 داشتم سرعت دانلودم روزهازیر 100و شبها 30 بودنقل قول:
الان دومگ روزانه حدود200 و شبها60-70 هساش
ولی این سرعتهای دوستان رو که میبنم زورم مباد 26تومن دادم بابت دومگ وضعیتم این باشه
هرموقع هم زنگ میزنم میگن در حال مذاکره هستتیم برای افزاایش پهنای باند
از طرفی تو ی مرکز ما فقط پارس هست و مخابرات
حق انتخاب زیادی ندارم
مشخصاً مرکز مخابراتی شما مشکل اساسی داره از نظر پهنای باند که به نظر میآد فقط هم اختصاص به پارسآنلاین نداره و مشکل از زیرساخته. چون شرکتهای دیگه هم اونجا سرویس ارائه نمیدن.نقل قول:
به هر حال با این وضعیتی که داری من به نظرم همون 256 یا 512 با حجم بالاتر یا یه 256 نامحدود از مخابرات بیشتر به کارت بیاد تا این 2مگی که الآن میگیری.
با این وضعیت، یه بخشی از مشکلت از سیمکشی داخلیه. تا جایی که شنیدم سیمبان مخابرات که بیاد واسه سیمکشی داخل خونه کاری انجام نمیده. مگر این که سیبیلشو چرب کنی تا این کار رو بکنه. چون مسؤولیت اونا تو جلوی دره. از اونجا به داخل خونه رو مسؤولیتی ندارن.نقل قول:
بگذریم. اگه جلوی در خونه SNR داوناستریمت حدود 23 دسیبل بوده، با تعویض کابلکشی داخلی احتمالاً بتونی 9مگ رو بگیری. ولی بالاتر رو بعید میدونم.
من الآن رو پروفایل 9مگ atten داوناستریمم 31 دسیبله که از 38 دسیبل الآن شما بهتره، تازه با همین وضعیت snr داوناستریمم روی 12 تا 13 دسیبله متغیره ولی بازم بعید میدونم 12مگ رو هم به راحتی بتونم بگیرم. شما حداکثر روی همون 9 مگ بتونی یه سرویس پایدار بگیری. ضمن این که مدولاسیون شما الآن ADSL G.dmt اه. اگه بخوای 9 مگ بگیری احتمالاً باید بری روی ADSL2+ که روی اون هم Atten و هم SNR شرایطش یه کمی بدتر میشه.
به لطف یکی از دوستان و مستقیم کردن لینک هام
دیشب 10 گیگ دانلود داشتم بر خلاف 3 الی 4 گیگ سابق
متوسط سرعت 600 تا 650 بود بر خلاف قبل که با تورنت 200 تا 250 بود
اگه لیچیر خوبی برای فایلهای تورنت گیر بیارم خیلی خوب میشه
پس مشکل از محدودیت سرورهایی که ازشون دانلود میکردی؟نقل قول:
لیچر خوب منظورت چیه؟ پولی یا رایگان؟ معمولاً اندازه تورنتهایی که دانلود میکنی چقدره؟ زیر 1 گیگ یا بالای اون هم داری؟
محدودیت به نظر میرسه روی تورنتنقل قول:
هر کاری کردم سرعت از 240 بیشتر نمیشد
با اینکه seed ها خوب بود
بازهم قصد دارم تنظیمات تورنت دستکاری کنم شاید طلسم 240 شکسته بشه
فعلا از سایت های پولی یه اکنت گرفتم امیدوارم جواب بده
رایگان وپولی معمولا بالای یک گیگ اگه معرفی کنی ممنون میشم:n16: شاید بهتر از اکنت فعلیم باشه
اگه دانلود تورنت زیاد میکنینقل قول:
یه VPS بگیر دانلودات رو روی اون انجام بده بعد شبا از VPS خودت دانلود کن
هزینه اش چقدره؟نقل قول:
فکر نکنم انقدر دانلود داشته باشم
شبی 5 گیگ میارزه vps گرفتن؟
به نظرم اکانت اکسپرس لینچ بگیری کافیهنقل قول:
اگه بتونی اکانت سایت filestream رو گیر بیاری عالیه.در ضمن سایت furck.net خیلی خوبه هر دفع میشه دو گیگ لیچ کردنقل قول:
اکانت 30 روزه اکسپرس لیچ 15 تومنهنقل قول:
در صورتی که یه vps ماهی 12 تومنه با رم 1 گیگ
هیچ محدودیتی هم نداری تو لیچ تورنت
از اینجا میتونی به آفر های فروشنده های vps یه نگاهی بندازی
قیمتاشون مناسبه
کد:http://www.webhostingtalk.ir/f15/
دوست عزیز مثل این که شما شبانه تا حالا نفهمیدی چطور دوستان دانلود می کنند بدون بیدار خوابی و صرف انرژی و ... نه ؟! :n15:نقل قول:
در مورد برق مصرفی هم بهت بگم در ساعات کم باری مصرف برقی که داشتی رو شرکت برق اون مقدار مصرف رو بهت تخفیف میده برای من که اینجوریه همیشه قسمت کم باری برق مصرفیم 2000- هست یا بیشتر ./
در مورد استهلاک سیستم نظری ندارم :n02:
رفتم تو سایت شرکت برای ثبت نام،سرویس 2مگ میخوام با 4 گیگ در ماه.میخوام فقط برای یکماه ثبت نام کنم و اگه خوب بودش تمدید کنم.اما تو فرم ثبت نام فقط گزینه های 3ماهه و 6ماهه و یکساله داشت!!!
الان باید چجوری برای یکماه ثبت نام کنم؟:n13:
شما سه ماهه بزن بعدش کارشناس فروش که زنگ زد بگو یک ماهه میخوام :n01:نقل قول:
البته کامل تحقیق کن که مرکزتون پهنای باند خوبی داشته باشه که بعدا به مشکل نخوری :n26:
منم چند بار که حضوری رفتم گفت فقط 3ماهه به بالا ثبت نام میکنیمنقل قول:
دوستان چندتا دی ان اس توپ بدن.ممنون
رفیق DNS تاثیر زیادی نداره فقط اگه پیج باز نمیشه عوض کننقل قول:
مثلا ممکنه یک پیج به جای اینکه در عرض 120 میلی ثانیه باز بشه 180 میلی ثانیه باز بشه که احساس نمیشه :n01:
دوستان قصیه این vps چی هست؟
سلام
چرا پارس آنلاین حجم سرویس های نامحدودشو کم کرده؟؟ الان برای من که 256 داشتم رو از 30 گیگ توربو کردن 16 گیگ :|
واقعا متاسفم براشون...من که دیگه نا محدود نمیگیرم چون اصلا به صرفه نیست. تازه هر وقت هم که افت سرعت داشتم زنگ میزدم پشتیبانی میگفت سرعت شما 256 و این سرعت توربو هدیه هستش و ما همیشه نمیتونیم این سرعتو بهت بدیم!!:n01:
نقل قول:
احتمالا سمت شما پورت udp رو محدودیت گذاشتن روش . این چند شبه تورنت راحت تا 900k هم میرسه . یعنی انقدر خوبه که نگران کننده است!
با تشکرنقل قول:
الان حداکثر سرعت پارس 16 هست درسته؟ توی بهترین و ایده آل ترین حالت دان استریم رو چند باید باشه؟
این سوال نکته انحرافی داره؟ یعنی 16 مگ باید چیزی غیر از 16 باشه ؟؟
همین الان , با چیز :
؟؟!
منظورشون اینه پارس در بهترین شرایط حداکثر خطا رو چند مگ میبنده ؟نقل قول:
گیگا شما نگفتی خطت رو بزارن روی 16 ؟
و چطور آپلود شما روی 4 مگ هست ؟ مگه میشه ؟
من تا اونجایی که میدونم اکثر مودما تا 1 مگ ساپورت میکنن و همچنین سرویس دهنده ها هم روی همین 1 مگ میبندن
الان که چک کردم دان شده 11 آپ از 28 اومده به 20 این نوسانات علت چیه؟نقل قول:
تشکرررررررر
با سلام و درود خدمت اساتید
میخواستم از شر ای پی شهراد نت خلاص شم:n13:
مودم 2730 دی لینک دارم که در حالت pppoe به صورت اتوماتیک کانکت میشه
برای زمانی که میخوام آی پی خودم را عوض کنم مجبورم یا با دکمه پشت مودم اقدام به خاموش روشن کردن مودم کنم یا در حالت bridg قرار بدم
آیا راه دیگری هست که در حالت اتصال اتوماتیک بدون خاموش کردن مودم با دکمه آن/آف دیسکانکت و کانکت بشه ؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم :n16:
بله. پارسآنلاین الآن بالاترین پروفایلی که داره همین 16 مگ هست که اگه خط بکشه تو اغلب مراکز برای کاربرا میبنده.نقل قول:
سؤال دومت یه کمی گنگه. میشه یه کم دقیقتر و واضحتر منظورت رو بگی؟
اما اگه منظورت روی همین 16 مگه که خوب حالت ایدهآلش همون 16 مگابیت در ثانیه (یا 16384 kbps یا 2مگابایت در ثانیه) است. اما در حالت معمول بنا به یه سری دلایل فنی شما حداکثر بین 85 تا 90 درصد این سرعت رو عملاً میتونی دریافت کنی. یعنی با پروفایل 16مگابیت، سرعتی معادل 1.7 تا 1.8 مگابایت در ثانیه اگه بگیری شرایط ایدهآلی داری.
نویز تو شرایط مختلف و در ساعتهای مختلف میتونه متفاوت باشه. مثلاً عصرها و شبها به دلیل این که استفاده از وسایل برقی به ویژه اونایی که امواج مغناطیسی هم تولید میکنن بیشتر میشه، نویز بیشتری هم روی خطوط وجود داره. ممکنه دلایل دیگهای هم داشته باشه.نقل قول:
با اکنت پولی
میانگین سرعت روی 600
اما در عوض اینترنت ساعت 4 تا 6 قطع بود
نتیجه مثل سابق
دوستان ممنون میشم بگید تو شهر خودتون معمولا کیفیت پارس چطوره؟جزء چندتا شرکت اول حساب میشه؟
کاربران ازش رضایت دارن؟
من 256 نامحدود دارم ،ولل نمی دونم چرا اینقدر سرعت آپلود اینقدر اومده پایین،برای شما چه طور؟