دمتون آتیش... :دی
Printable View
دمتون آتیش... :دی
مدیر اومد بحثو عوض کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلبانان ملوانان ای امید خلق ایران
پرواز کن پرواز کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طوری میشه یه روستا رو نوبل کرد؟ من هر چی شمشیر زن میفرستم تا دخل طرف رو بیارن و روستاش رو از دستش بگیرن نمیشه :18:نقل قول:
حسین اولندش که شمشیر زن واسه حمله نمیفرستن !نقل قول:
دوما که برا نوبل کردن باید نوبل من بسازی ... آکادمی بسازی .... پست اول اینجا آموزش هست بخونش
سوما که قوربون شما ، خودت چطوری :31:
چه تاپیک پر باری : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای افغان ای مرز پر گهر / ای خاکت سرچشمه ی هشیش
دور از تو اندیشه ی بدان / پاینده مانی تو جاودان
ای دشمن از تو سنگ خمپاره ای من پلاستیکم / جان من فدای خاک پاک افغانم
مهر تو چون، شد پیشهام / دور از تو نیست هشیشم
در راه تو، کِی ارزشی دارد این جان ما / پاینده باد خاک افغان ما
سنگ کوهت درّ و گوهر است / خاک نخودت بهتر از زر است
مهرت از دل کِی برون کنم / بَرگو بی مهرِ تو چون کنم
در راه تو کِی ارزشی دارد این جان ما / پاینده باد خاک افعان ما
حال کنید استعداد خالصم رو!!! خودم گفتما:31::31::31:
حسین عادلی خودتو مسخره کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونموقع که تو به ترایبال میگفتی تریپل هاش من این بازیو میکردم و خیلی هم کلفت بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتاس نزار اینجا ضایعت کنم بعد تو سن 14 سالگی سرخورده بشی نتونی دکتر مهندس بشی ها!!!:27::21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب خر تو خریه اینجا !!!!فقط جای وحید خالیه!!:27::27::27:
عزیزم هانیبال مگه نیستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ارتاس نزار اینجا ضایعت کنم بعد تو سن 14 سالگی سرخورده بشی نتونی دکتر مهندس بشی ها!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تو هنوز سر کاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ســـلـــام !!
ولی من دیده بودم یکی از بچه ها با شمشیر زن روستا رو نوبل کرده بود. می گفت مال من کلفته برای همین. البته منظورش اینه که شمشیر زنش گردن کلفته ها .... :46:نقل قول:
راستی فعلا تا 2 هفته پریمیوم دارم. شنبه پول رو هر طوری شده می ریزم
وقتی شما داشتی به مامانت میگفتی من چیش دارم من اولین روستام رو نوبل کردم :27:نقل قول:
ایول :10:نقل قول:
این یارو آشنا نیست ؟نقل قول:
نمیدونم چرا من همش فکر میکنم اینو یک جایی دیدم ! :18:
فکر کنم نقش اول یک فیلم بود ....
جنگ ها خفن ... قبیله های قاطی ...چنگ های بیکاران ....قبیله های چنگکی .... یک همچین چیزی بود !
در فیلم 306 بازی می کرد ! توی اون سپاه بود نفر 1 دونه مونده به اخر !! ردیف 4365م !نقل قول:
این یارو آشنا نیست ؟
نمیدونم چرا من همش فکر میکنم اینو یک جایی دیدم !
فکر کنم نقش اول یک فیلم بود ....
جنگ ها خفن ... قبیله های قاطی ...چنگ های بیکاران ....قبیله های چنگکی .... یک همچین چیزی بود !
جنگ ها خفن ... قبیله های قاطی ...چنگ های بیکاران ....قبیله های چنگکی .... یک همچین چیزی بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ردیف 4366 ام بود !!نقل قول:
در فیلم 306 بازی می کرد ! توی اون سپاه بود نفر 1 دونه مونده به اخر !! ردیف 4365م !
اون که کلاه خود داشت از کجا میدونی خودشه؟نقل قول:
در فیلم 306 بازی می کرد ! توی اون سپاه بود نفر 1 دونه مونده به اخر !! ردیف 4365م !
ستون چندم؟نقل قول:
ردیف 4366 ام بود !!
گفتم 1 دونه مونده به اخر دیگه !! :دينقل قول:
ستون چندم؟
نه بابا اونی که تو می گی یکی دیگه بود الان عکسش رو پیدا می کنم اون بقل دستیش بود !نقل قول:
اون که کلاه خود داشت از کجا میدونی خودشه؟
سر چی شرط می بندی ؟؟نقل قول:
ردیف 4366 ام بود !!
سر دخترمنقل قول:
سر چی شرط می بندی ؟؟
lol
نه بابا فکر نکنم !
ردیف 4365 ام کلا کلک سینمایی بود ! همون قضیه پرده قرمز و این حرفا ...نویسندش خودش اعتراف کرده بود نتونسته بود برا اون اسم پیدا کنه (خوب بابا اونهمه اس پیدا کردن خودش سخته) جبور شده برا همین اسپشیال افکت به کار ببره :دی
████████████████
████████████████
███ ███
████████████ ███
████████████ ███
██████ ███
████████████ ███
████████████ ███
███ ███
████████████████
████████████████
███ ███
███████ ████ ███
███████ ████ ███
███ ███
████████████████
████████████████
██████████ ███
█████████ ██ ███
█████████ ██ ███
███ ███
████████████████
████████████████
████ ████ ████
███ ███ ████ ███
███ ████ ███ ███
████ ████ ████
████████████████
████████████████
Beijing 2008 31/6/1387 غیر مجاز
بچه ها از این به بعد این بازی ها رو نخرین جیزه !!!!!!
برین بهشت بازی کنین !!!!!! با جت بزنین دهن شیطون رو صاف کنین !!!!!!!!!!!کد:http://ircg.ir/ShowBannedGames=1.php
کد:http://ircg.ir/GameDetails.php?id=32
چقدر زاغارت !!!!!!!!!!!!!!! می گم مگه امضای من چی بود که حذف شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! اهان !!! یادم اومد !!!!!!! بقره بقو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا پس ؟؟؟؟؟؟؟ شعر به این قشنگی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو داهات ما می گن پرده ی ابی دیگه تهش می گن پرده ی سبز !! :دينقل قول:
نه بابا فکر نکنم !
ردیف 4365 ام کلا کلک سینمایی بود ! همون قضیه پرده قرمز و این حرفا ...نویسندش خودش اعتراف کرده بود نتونسته بود برا اون اسم پیدا کنه (خوب بابا اونهمه اس پیدا کردن خودش سخته) جبور شده برا همین اسپشیال افکت به کار ببره
بقره بقو رو خودت حذف کردی برسام ؟
اخه خیلی باحال بود !! چماغ فلانی تنفگ شد !! : دی
شما دهاتی هستی دیگهنقل قول:
ما روستایی هستیم :27:
اقا می دونستید تو بسیج به خانه ی سبز چی می گن ؟؟؟ پایگاه داده ها !! :دي
کد:http://www.funnypictures.org/userpics/1212200863813AMfunn3y.jpg
کد:http://www.funnypictures.org/userpics/830200882518AMariel.jpg
کد:http://www.funnypictures.org/userpics/822200854706AMvip.jpg
کد:http://www.funnypictures.org/userpics/710200861713AMtreegoddess.jpg
کد:http://www.funnypictures.org/userpics/623200851322PMFunny-DirtyMinds.gif
اینا جیه کاربر فعال انجمن دانلود فیلم ؟ : دی
اقای ئو ممد !! :دي اینم به خاطر شما !!نقل قول:
اینا جیه کاربر فعال انجمن دانلود فیلم ؟ : دی
کد:http://www.sexyfunnystuff.com/video/tough-chick-2
اولی قدیمی بود؛ بقیه باحال بودن
درحال ترک کردن ff و بازگشت به سوی ie می باشم!
--------
این آخریه هم قیلتر بود، با قیلتر شکن هم نشون نمیده
با برنامه باید بری !! :دي من که با سی پر وک سی می رم راحت اصلا کاری ندارم تو استارت اپه چه فیل تر باشه چه نباشه !نقل قول:
این آخریه هم قیلتر بود، با قیلتر شکن هم نشون نمیده
چرا ؟؟؟نقل قول:
درحال ترک کردن ff و بازگشت به سوی ie می باشم!
:18: وحید خودتی؟نقل قول:
شاید من اشتباه گرفتم
اون همه ارتس داشت می گفت صفحه ی قبل !! :دينقل قول:
وحید خودتی؟
شاید من اشتباه گرفتم