سلام
امروز در مودم asus am602 نمیتونم وارد صفحه تنظیمات مودم بشم و همینطور پینگ 192.168.1.1 تایم اوت میده اما به اینترنت متصل میشم
مشکل رو چطوری حل کنم ؟
Printable View
سلام
امروز در مودم asus am602 نمیتونم وارد صفحه تنظیمات مودم بشم و همینطور پینگ 192.168.1.1 تایم اوت میده اما به اینترنت متصل میشم
مشکل رو چطوری حل کنم ؟
ip رو دستی وارد کنید:نقل قول:
قسمت اول که IP Address نام دارد را این مقدار وارد کنید : 192.168.1.10
قسمت دوم : 255.255.255.0
قسمت سوم : 192.168.1.1
سلام !نقل قول:
ویندوز 7 ، دانلود می کردم تا دیشب ، بعدش سیستم مکانیک نصب کردم ، فکر کنم گند زد !
دانلود تعطیل !
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم تفاوت تنظیم مودم به صورت bridge و nat چی هست؟ و اینکه من که کاربر خونگی هستم کدوم
بهتره؟ سرعت و امنیت کدوم بهتره یا اصلا ربطی نداره؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت بریج تنها یک سیستم میتونه از اینترنت استفاده کنه و در حالت nat چندین سیستم همزمان میتونند کانکت بشه. از لحاظ سرعت فکر نمیکنم فرقی داشته باشند. امنیت nat با فایروال مودم تامین میشه و در بریج با فایروال ویندوز.نقل قول:
فرقی نکرد و صفحه تنظیمات باز نمیشه!نقل قول:
مودم من asus am602 دوست مننقل قول:
فقط چراغ lan روشنه
منظورت از تنظیمات کانفیگ مودم؟
سلامنقل قول:
اتفاقاً امروز برای من هم این مشکل پیش آمد شما آی پی را که میخواهید دستی وارد کنید .
قسمت اول که IP Address باشه را این عدد بزنید : 192.168.1.33 ولی اگه جواب نداد بزن : 192.168.1.100
قسمت دوم 255.255.255.0
قیمت سوم 192.168.1.1
به احتمال زیاد مشکلت حل میشه .
سلام دوستان من تا دیروز با usb وصل میشدم از امروز یا LAN وصل شدم و به زور یکی دوبار تونستم برم تو صفحه
modem ولی دیگه نمیره و حتی دفعه های پیش هم به سختی تونستم برم و میخواستم تنظیمش رو از bridge به nat
تغییر بدم که وسط کار صفحه دیگه از کار افتاد و انواع و اقسام ip رو هم امتحان کردم نمیشه و همش این صفحه میاد
البته در حالت عادی یا اصلا نمیاره. و (یوزر پس) رو میگه اشتباهه و فقط تو حالت دیگه که صفحه , قفل میشه و
یه صفحه کوچیک (یوزر پس) باز میشه قبول میکنه من حالا نمیدونم چی کار کنم هی بگیر نگیر داره البته 90 درصد نگیر داره.
چراغ lan هم هی چشمک میزنه و البته میتونم دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حالا نمیدونم امنیت کدوم بهتره؟ لطفا دوستان تو همه موارد راهنمایی کنند.نقل قول:
امنیت nat با فایروال مودم تامین میشه و در بریج با فایروال ویندوز
سلام دوستان
مي خوام يك مودم ADSL بخرم.مدل WAG120N Linksys را انتخاب كردم. مي خواستم ببينم مورد تاييد هست. و آيا مودمهاي بهتري در رنج قيمت زير 80 سراغ داريد؟
ممنون