مودم وای فای یو اس بی و وایرلس روتر چی اند؟
ببخشیدا! :20:
Printable View
مودم وای فای یو اس بی و وایرلس روتر چی اند؟
ببخشیدا! :20:
این چه نویزیه که ساعت 1 شب شروع می شه ساعت 8 صبح تموم میشه؟ شما یه چی بگو بگنجه :thumbsdowنقل قول:
مگه اینکه منظورت از نویز آج بازی ملت و دانلود پورنه! :18:
نقل قول:
اگه اين آج بازيه بايد رو سرويس همه تاثير بذاره نه فقط رو سرويس شما و دوستت :31:
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
روتر همون مودمه ديگه. واي فاي هم كه بي سيمه و يو اس بي دارم يعني اينكه به غير از لن پورت قابليت اتصال با يو اس بي هم داره به كامپيوتر .نقل قول:
کسی میدونه شاتل ساعت چمد تا چند دانلود رایگانه؟ همش چندتا ساعت میشنوم.. یکی میگه یک تا 6 بعضیا هم 7 یا 8 میگن... خلاصه چند تا چنده واقعا؟
دیشب ساعت یک شب به مدت حدود 40 دقیقه سرع اینترنت شما کم شد ؟ 2 کلیو بایت ؟ اندیشه ؟
مال من روزها هم همینجوری میشه 5 کیلونقل قول:
خاک بر سر اینترنت ایران
از اخر 6 ام شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو تبریز مال من هم امروز قطع بود
مثل اینکه اون مشکل هنوز برطرف نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز یه بامبول در میارن
نقل قول:
این جمله صحیح ـش اینه : خاک بر سر مسئولان اینترنت ایران
:31:نقل قول:
یعنی این دو تا که پرسیدم یه چیزه دیگه! آخه یه جا نوشته بود روتر به صرفه تره!!!! :18:
سرویس ADSL خودمون رو باهاش وایرلس میکنیم که با موبایل یا لپ تاپ بتونیم از ADSL استفاده کنیم! درسته؟ :20:
قیمت در حد نو(با کارکرد کم) چنده؟ جایی پیدا میشه تو رشت؟
حسش نیس 80 تومن بدم واسه نو!!! :13:
:11:
یه سر پاساژ بزرگمهر طبقه سوم مبین کامپیوتر برو ببین تو دستوبالش چیزی هست یا نه ؟نقل قول:
دقیقا روبهرو راهپله
طرف تو کار همهنوع دسته دومی هست