خب منم با کمک داش مهدی بالاخره تونستم این دیسیدیا رو پیدا کنم !
یه ذره بازی کردم ولی تا همینجا هم عالی بودش
خب منم با کمک داش مهدی بالاخره تونستم این دیسیدیا رو پیدا کنم !
یه ذره بازی کردم ولی تا همینجا هم عالی بودش
اقا پارسا
به خاطر هردو
تو تهران مدل 2000 بین 180 تا 200 . مدل 3000 بین 190تا 210
دوستان لطفا یکی بگه چجوری psp رو به وسیله ی لپ تاب به اینترنت وصل کنم (تنضیمات هم در لپ تاب و هم در psp رو توضیح بدید)
اگرم لینکی از امزشش از فروم های دیگه دارید بزارید ممنون میشم(فکر کنم تو بازی سنتر دیدم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم)
امروز با 220 تومن رفتم تا 3000 بگیرم ولی یارو میگه 250 تومن...بهش گفتم 3روز پیش همکارتون گفتن 220 تومن...تهران 180 تومنه...گفت فعلا تابستونه و من میدم 250...هیچکس رو هم ندارم تا از تهران واسم بفرسته...این فروشگاه هم تنها فروشگاه توی رشته...میگه مموری بهت میدم 45 تومن...گفتم اصله؟یعنی دستگاه مموری رو میشناسه؟...گفت نمیشناسه ولی اصله
خریدی؟!!!:18:نقل قول:
عجب آدم خوش انصافی بوده :13:
مموری رو هم گرون میداده هم اینکه تقلبی بوده
تا جایی که من میدونم برای این کار باید Access Point داشته باشی که این کار رو فقط میتونی با Router انجام بدی ..نقل قول:
خریدی یا نه؟؟نقل قول:
بابا نخری یه وقت
5 تومن هم خرج اتو بوست نمیشه بیا تهرا بگیر
اصلا نمارزه از این بی انصافا خرید کنی
من شنبه توپخونه بودم ! 3000 رو میدادن 180 تومن
با با از این فروشنده های دزد نخرید.نقل قول:
شما اگه میتونی خودت یه سر برو تهران بخر یا از فروشگاه فتحی خرید کن.برات با تیپاکس میفرسته.کارش هم خوبه.
مموری تقلبی الاخ خیلی خیلی گرون باشه 10-15 تومن هست.
الان مموری 4 گیگ اصلی با 5 سال گارانتی ایرانرهجو 27 تومنه.
بعد من نمیفهمم این بابا مموری تقلبی را چه شکلی میده 45 تومن؟:18:
راستی تو شهرتون نمایندگی سونی نیست؟(Sony center)
اگه هست مموری را میتونی ازش بخری.چون تمام نمایندگی ها قیمت هاشون یکی هست.شاید psp هم داشته باشه.
برای اینکه شما بتونی همچین کاری انجام بدی باید کارت شبکه وایرلس لپ تاپ قابلیت تبدیل به Access Point را داشته باشه.نقل قول:
برای اینکه بفهمی همچین قابلیتی داره شما از کانکشن وایرلس لپ تاپ یک properties بگیر و روی Configure کلیک کنید بعد در صفحه جدید به تب Advanced برو اگر گزینه ای با نام AP Operational Mode وجود داشت کارت شبکه شما همچین قابلیتی دارد.
اگه AP Operational Mode بود بگو تا بگم باید چیکار کنی.
نقل قول:
دیدم داره. لطفا ادامه بدید.