دوستان چرا هیچ سایتی به جز سایتهای جمهوری اسلامی باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
Printable View
دوستان چرا هیچ سایتی به جز سایتهای جمهوری اسلامی باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ملی میشه دیگه عزیزنقل قول:
الان 1 ماهی میشه چند ساعت در روز اینجوری میشه
مردشور این اینترنت مخابرات رو ببرند
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
سلام، یک نگاهی به تاپیک کنید دستتون میاد...نقل قول:
این چند هفته که اختلال شدید و سراسری(همین الان از طرف مخابرات برای پیگیری اعلام مشکلم تماس گرفتند و تاکید کردن همه مراکزشون همینه)
اگر این موضوع رو در نظر نگیریم بهرحال در باقی شرایط هم تایم اوت بالا...پینگ ضعیف...
حسن مخابرات نامحدود بودنشه بدون محدودیت مصرف منصفانه ...اگر از دانلودهای چندکانکشنه و تورنت با سید بالا استفاده میکنید میتونید دانلود زیادی داشته باشید، فقط همین...
مثل اینکه هارد به هاردمیکنید! یا بقول یکی از دوستان انگار با یک سرویس ftp طرفیم ، و استفاده بی دق و سق از http وجود نداره! دیگه پروتکل های استریم و سرویسهای گیم و غیرو که پیشکش.
جدی اینا چیکار دارن میکنن؟ آقا به کی بگم 90% سایتها باز نمیشن!! استیم به سرورای بازی وصل نمیشه!!
این چه وضعشه..حیف که نامحدوده و کلی دانلود میکنم وگرنه من میدونستم با مخابرات چیکا رکنم..
نکات مثبت: دانلود نامحدود به صورت واقعی نه مثل شرکت های خصوصی-پینگ نسبتا خوب نسبت به شاتل و پارس انلاین-سرعت دانلود خوب از سایت های داخلی و درساعات خلوتی هم از سرور خارج خوبهنقل قول:
نکات منفی:پشتیبانی ضعیف- به خاطر هر مناسبتی (سیاسی- فرهنگی) سرعت شدید افت میکنه-قیلتر شکن ها هم خیییلی سخت وصل میشن
سه چهار روزه چقدر افتضاح شده.نصف سایت هات not found میده!:n24:
ولی با فیل شکان همرو باز میکنه!:n22:
حالا خوبه شما قند شکنتون وصل میشه:n20:.من تا دیشب قند شکنم وصل نمیشد :n28:دیگه کلا تعطیل بودم ، حتی وب-پرا-کسی که تحت هر شرایطی کار میکنه اونم کار نمیکرد:n04:نقل قول:
از اونجا که این ریشه مشکل چند روزه فنی نیست باید در راستای درگیری جناحهای سی-اسی بررسیش کرد.دولت که زیرساخت دستش هست و مخابرات که سپاه، بخش اول خواستار لغو تحریم هاست و بخش دوم از تحریم ها منافع کلان اقتصادی میبره.بخش اول بی سروصدا میخواد سازش کنه و بخش دوم میخواد وضعیت رو سخت کنه تا به دولت فشار بیاره.اینترنت و دیتا هم که یکی از استراتژیک ترین کالاهای مورد نیاز کشورهاست (درست مثل منابع انرژی).نقل قول:
البته اینها رو نگفتم تا جناح خوب و بد رو گفته باشم چون جفتشون مثل همن.