سلام دوستان این سرویس شبانه مگه 99 درصد تخفیف نداره ؟ پس چرا برای من 4 درصد حجم استفاده شده برام محاسبه شده ؟:n13:
Printable View
سلام دوستان این سرویس شبانه مگه 99 درصد تخفیف نداره ؟ پس چرا برای من 4 درصد حجم استفاده شده برام محاسبه شده ؟:n13:
سلام
من دو هفته است که این طرح بهار تا بهار را فعال کردم اما هیچکس با من تماس نمیگیره تا وصلش کنه قبلا می رفتم مخابرات شهرمون و وصلش می کردن ولی حالا افتاده دست یه شرکت خصوصی تو اصفهان که اونم عین خیالش نیست به 2020 هم که زنگ می زنم میگه خودشون باهاتون تماس میگیرن من نمیتونم فعالش کنم شما شماره ای از کسی سراق ندارید که بتونه کار ما را راه بندازه. سرعت اینترنتم که یک ماهه افتضاهه بین ساعت 12 تا 10 صبح بد نیست اونم تقریبا 50 کیلوبایت بیشتر نمیشه بقیه روزم 10 کیلو نمیرسه اینو به کی بگم دیگه شورشو در اوردن.
پنل مخابرات هنوزم مشکل داره 4درصد خوبه دیشب 3گیگ از ترافیک من کم کرد و اصلا رایگانی وجود نداشت!!!نقل قول:
یعنی هیچ کس نمی دونه چقر طول می کشه تا یه طرح را وصل کنن؟نقل قول:
یعنی هیچ کس نمی دونه چقر طول می کشه تا یه طرح را وصل کنن؟نقل قول:
والا من طرح حرفه ای دارم سه ساعت نشد برام وصلش کردن.نقل قول:
نقل قول:
10 تا 14 روز
سلام، میشه چند طرح را با هم داشته باشید از سایت خود مخابرات:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوست عزیز، به دقت متن شما را خوندم، با قسمتی از حرف هاتون موافقم ولی بعضی از قسمت هاش به شعور خواننده توهین شده!نقل قول:
1-در ارتباط با نوع پورت ها و این که اکثرا دارای قطعی و افت سرعت هستند بخونید:
توی خود ایران ده یازده ساله که adsl اومده، بعد ده یازده سال پیش تو افغانستان پورت adsl خریدند؟؟؟؟؟ یعنی اونم در اواخر دوره طالبان. واقعا که چه تحلیلی با حالی داشتید. کلی خندیدم. (:n19:)
2-در ارتباط با پشتیبانی و اطلاعات فنی کلی دست اندرکاران اینترنت پر سرعت مخابرات:
اطلاعات فنی پشتیبانهاشون بدک نیست. ولی قبول دارم که پشتیبانی ضعیف است (:n24: باید تنبیهشون کرد :n02:) اما نه تا این حد که شما میگین که snr یا میرایی خط را نمیدونند چیه، اتفاقا برای قطعی من زنگ زدم گفتند snr خط شما خوب نیست و برای همین قطعی دارید و درستش کردند و الان قطعی ندارم.
3-نزدیک به 98درصد آی پی های مخابرات در لیست سیاه قرار دارند:
اطلاعاتی در این مورد ندارم. ولی تا حالا نشده که پیامهای من توی یاهو نروند.
4-عدم توانایی مدیریت و برقراری امنیت در سرویس:
اطلاعاتی در این مورد ندارم.
عیب ما اینکه یک چیزی را سیاه سیاه، یا سفید سفید می بینیم. مشکل اینترنت ما زیر ساختیه، حالا چه از مخابرات، چه از صبانت، چه از شاتل و .... بگیرید. من امتحان کردم از هر سه داشتم. به نظرم هر چند تایی که من داشتم خیلی تفاوتی با هم نداشتند به جز اینکه اون چند تا شرکت پشتیبانی بهتر داشتند و اونم احتمالا به خاطر تعداد مشترک نسبت به مخابراته.
کلام آخر، تنوع چیزه خوبیه (:n33:)، خیلی به حرف این و اون که میگه خیلی خیلی فلان شرکت خوبه یا خیلی افتضاحه توجه نکنید، اگه از اینترنتی که الان دارید ناراضی هستید و امکان تغییر شرکت را دارید انجام بدین و امتحان کنید. من مدتها از یکی شرکتها داشتم (غیر مخابرات) و اوایل خوب بود ولی بعد از همه نظر (سرعت، شبانه رایگان را برداشت، هزینه) بد شد (:n34:) ولی یک سال و نیم از بس که میگفتند این شرکت تازه خوبشونه و مخابرات خیلی داغونه عوضش نکردم. الان شش ماهیه که از مخابرات گرفتم از همه نظر از شرکت قبلی بهتره (البته به جز چند مورد که با پشتیبانی کار داشتم و صف انتظارش بالاست). اما اگر اینجا هم مشکل ایجاد بشه و ناراضی بشم یک مدت بهشون مهلت میدم (به قولی ضرب العجل:n07:) اگه خوب نشد از یک شرکت دیگه میگیرم. دیگه خودتون میدونید.
دوستان یه سوال ؟؟؟
الان من طرح حرفه ای رو دارم و خطم روی 10 مگ بسته شده و واسه طرح بهاره سرعت 2 مگ رزرو کردم و منتظرم زنگ بزنن وصلش کنم
حالا اگه همزمان این دوتا طرحو داشته باشم، خطمو رو چند میبندن؟ 10 رو کم میکنن ایا؟ اصلا میشه واسه هر طرح یه سرعت جدا داشته باشم؟