با سلامنقل قول:
بله منظورتون رو متوجه نشدم درست - عذر میخوام
اما شما اگه مانند تصویری که دوستمون ارائه کردن هم پیش میرفتید درست میشد
به هر حال خدارو شکر که مشکلتون حل شد
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
بله منظورتون رو متوجه نشدم درست - عذر میخوام
اما شما اگه مانند تصویری که دوستمون ارائه کردن هم پیش میرفتید درست میشد
به هر حال خدارو شکر که مشکلتون حل شد
موفق باشید.
سلامنقل قول:
مانند اون تصویر هم پیش رفتم اما فایده نداشت . راه حلش مثل همون تصویر بود فقط قسمت اول که IP Address نام داره به جای 192.168.1.1 باید 192.168.1.33 وارد بشه .
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
سلام
یک سوال دیگه داشتم من مودمم LINKSYS WAG120N هست ولی یک مودم دیگه هم دارم که مارکش ENCORE هست هر وقت با لینکسیس کانکت میشم Down Stream تو یک محدوده مشخص متغیر است ولی هر وقت با ENCORE کانکت میکنم DOWNSTREAM روی 1024 و هیچ تغییر نمیکنه . چکار کنم ؟؟ اینطوری روی سرعت تاثیر نداره ؟؟
سلام دوستان
دیروز سرویسم فعال شد اما چراغ status مودم خاموشه
هر کاریم که گفتن انجام دادم
از مدار خارج کردن اسپیلیتر تا تست مودم چه کنم؟؟؟
با سلامنقل قول:
زياد به اون down و up استريم ها توجه نكنيد
چون هيچ وقت اينترنتي كه به شما ارائه ميدن به اون پهنا نميرسه
اون مشخص ميكنه كه خط شما پهناش تا اين سرعت هست و مودم ميتونه ازش استفاده كنه
به خط بستگي داره
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز همه كار مثلا تنظيمات رو هم انجام داديد و به چه نحوي؟!
و اينكه مودمتون چيه؟
چراغ لينك داره يا نه؟!
موفق باشيد.
سلام ...
من مودمم ، TP-LINK 8811 هست ، مشکلی نداشتم تا اینکه پریروز برای تنظیمات فیفا 11 انلاین دستکاریش کردم ، حالا دانلود نمی تونم بکنم ، نه با منیجر نه با ویندوز و نه هیچی ، دانلود هم بکنه وفایل خراب چند کیلوبایتی می ده .
مودم رو ری استارت کردم ، در ای پی مودم هم رفتم و ری استارت کردم اما فرفی نکرده .
چکار کنم !؟
سلام دوستان من می خواستم ببینم چطور میشه یوزر وپسورد مودم رو تغیر داد اکه لطفا کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
1- مودمتون چیه؟
2- منظورتون password ورود به تنظیمات مودم (192.168.1.1) هستش یا Password مربوط به wireless ؟
سلامنقل قول:
همون طور که از عنوان پستشون برمیاد مودم tp-link دارند . و فکر کنم Password پنل مودم را منظورشون است .
با سلامنقل قول:
دانلود ندارید یعنی کلا هیچ سایتی رو هم نمیتونید باز کنید؟!
---
اگه مودم رو ریستارت کردید و مشکلتون برطرف نشده احتمالا از ویندوزیتون هست
ویندوز چی دارید؟
موفق باشید.
داخل هر مودمی نمیشه یوزرنیم رو تغییر داد ولی میشه پسورد رو تغییر داد اگر Tplink 8811 ابتدا 192.168.1.1 رو داخل مرورگرتون بزنید و با یوزر و پسورد admin وارد بشید و مطابق شکل زیر عمل کنید:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/nuck6gbuuvr68tjbis4n.jpg