آره D6503 از محدود گوشی ها هست که کل فرکانس هارو باهم ساپورت میکنه کار خودشو کار مارو راحت کرده راستی الان توی خونه وایمکس مبین نت بهتر سیگنال میگیری یا 3G 4G ایرانسل؟نقل قول:
Printable View
آره D6503 از محدود گوشی ها هست که کل فرکانس هارو باهم ساپورت میکنه کار خودشو کار مارو راحت کرده راستی الان توی خونه وایمکس مبین نت بهتر سیگنال میگیری یا 3G 4G ایرانسل؟نقل قول:
حساب من وقتی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*1*555* مانده میگیرم چرا اینجوری میزنه؟؟؟
من 12 بهمن سه ماهه 50 گیگ گرفتم که 16 گیگ تا 12 اسفند بهم داده
اول اون بالا که زده 45 گیگ نوشته بود 52 گیگ که کم کم کم شد حالا شده 45!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت خوبه سیگنالش با اینکه توی نقشش نیستیم ولی سیگنال میدهنقل قول:
ایرانسلم خدا رحمت کنه تو شهر ما خدمات نمیده، نسل دو هم نداره،با سیم ایرانسل رومینگ شدم روی همراه اول
مگه شما کجایید که نسل دو هم ندارید؟نقل قول:
نقل قول:
خوب درست نوشته دیگه
کل ماندت 44.5 گیگه یعنی 5.5 گیگ رفته
تا 12 اسفند هم حدود 10.5 گیگ داری
من هرمزگان، جاسک هستمنقل قول:
توی کوچه و خیابون ایرانسل فقط انتن میده البته قبلا بهتر بود ولی سه ماهی میشه کلا خراب شده
متاسفانه هشت ساله این سیم کارتو دارم و نمیتونم خاموشش کنم وگرنه یه لحظه هم روی ایرانسل نمیموندم، وقتی زنگ زدم به ایرانسل بهم گفتن تا زمانی که نسل سه نشه سراسر ایران مشکلتون نمیتونیم حل کنیم!!!
گفتم بابا ما کلا انتن نداریم چه ربطی به نسل داره؟؟؟؟؟
خلاصه یه جوری پیچوندن مارو
الانم واقعا شرایط سختی شده رومینگ روی همراه اول نه میشه تماس درستی گرفت و نه اس ام اس درست داد
دیتاشم که چون رومینگ هست بدون بسته محاسبه میشه،بسته های ترکیبی و این چیزا هم که حساب نمیشه
بازم بگم یا بسه؟!!:n02:
حالا باز یه سری دوستان میان میگن همون بهتر انتن ایرانسلتون قطه:n04::n02:
حیف همیشه بالای 100 هزار تومن سیم کارتمو شارژ میکردم الانم 97 تومن توی سیمم هست واقعا حیف:n35:
خیر اینطوری نیست بهتره به سایت mobile.ir یه سری بزنید و بعد اظهار نظر کنیدنقل قول:
مدلهای 2013 و 2014 هم از 700 پشتیبانی می کنند حتی گوشی های زیر 750تومنی :n06:
عجب حلالخورهایی هستند اینا!
حجم اینترنت تموممیشه اطلاع نمیده تا بقیش رو با نرخ آزاد از شارژ کم کنه.
من اگر اظهار نظرم چه غلط چه درست به شما ارتباطی نداره که بگین اشتباه میکنی پس حرف نزن و پست نده! بعد اظهار نظر کن!من نمیدونم شما چجور پست میخونی معنی گوشی های کمی و معمولا چی هست توقع داری دونه دونه برات اسم مدل گوشی بنویستم تا مو شکافی کنی اگر لیست کامل باشه اظهار نظر کنم اگر نباشه اظهار نظر نکنم ! عجب!نقل قول:
این سایتی که گفتی گزینه سرچ 3G 4G کجاست که حالا 700 4G پیدا کنه؟
لینک که کاربر دیگه دادن گوشی های 700 لیست شده بعد شما اگر خیلی وسواس داری اگر عیب یابی خوب اصلا یک تحقیقی بفرمایید (مثلا اینکه)( شاید)( فکر کنم )کلا همه سرکاریم و فرکانس 700 برای امریکاست پست های قبلی رو نگاه کنید یا به مشخصات گوشی های موتورلا دقت کنید LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 (Bands 2, 4, 5, 17) - USA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه شما هم کم شده؟ دیشب سرعت 140 نهایت 200 بود! شبهای قبلش فیکس رو 500 بود ولی الان.... این ایرانسلم خوشش میاد بازی بده مردمو :n28: