درود . دوستان چند تا آی پی برا تست پینگ بدید هم خارجی و هم ایرانی . من هر آیپی تست میکنم وحشتناک بالا میزنه . همین پینگ بالا باعث مبشه پیج هم خیلی دیر باز بشه این چه وضعشه آخه زنگ زدم (شما نفره 52 هستید!)
Printable View
درود . دوستان چند تا آی پی برا تست پینگ بدید هم خارجی و هم ایرانی . من هر آیپی تست میکنم وحشتناک بالا میزنه . همین پینگ بالا باعث مبشه پیج هم خیلی دیر باز بشه این چه وضعشه آخه زنگ زدم (شما نفره 52 هستید!)
خب سرعت که طبیعی هستنقل قول:
ولی پینگ و سرعت وبگردی چطوره؟ مخابرات که خوب بود.
شبانه هم که راضی ام اگه بخوام لینک بزارم تا ساعت 9 قشنگ 7-8 گیگ می تونم دانلود کنم چون شب ها که میزارم تا ساعت 5 صبح 5 گیگ دانلود می کنه دیگه لینک نداشتم بزارم وگرنه بیشتر میشد . حالا چشم نزنید مارو :دی
فقط از یه چیز ناراضی ام اونم اینه که پیج خیلی دیر باز میشه راضی کننده نیست اصلا"
دوستان این فرم های مخابرات رو باید چیکار کرد ... ؟؟؟ ( همونایی که موقع آبی شدن شماره تلفن میاد)
باید چاپ و امضاش کنم ، بعدش چی .. ؟؟
فکر نکنم باید کاریشون بکنی. برای من اینطوری بود ! ، البته من زنگ زدم از فروش پرسیدم گفت لازم نیست اقدامی انجام بدم. شما هم زنگ بزن از بخش فروش یا پیگیری وصل سرویس بپرس، میگن بهت.نقل قول:
=========
برای من سرعت تک دانلودم درست شده خوشبختانه. شبانه هم دیشب روی 1 مگ بود دوباره ولی مثل اینکه باز صبح درست شده بود چون ساعت 8 که من دیدم سرعت بالا داشت دانلود میکرد.
لازم نیست کاریشون کنینقل قول:
فقط باید منتظر بشی خطت رانژه بشه
هر وقت خطت رانژه بشه تو پنلت یه حرف R جلوی شماره تلفنت میاد
سلام به دوستان
2 تا سوال داشتم.
- در شرایط عادی ، سرعت دانلود شبانه این سرویس چقدره ؟! اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان)
- تفاوت سرویسهای برنزی و نقره ای و طلائی در چیه ؟!
خاک بر سر این چیزی که اسمش ماکسیمم سرعته!!!!!!!!!!!!!!!
یک ساعت و نیمه هنوز 150 مگ دانلود نکرده!
تقریبا تو هر صفحه یک بار پرسیده میشه!نقل قول:
سرعت شبانه همونیه که باید باشه اما الان حدود 20 روزه که 2 مگ با 130 تا دانلود میکنه....
بقیه هم به نسبت کمترن! دوستم 256 داره میگه به ندرت به 20 میرسه
تفاوت اونا هم هیچی! فقط حجم اولیه
نقل قول:
پینگ نرمالش 350 میشه
پینگ الان : ( از دو روز پیش) 400
پ.ن: آپدیت گوشی مگه 300 مگ نیست؟ چرا آسیاتک 547.687 مگ کم کرد؟!
پنل خرابه؟